Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IBF BACKADALEN
Tillsammans Ansvar Glädje - T A G

VÄLKOMMEN TILL KLUBBSHOPEN


Tillsammans med våra materialleverantörer NWB Sport och ZONE Floorball erbjuder vi våra medlemmar möjligheten att handla alla våra klubbprodukter i WEBSHOPEN.  Där handlar ni i lugn och ro, får produkterna hemlevererade och betalar smidigt via Klarna.


Föreningen har en också en egen liten klubbshop i anslutning till vårt kansli i Tuvesporthall. Här kan ni "känna och klämma" på produkterna och om ni så önskar, prova ut rätt storlek innan ni beställer.


Våra öppettider i klubbshopen på kansliet i Tuve är:

Onsdagar kl. 17:00 - 19:30.

Vid frågor kring beställningar och liknande når ni föreningens materialansvarige via E-post på material@backadalen.nu


Föreningskläder/innebandymaterial i Webshopen

OBS!! VIKTIGT!  Det finns två sätt om man som medlem vill handla:


1.  Har du försäljningskvotöverskott och vill delbetala med detta när du handlar då måste du göra detta genom att fysiskt åka ner och beställa produkterna på plats i klubbshopen i Tuve Sporthall. Föreningen beställer då produkterna och drar av kvotöverskottet och du slutbetalar med Swish och hämtar upp produkterna på plats i klubbshopen när de kommit.


2.  Har du inget försäljningskvotöverskott och vill handla så beställer du och betalar direkt via vår WEBSHOP och får det hemskickat till dörren.

Är du ledare och skall beställa ledarkläder så beställer man det i klubbshopen i Tuve Sporthall.


Ni kommer till WEBSHOPEN genom att klicka här.Handla i butik hos Innebandykungen
IBF Backadalen har samarbetsavtal med NWB Sport och Zone som leverantörer av innebandymaterial och klubbkläder. Föreningen tar nu ytterligare ett steg och genom ett samarbete med Innebandykungen, så kan vi nu även erbjuda våra medlemmar att med 20% rabatt (på ord. priser) handla klubbor, blad, skor och annan innebandykonfektion i Innebandykungens fullsorterade butik på Mölndalsvägen 91, eller via deras webshop. Rabatten i butiken får du genom uppvisande av ditt medlemskort, samt om du skall handla i deras webshop så kontaktar du kansliet för din medlemsrabattkod.


Handla i butik hos NWB Sport

NWB Sports har även en fullsorterad innebandybutik där IBF Backadalens medlemmar mot uppvisande av medlemskort har 20% rabatt på innebandysortimentet från ZONE.

NWB Sports butik ligger på Utmarksvägen 20 i Kungälv.
 
Öppettider i butik:    se NWB´s hemsida

 
På gång
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS