SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

SPORTADMIN KANSLISERVICE

IBF Backadalen använder sig av föreningssystemet Sportadmin för all hantering av medlemsregistrering, fakturering mm. Inför säsongen 2021/22 så har föreningen nu uppdaterat systemet till den nya modulen KANSLISERVICE – ett mer automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet. 

 

Detta innebär att vi tar steget mot att bli en modernare förening och erbjuda fler tjänster digitalt jämfört med tidigare. Tjänsten innebär några små förändringar. Längre ner på denna sida kan du läsa kort om vad kansliservice innebär och vad vi genom denna tjänst kan erbjuda dig som medlem, t ex digitala medlemskort, erbjudanden från våra partner mm. Dessutom innebär det en minskad manuell administration för oss som förening som gör att vi kan lägga mer tid på att utveckla verksamheten.

 

Införandet av Kansliservice innebär att ni som tidigare varit medlemmar redan finns i systemet och därmed inte behöver fylla i alla era adressuppgifter igen. Ni skall istället anmäla er till resp grupp och svara på ett formulär om tröjstorlekar mm. När ni sedan är uppbokade till en grupp så kommer ett aviseringsmejl gå ut med information om hur betalning av säsongsavgiften skall ske. Observera att en administrationsavgift mellan 9-59 kr kommer att tas ut på varje betalning som skall täcka transaktionskostnader och de nya automatiserande funktionerna i systemet. Avgiften går till Sportadmin/Billmate.

 

När du läst igenom vad kansliservice innebär så anmäler du dig till säsongen 2021/22 genom att klicka på länken BLI MEDLEM 

 

Har ni några frågor, kontakta vårt kansli:  kansli@backadalen.nu

 
 
Anslagstavlan
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS