Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IBF BACKADALEN
Tillsammans Ansvar Glädje - TAG
LEDARSIDAN
Välkomna till ledarsidan!

Denna sida ska fyllas på med väsentlig information och dokument efterhand, håll till godo.


Kansliet: kansli@backadalen.nu

Styrelsen: styrelsen@backadalen.nu

Hallbokningsärenden: bokning@backadalen.nu

Materialärenden: material@backadalen.nu

Välbesökt ledarträff + EM-fotboll
2019-03-27 15:00
Föreningen hade under tisdagskvällen ledarträff i Tuve Sporthall. Vi har som målsättning att 1 ledare från varje ungdomslag skall finnas representerade på våra månatliga ledarträffar. Men igår var fler ledare på plats från de olika lagen. Riktigt kul att se så många av er. Ungdomskommittén gick igenom ett antal punkter på agendan och ett par grupparbeten genomfördes också. Kvällen avslutades sedan med EM-kvalmatchen Norge-Sverige på storbilds-TV.
Stort TACK till alla er ledare som var på plats!
En fin inramning för P10-laget
2019-03-16 11:23
Fortsätter här att uppmärksamma härligt engagemang av våra ledare i föreningen. Denna gång är det Tero Virtanen, ledare i Pojkar-10 som även agerat materialare inför dagens match i Tuve Sporthall.  Jag möttes av ett förberett omklädningsrum, där varje spelare hade en namnlapp uppsatt på en krok och där MV-dresserna låg utvikta och färdiga att ta på sig. 
En fredagseftermiddag i Tuve...
2019-03-16 11:21
Var på väg hem idag fredag kl 16:55 då jag tittade in i hallen och där var de, som de brukar varannan fredag, en av våra P-08 ledare, Per Lundberg och hans son Hugo. Tillsammans bygger de upp sargen i god tid innan träningen börjar så när de andra kommer så är det nästan klart.
Manualer till IBIS
2019-01-12 20:44

De flesta av er har säkert koll på hur IBIS (Svensk Innebandys Informations System) fungerar och hur man där bl a hanterar spelare och lägger till dem på matchprotokollet.

 

Vi har dock fått frågan av några av er om det hade gått att få en enkel manual för de som inte är så vana. Faktum är att det faktiskt finns en hel del manualer gällande IBIS som ligger på innebandy.se  Bl a en som berör hur man tar ut spelare till matchprotokollet.


De finns tillgängliga under ”MANUALER IBIS FÖRENING” i högerspalten på följande sida:  https://www.innebandy.se/om-svensk-innebandy/it/ibis-forening/

Idrottsskada / försäkring
2018-12-15 17:26
Det händer ju ibland att man skadar sig på träning eller match och då uppstår ju frågan. Vart vänder man sig? Alla aktiva medlemmar är licensierade och försäkrade genom Folksam och för att förenkla för föräldrar och anmäla skadan och få hjälp har de också ett speciellt telefonnummer som man som förälder kan vända sig till.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
IBF BACKADALEN, 14/08 18:44 
IBF BACKADALEN, 03/07 14:15 
 
Sociala medier
Anslagstavlan
Huvudsponsorer
Sponsorer
Samarbetspartners