Föreningen har flyttat kansliet till Tuve Sporthall och har bytt till tel. 0722 - 526696
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Medlemsåtagande i Göteborg Cup 2019 (30 maj - 2 juni )
IBF Backadalen är tillsammans med HP Warta arrangör av Göteborg Cup i Innebandy vilket kräver en hel del funktionärshjälp av våra medlemmar för att det skall fungera. I Göteborg Cup i innebandy år 2018 deltog exempelvis över 160 lag i åldrarna 10 år och uppåt.
 
Göteborg Cup är i första hand en väldigt viktig inkomstkälla för föreningen men den ger samtidigt medlemmarna möjlighet att tillsammans skapa något roligt och givande. I samband med Göteborg Cup 2019 förväntas därför föreningens medlemmar (avser ej stödmedlemmar) exempelvis att bemanna sekretariat, café, speedshooting eller att hjälpa till med bakning till vår caféförsäljning.
 
I de lag där medlemmarna är för unga att själva agera funktionärer är det medlemmarnas målsman som istället får hjälpa till och bidra med 1-2 pass på totalt 4-7 timmar under cupdagarna. Vissa lags medlemmar åläggs att som åtagande baka inför cupen. Om man mot förmodan inte kan fullgöra sitt åtagande, oavsett om det gäller att bemanna sekretariat, baka, städa eller någon annan syssla är det upp till medlemmen att ordna en ersättare för sig.

Om du absolut inte kan ordna en ersättare (eller lämna in bakverk om det är det som är ditt åtagande) finns det i värsta fall möjlighet att "köpa sig fri" från sitt åtagande för 800 kronor. Föreningens ambition är dock att alla seriespelande medlemmar ska hjälpa till för att på så sätt minska arbetsbördan för var och en.

För mer information om Göteborg Cup, besök hemsidan http://www.goteborgcup.se/innebandy/.
 
På gång
Sociala medier
Anslagstavlan
Huvudsponsorer
Sponsorer
Samarbetspartners