Nu har vi öppnat upp anmälan till säsongen 2023/24. Gå in och registrera er under Bli Medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VALBEREDNINGEN
Valberedningen är medlemmarnas förlängda arm till föreningsmakten. Dessa väljs väljs på föreningens årsmöte. Valberedningen har en nyckelfunktion i föreningen. Uppdraget är från den stund den utses till nästa årsmöte, analysera hur den sittande styrelsen arbetar och förbereda inför de val som medlemmarna ska göra på årsmötet. Deras uppgift är att till årsmötet föreslå en kompetent styrelse som ska verka för medlemmarnas och föreningens bästa.
 
Tips på styrelsemedlem?
Som medlem får du gärna kontakta valberedningen om du vill tipsa om någon som du tror skulle passa i styrelsen eller valberedningen. Eller om du har frågor om deras arbete.
 
Föreslå dig själv!
Vilken medlem som helst kan föreslå sig själv som kandidat till styrelsen, utanför valberedningens förslag. Det kräver att medlem som vill kandidera är närvarande vid årsmötet och kan presentera sig. Det är alltid de närvarande medlemmarna på årsmötet som beslutar vem/vilka som väljs in i styrelsen.
 
Du kan också nå valberedningen via den gemensamma e-postadressen:  valberedning@backadalen.nu
 
 
Anslagstavlan
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS