SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LEJONKUL Flickor/Pojkar 2017-2020

Lejonkul hösten 2022 - födda 2017-2020
2022-06-05 14:29
Höstens LejonKUL startar upp i september. Vi kommer uppdatera med mer info och hur man anmäler sig i början av juli.

Trevlig sommar!
Säsongsavslutning LEJONKUL
2022-04-28 14:56

Lördagen 22 april så var det säsongsavslutning för våra yngsta barn i LejonKUL.  

Vi tackar alla barn och föräldrar för säsongen som gått och hälsar alla hjärtligt välkomna tillbaks, när vi kör igång i höst igen!  
Extra stort tack till föräldrarna Fredrik Andersson, Helene Freij, Matilda Sörenson och Johan Karlsson som ställt upp och öppnat, låst och ansvarat för LejonKUL på lördagarna.
Nu är det dags för alla som var födda 2016 att lämna LejonKUL och starta i Lejonskolan till hösten. Vi syns efter sommaren! 
Mvh Stefan "Pinge" Jungegård och Stefan Lovén
Lejonkul kör igång igen! 😀
2022-02-04 09:22

Då var det äntligen dags igen för Lejonkul efter två veckors uppehåll p g a hög smittspridning.

Nu på lördag 5/2 kl. 09:00- 10:00 så blir det full aktivitet i Tuve Sporthall.

 

Vi vill att alla föräldrar, kl 08:45, kommer och hjälper till med framplockande av hinderbanan och spelplanerna, så vi hinner starta i tid. ”En kan inte göra allt men alla kan göra något” 😀

 

Som vanligt tar vi en kort fikastund efter halva tiden. Ni tar med er egen fruktfika och vi serverar kaffe till föräldrarna och saft till barnen.

 

Varmt välkomna!

Lejonkul fortsatt pausad och inställd 29 jan
2022-01-28 13:53

Smittspridningen är fortfarande hög i samhället men vi hoppas dock att det snart vänder.

Vi har tyvärr p g a omständigheterna och restriktioner beslutat att fortsätta pausa Lejonkul och därmed ställa in träningen för LEJONKUL även imorgon lördag 29 jan.

 

Förhoppningen är dock att vi kör igång igen nästa lördag. Vi återkommer under veckan med besked om detta. 

OBS! Lejonkul INSTÄLLT 22 januari
2022-01-20 15:48

Pandemin härjar för fullt och smittspridningen bara ökar och ökar. Föreningen har just nu många grupper som pausat träningar och ställt in matcher denna vecka då många både spelare och ledare är sjuka eller i karantän.

 

Vi har därför tagit beslutet att pausa denna veckan och att vi då ställer in träningen för LEJONKUL nu på lördag 22 jan. Vi planerar sedan att återuppta träningen kommande helg.

 

VIKTIGT att alla som kommer på våra träningar verkligen inte har några symptom och därmed inte bidrar till att öka smittspridningen.

Uppstart av vårsäsongens LEJONKUL lördag 15 januari
2022-01-13 11:08

Pandemin vill ännu inte ge med sig helt och det finns många olika restriktioner och rekommendationer att förhålla sig till. Folkhälsomyndigheten har dock varit tydliga med att det är viktigt att barn- och unga fortfarande har möjlighet att hålla på med sina fritidsaktiviteter och få röra på sig.

 

Föreningen har därför beslutat att fortsätta bedriva LEJONKUL under våren, men kommer noga att poängtera följande:

  • Stanna hemma vid minsta symtom eller om man på annat sätt inte känner sig helt frisk.
  • Kom ombytt i möjligaste mån.
  • Använd handsprit i hallen.
  • Social distansering. Respektera varandra, håll avstånd, bilda inte kö i hinderbanan.
  • Varje familj skall ta med egen fika/frukt/dricka till fikastunden.
  • Vi avstår tillsvidare att servera kaffe, saft och kex från föreningen, för att undvika onödigt köande/trängsel.

Vi får alla hjälpas åt att göra vad var och en kan för att stoppa smittspridningen men ändå försöka hålla igång föreningens aktiviteter så gott det går. Med hopp om att det sakta men säkert går mot bättre tider.

JULUPPEHÅLL FÖR LEJONKUL
2021-12-08 11:11

Lördag 18 dec är höstsäsongens sista träning för LEJONKUL. Uppstarten av vårsäsongen sker lördag 15 januari. GOD JUL och GOTT NYTT ÅR på er alla!

LEJONKUL drar igång 25/9
2021-09-24 21:49

Då är det äntligen dags för LEJONKUL att dra igång. Lördag 25/9 kl 09:00 startar vi upp. Välkomna alla som anmält sig!

Då är LEJONKUL igång
2020-09-26 12:33
Nu har Lejonkul startat och på premiärlördagen så var det många föräldrar och förväntansfulla barn på plats i hallen. Äntligen är vi igång. Vi fick också besök av lejonet Simba som var på plats och lekte och spexade med barnen. Utöver kvicka små snabba ban med innebandyklubbor så är hinderbanan alltid en kul aktivitet. Lek under timme med en fikastund mitt i och det verkade som alla barnen och föräldrarna var nöjda och glada. Stefan Lovén och Stefan "Pinge" Jungegård höll i trådarna och såg till att allt flöt på enligt plan. Välkomna tillbaka nästa vecka allihopa! 
Uppstart av LEJONKUL
2020-09-22 21:02
Alla som anmält sig till LEJONKUL har idag fått ett mejl med info om uppstarten som sker Lördag 26 september. Vi har fortfarande några platser kvar innan det blir fullt. Välkomna att anmäla er!
Anmälan till LEJONKUL födda 2015-2018 har nu öppnat
2020-07-02 12:21
Se vidare information och hur du anmäler dig här. KLICKA HÄR!
Säsongsuppstarten är framflyttad till 26 september.
Säsongsavslutning LejonKUL
2019-05-15 10:22
Lördagen 11 maj så var det säsongsavslutning för våra yngsta barn i LejonKUL. Hallen hade smyckats ut med lite festliga ballonger och som vanligt var det full fart på alla barn och föräldrar under aktiviteten. Vi avslutade med prisutdelning och en fin medalj till alla barn som varit med under året. Därefter var det uppdukat med gofika, glass och saft i cafeterian. 
Vi tackar alla barn och föräldrar för säsongen som gått och hälsar alla hjärtligt välkomna tillbaks, när vi kör igång i höst igen!  
Extra tack till Emma Sandén och Klara Ögärd från F04 laget och ledaren Tero Virtanen för stor hjälp med ballongblåsande och iordningställande i hallen på fredagskvällen! Vi syns efter sommaren! 
Mvh Stefan Lovén och Stefan "Pinge" Jungegård
Nya barn till Lejonkul
2019-03-16 13:11
Vårt upplägg av Lejonkul med hallen uppdelad i olika aktiviteter, som innebandy, mjukbollspel, prickskytte, hinderbana har varit väldigt uppskattat av barnen och föräldrarna. Fikastunden med frukt, saft och kex till barnen och kaffe till föräldrarna är alltid populärt. Nya barn tillkommer allt eftersom och det känns helt rätt att vi startade upp den här verksamheten i höstas och hoppas att alla trivs och har kul. 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS