IBF Backadalen är stolta att presentera Göteborg Floorball Festival
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LEJONKUL Flickor/Pojkar 2015-2018

LEJONKUL just nu pausad pga Covid-19
2021-01-28 15:00
Uppdaterad 2021-01-29

I dagsläget kan vi inte genomföra aktiviteterna på ett smittsäkert sätt p g a de lokal allmänna råd som utfärdades den 28/10 och fortfarande gäller. Så just nu är aktiviteterna för Lejonkul pausade i väntan på ny information om vad som kommer att gälla framöver.

Orsaken är att LEJONKUL är en verksamhet där föräldrar måste vara med sina barn i hallen och då restriktionerna inte tillåter att föräldrar vistas i hallen så får vi tillsvidare hålla verksamheten stängd, hur gärna vi än vill komma igång.

Hela Covid-19 frågan är ju komplex och ger öppning för många tolkningar på vad man får/bör göra och inte. Det finns också många olika åsikter i frågan. Men föreningen följer noga utvecklingen i frågan och återkommer så fort det blir förändringar.

Med sunt förnuft, bra kommunikation och positiv syn på framtiden så är vi övertygade om att vår verksamhet till slut kommer att komma igång och att allt blir enklare om vi alla hjälps åt att göra vad vi kan för att ta oss igenom pandemin.

LEJONKUL
2020-10-12 16:00

OBS - Just nu är LEJONKUL FULLBELAGT!    

Så anmäl er via ANMÄLNINGSFORMULÄRET så hamnar ni i vårt kösystem, och vi kontaktar er så fort det blir en plats ledig.

Då är LEJONKUL igång
2020-09-26 12:33
Nu har Lejonkul startat och på premiärlördagen så var det många föräldrar och förväntansfulla barn på plats i hallen. Äntligen är vi igång. Vi fick också besök av lejonet Simba som var på plats och lekte och spexade med barnen. Utöver kvicka små snabba ban med innebandyklubbor så är hinderbanan alltid en kul aktivitet. Lek under timme med en fikastund mitt i och det verkade som alla barnen och föräldrarna var nöjda och glada. Stefan Lovén och Stefan "Pinge" Jungegård höll i trådarna och såg till att allt flöt på enligt plan. Välkomna tillbaka nästa vecka allihopa! 
Uppstart av LEJONKUL
2020-09-22 21:02
Alla som anmält sig till LEJONKUL har idag fått ett mejl med info om uppstarten som sker Lördag 26 september. Vi har fortfarande några platser kvar innan det blir fullt. Välkomna att anmäla er!
Anmälan till LEJONKUL födda 2015-2018 har nu öppnat
2020-07-02 12:21
Se vidare information och hur du anmäler dig här. KLICKA HÄR!
Säsongsuppstarten är framflyttad till 26 september.
Säsongsavslutning LejonKUL
2019-05-15 10:22
Lördagen 11 maj så var det säsongsavslutning för våra yngsta barn i LejonKUL. Hallen hade smyckats ut med lite festliga ballonger och som vanligt var det full fart på alla barn och föräldrar under aktiviteten. Vi avslutade med prisutdelning och en fin medalj till alla barn som varit med under året. Därefter var det uppdukat med gofika, glass och saft i cafeterian. 
Vi tackar alla barn och föräldrar för säsongen som gått och hälsar alla hjärtligt välkomna tillbaks, när vi kör igång i höst igen!  
Extra tack till Emma Sandén och Klara Ögärd från F04 laget och ledaren Tero Virtanen för stor hjälp med ballongblåsande och iordningställande i hallen på fredagskvällen! Vi syns efter sommaren! 
Mvh Stefan Lovén och Stefan "Pinge" Jungegård
Nya barn till Lejonkul
2019-03-16 13:11
Vårt upplägg av Lejonkul med hallen uppdelad i olika aktiviteter, som innebandy, mjukbollspel, prickskytte, hinderbana har varit väldigt uppskattat av barnen och föräldrarna. Fikastunden med frukt, saft och kex till barnen och kaffe till föräldrarna är alltid populärt. Nya barn tillkommer allt eftersom och det känns helt rätt att vi startade upp den här verksamheten i höstas och hoppas att alla trivs och har kul. 
2019-02-16 10:27
 
LejonKUL igång med vårterminen
2019-01-15 15:00
I lördags startade vi igång LejonKUL igen efter juluppehållet. Det är vårt uppskattade innebandylekis med fokus på lek och KUL aktiviteter. Gäller alla barn födda 2013-2016. Vi har fortfarande några platser kvar för er som är intresserade.
LejonKUL har haft premiär!
2018-11-24 20:39

Under lördagen 24/11 var det premiär för vårt innebandylekis LejonKUL! Det var verkligen kul att se så många barn och föräldrar som var på plats. Man testade sina färdigheter med innebandyklubba och boll, tog sig igenom hinderbanan, hoppade på tjockmattor, spelade mjukisboll m.m. Efter halva tiden var det fruktstund för barnen och kaffe till föräldrarna. Det var kul att se att alla verkade ha en härlig stund tillsammans. Positiva ord om upplägget och aktiviteten, gav grym energi till föreningen och nästa lördag är det dags igen.

Nu startar vi LEJONKUL
2018-11-06 09:50

** OBS! Ny startdatum:   **

** Lördag 24 november!  **


Då efterfrågan varit stor så drar vi nu äntligen igång IBF Backadalens innebandylekis LEJONKUL. Vi vänder oss till pojkar/flickor som är födda 2013-2016 som vill komma och leka, umgås och ha KUL.


För mer info hur man anmäler sig så klicka här



Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
På gång
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS