Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IBF BACKADALEN
Tillsammans Ansvar Glädje - T A G

VI TACKAR VÅRA PARTNERS OCH SPONSORER:
Nedan ser ni samtliga partners/sponsorer som stöder föreningen säsongen 2019/20. Vi är oerhört tacksamma för samarbetet med er alla! Företagens webbsidor, når ni genom att klicka på företagets logotyp.

ÖVRIGA SAMARBETSPARTNERS

Stiftelsen Dunross & Co

Stiftelsen Dunross logga står för justhet på och vid sidan om planen och tillsammans med föreningen har vi kommit överens om att jobba utifrån det perspektivet. En del av samarbetet är också att stiftelsens stöttar vår barn- och ungdomsverksamhet för att kunna ge verksamheten ett än bättre utveckling.

HGC Hisingens Golfcenter (PADELGOLF – GOLF – FOTBOLLSGOLF – HANDBOLLSGOLF – FRISBEEGOLF)
Målet med samarbetet är att alla barn från Partnerföreningar skall kunna komma till oss och prova på golf som en del i föreningslivet och att det skall vara ett mervärde i föreningens medlemsavgift. 

SISU Idrottsutbildarna

SISU Idrottsutbildarna är idrottens eget studieförbund som arbetar med bildning och utbildning inom idrotten. Man verkar för att stimulera människors lärande och består av tre delar: ett studieförbundet, ett förlag och en idrottsfolkhögskola. IBF Backadalen har ett mångårigt samarbete ihop med SISU.


Läs mer på SISU Idrottsutbildarna

Sponsorhuset, Idrottens Bingo och Svenska Spels Gräsroten

Genom ovanstående företag kan du som medlem i IBF Backadalen stödja föreningen både genom köp och spelande. Läs mer om detta på länken STÖD FÖRENINGEN under Medlemsinfo här på hemsidan.

 
På gång
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS