IBF Backadalen är stolta att presentera Göteborg Floorball Festival
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

FÖRSÄLJNINGSKVOTEN

IBF Backadalen har som komplement till medlems- och träningsavgiften ett system med en försäljningskvot. Istället för en högre medlems- och träningsavgift har vi valt att införa en kvot som varje medlem ges möjlighet att tjäna in genom olika typer av försäljning. Detta innebär även att en bra försäljning ger möjlighet att få ett överskott på kvoten som kan användas till att exempelvis handla ur vår klubbshop eller när man åker med laget på cup.

 

Försäljningskvotavgiften är 500 kr. Se säsongavgifterna (Se länk här) vilka lag som har en kvotavgift

 

Börjar man efter 2021-01-01 så gäller halv försäljningskvot.

Börjar man efter 2021-03-01 så gäller ingen försäljningskvot.

 

Kvotsumman skall vara intjänad senast 2021-05-31. Om inte spelaren har tjänat in summan inom utsatt tid kommer en faktura på resterande belopp att mailas ut.

 

INTÄKTSKÄLLOR

 

Nedan ges exempel på olika saker som produkter som finns till försäljning. Notera att dessa har sina speciella försäljningsperioder. Håll dig därför uppdaterad här på hemsidan men framförallt via ditt lags försäljningsansvarig om vad som säljs för tillfället.

Följande ersättning ges till spelarens kvot säsongen 2020/2021

 

Produkt

Bingolotter (uppesitt)
Bingolottos julkalender  

Sverigelotten
Idrottsrabatten
Enjoyguiden
Newbody

Newbody Spicy Dream

Ersättning till kvot

  9 kronor
30 kronor
  5 kronor
45 kronor
45 kronor
22 kronor

16 kronor

 Försäljningsperiod (prel.)
 Nov-Dec

 Okt-Dec

 Hela säsongen
 Aug-Okt och Feb-Apr

 Okt-Dec

 Okt-Nov

 Okt-Nov

 

Klicka här för mer info om ovanstående försäljningsprodukter

 

 

Tillvägagångsätt för att börja sälja


Kontakta den som är försäljningsansvarig i ert lag (fråga ledarna vem det är) och meddela att du vill börja sälja produkter för att dra in pengar till din försäljningskvot. Den försäljningsvarige hjälper dig därefter med att komma igång. Skulle ditt lag mot förmodan sakna försäljningsansvarig vänligen kontakta kansliet.

 

 

Överskott på kvoten


Om man säljer för mer än den kvot man skall dra in så får man ett överskott. Ett eventuellt överskott kan användas som delbetalning vid köp i föreningens klubbshop samt i de flesta fall även användas i samband med träningsläger/cupdeltagande. Kan även användas att betala nästa års kvot.

Avräkning sker i slutet av varje säsong. Ett eventuellt överskott flyttas alltid över till kommande säsong om personen fortfarande är medlem. 

 

En medlem som har ett överskott på sin kvot från 2019/20 och inte väljer att förnya sitt medlemskap 2020/21 har till och med 2021-06-30 på sig att utnyttja sitt överskott. Om så inte sker, tillfaller överskottet föreningen.

 

Om du väljer att sluta spela innebandy i Backadalen är det därför lämpligt att kontakta föreningens kansli på kansli@backadalen.nu.

 
På gång
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS