SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IBF BACKADALENS KANSLI

 

Postadress
IBF Backadalen

Box 4160
422 04 Hisings Backa

Besöksadress kansliet
Tuve Sporthall (vån 2), vid Glöstorpsskolan

Glöstorspsvägen 26

Telefon | E-post
0722 - 526696   |  kansli@backadalen.nu

 

 

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Kansliets öppettider kommer att vara dessa från och med v.20. På de kvällsöppna kvällarna har vi alltid bemanning på plats.       

 

Onsdagar  17:00-20:00

 

Kansliet är stängt röda dagar 

 

Ni är alla hjärtligt välkomna ner till kansliet om ni har några frågor, vill prova ut kläder i vår klubbshop, eller så kanske vill man bara ta en kopp kaffe, "tjöta" och umgås.  VÄLKOMNA!

ANSTÄLLD PERSONAL

Stefan Lovén, kanslist, föreningsutvecklare med fokus mot ledarna.

Han sköter den löpande administrationen för all medlems- och tävlingsverksamhet samt arbetar med utveckling och stöd till ledarna. Stefan kommer framöver att utöka sin tid med att hjälpa ledarna att utveckla våra barn- och ungdomslag att t ex träna på rätt sätt för att genom detta öka kvaliteten på vår verksamhet. Det innebär att Stefan kommer att avlastas genom vår nyanställda kanslist Lilian som skall ta över en hel del av den löpande administrationen. Stefan Lovén har varit engagerad inom idrotten i hela sitt liv. Utöver sin kansliroll så är Stefan också föreningsutvecklare samt tränare i föeningen. Stefan har varit anställd i Backadalen sedan 2013.

 

Lilian Strömberg, kanslist

Lilian kommer succesivt att ta över arbetsuppgifter från Stefan Lovén som rör en del administrativa uppgifter som t ex medlemshantering, ekonomi, försäljningsprodukter mm. Lilian kommer också att finnas med som en av ledarna i Lejonskolan samt vara en kontakt utåt mot medlemmarna och den som oftast svarar i telefon när ni kontaktar kansliet.

Lilian flyttade ner till Göteborg 2021 och har de senaste 10 åren arbetat som kanslist på Ekbackskyrkans Innebandyklubb i Vingåker i närheten av Katrineholm. Lilian har varit anställd i Backadalen sedan 1 oktober 2021.

 

Kontaktuppgifter:

Stefans Lovén, E-post:  stefan.loven@backadalen.nu 

Lilian Strömberg, E-post:  lilian.stromberg@backadalen.nu 

 

HITTA TILL KANSLIET
Kansliet finns numera i Tuve Sporthall. Det är beläget på våningen ovanför cafeterian inne i hallen. Tuve Sporthall ligger bredvid Glöstorpsskolan nära Tuve Torg.


Ni kan nedan se en karta från hitta.se mer exakt var det ligger. Kartan hittar ni genom att klicka här.

 
Anslagstavlan
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS