Föreningen har flyttat kansliet till Tuve Sporthall och har bytt till tel. 0722 - 526696
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkomna till ledarsidan!

Denna sida ska fyllas på med väsentlig information och dokument efterhand, håll till godo.


Om det är något specifikt ni saknar på ledarsida, maila till kansli@backadalen.nu med era tips.

Manualer till IBIS
2019-01-12 20:44

De flesta av er har säkert koll på hur IBIS (Svensk Innebandys Informations System) fungerar och hur man där bl a hanterar spelare och lägger till dem på matchprotokollet.

 

Vi har dock fått frågan av några av er om det hade gått att få en enkel manual för de som inte är så vana. Faktum är att det faktiskt finns en hel del manualer gällande IBIS som ligger på innebandy.se  Bl a en som berör hur man tar ut spelare till matchprotokollet.


De finns tillgängliga under ”MANUALER IBIS FÖRENING” i högerspalten på följande sida:  https://www.innebandy.se/om-svensk-innebandy/it/ibis-forening/

Idrottsskada / försäkring
2018-12-15 17:26
Det händer ju ibland att man skadar sig på träning eller match och då uppstår ju frågan. Vart vänder man sig? Alla aktiva medlemmar är licensierade och försäkrade genom Folksam och för att förenkla för föräldrar och anmäla skadan och få hjälp har de också ett speciellt telefonnummer som man som förälder kan vända sig till.
Säsongens första ledarträff genomförd.
2018-08-17 09:36
Då har vi genomfört säsongens första ledarträff som gick av stapeln 16/8 i Tuve Sporthalls cafeteria. Kul och se ledarna på plats och bra diskussioner i de olika ämnena som togs upp. Vi ser tillsammans med er alla fram emot en intressant och rolig höstsäsong.  Nu kör vi! 
Uppstart med en första ledarträff
2018-08-09 21:31
Vi hoppas att ni alla haft en skön och härlig avkoppling i sommarvärmen och att ni nu kommer laddade inför säsongens aktiviteter i föreningen.

Träningarna börjar ju så sakta dra igång och vi startar redan nu upp med en ungdomsledarträff och hoppas att få träffa just DIG!

Föreningen höll ju två ledarträffar i våras där vi fick bra feedback från er på att de var välplanerade och uppskattade av er.

Och nu är det alltså dags för säsongens första ledarträff enligt nedan:

Dag & tid:  Torsdag 16 augusti, kl. 18-21
Plats:          Tuve Sporthalls cafeteria

Prata ihop er bland ledarna i lagen, och minst 1 från varje lag skall närvara. Givetvis önskar vi ju att ni kommer allihopa!

Föreningen bjuder på macka, fika och kaffe.

Vi vill att ni anmäler er till mötet genom att maila till kansliet med namn och lagtillhörighet. Det skall bli roligt att få träffa er alla!

Varmt Välkomna!!!

Välkomna till Ungdomsledarträffar
2018-03-26 13:47

Inför säsong 2018/19

Föreningen önskar inför kommande säsong göra alla ledare mer delaktiga i verksamheten och tillsammans med föreningen kunna utveckla ungdomsverksamheten på ett bättre sätt.

 

Mycket intressant är på gång inför hösten, bl a då vi etablerar oss mer i Tuve Sporthall, i samband med att kansliet flyttar dit och att vi får en naturlig samlingsplats för alla lag. Dessutom har vi en del förändringar på gång i organisationen samt en hel del intressanta nya idéer och tankar inför kommande säsong. 

 Vi börjar med två ungdomsledarträffar nu i vår och hoppas på bra uppslutning.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
IBF Backadalen, 19/11 09:48 
IBF Backadalen, 02/11 16:10 
IBF Backadalen, 24/10 16:49 
 
På gång
Sociala medier
Anslagstavlan
Huvudsponsorer
Sponsorer
Samarbetspartners