Huvudpartners

            Stiftelsen Dunross & Co


 

NWB Sport & Profil


                                      Zone

Sponsorer
Vi är mycket tacksamma att samarbeta med nedanstående företag. Anlita gärna dessa företag före några andra. Om vi hjälper dem så hjälper de oss.

 Blomsterriket                                                              Fruktpaus                                          ICA Kvantum Sannegården

Övriga partners

Idrottens Bingo!

Vi på Idrottens Bingo är stolta över att vara en av svenskt föreningslivs viktigaste partners. Vi ger 100 000 kronor om dagen till föreningslivet och har så gjort sen vi öppnade dörrarna till vår första bingohall 1979.

SISU Idrottsutbildarna

SISU Idrottsutbildarna är idrottens eget studieförbund som arbetar med bildning och utbildning inom idrotten. Man verkar för att stimulera människors lärande och består av tre delar: ett studieförbundet, ett förlag och en idrottsfolkhögskola.

Sponsorhuset

Nu kan du handla från CDON, Ginza, 112ink och nästan 100 andra välkända nätbutiker till samma pris som vanligt, men med den ack så viktiga skillnaden att att en procentsats eller ett fast belopp tillfaller IBF Backadalen på ditt köp, givetvis utan att det kostar ett öre mer för dig!

Sponsra


Så fungerar det

När ni ansluter er till sponsra.se får ni en unik länk till vår webbutik fylld av vardagsprodukterna alla hem behöver. Varje gång någon knuten till vår förening handlar så går 15% av ordervärdet direkt till vår föreningskassa."


"

STC driver både kompletta träningsanläggningar för hela familjen samt mindre expressklubbar med tonvikt på styrka och kondition. All träningsutrustning kommer från världens största maskinleverantör, Cybex. Värdeorden som präglar våra klubbar är gemenskap, glädje, passion, personlighet och proffsighet. STC är idag en viktig mötesplats.


 
Sociala medier
Anslagstavlan
Samarbetspartners