SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
SPONSORER OCH ÖVRIGA SAMARBETSPARTNERS
Att ingå i ett samarbete med IBF Backadalen är att investera i Hisingens barn och ungdomar. Vi vill fortsätta växa och utvecklas både som förening och som individer. För att vi ska kunna hålla det löftet behöver vi hjälp. Att driva en förening kostar pengar. Inte bara dock. Det är lika välkommet med produkter eller tjänster som företag kan erbjuda oss där behov finns. Vill du som företagspartner vara med och stödja IBF Backadalens ungdomsverksamhet samt utveckling på dam- och herrsidan, så kontakta oss så skall vi presentera vad vi kan erbjuda er. En del av den exponering vi kan erbjuda är bl a på matchdräkter, på vår webbsida, banderoll och sargreklam i våra hallar mm

Som sponsor/ partner till IBF Backadalen så kommer du att ingå i vårt partnernätverk som vi sakta men säkert nu håller på att bygga upp. Det kan skapa dig nya kontaktnät företagsmässigt, samtidigt som ditt företag får synas i ett positivt sammanhang. Dessutom bidrar ditt företag till en fortsatt utveckling av vår verksamhet som gör det möjligt för oss att driva föreningen framåt med en långsiktig vision.

Kontaktperson:
Stefan "Pinge" Jungegård
E-post: marknad@backadalen.nu
Tel. 0722 - 526676
VI TACKAR VÅRA PARTNERS OCH SPONSORER:
Nedan ser ni IBF Backadalens partners/sponsorer. Vi är oerhört tacksamma för samarbetet med er alla! Företagens webbsidor, når ni genom att klicka på företagets logotyp.

ÖVRIGA SAMARBETSPARTNERS

Stiftelsen Dunross & Co

Stiftelsen Dunross logga står för justhet på och vid sidan om planen och tillsammans med föreningen har vi kommit överens om att jobba utifrån det perspektivet. En del av samarbetet är också att stiftelsens stöttar vår barn- och ungdomsverksamhet för att kunna ge verksamheten ett än bättre utveckling.

SportRehab
Föreningen har skrivit ett samarbetsavtal med SportRehab. Alla spelare, ledare och föräldrar i IBF Backadalen skall kunna få snabb hjälp vid idrottsrelaterade skador. Samarbetet avser att sätta den aktive i centrum. Den aktive och tränare/ledare ska känna trygghet och klarhet i att vända sig till Sportrehab och vad de kan förvänta sig av sjukgymnasten och aktuell rehabilitering.  Klicka här så kan du läsa lite mer om vårt avtal med SportRehab.
HGC Hisingens Golfcenter (PADELGOLF – GOLF – FOTBOLLSGOLF – HANDBOLLSGOLF – FRISBEEGOLF)
Målet med samarbetet är att alla barn från Partnerföreningar skall kunna komma till HGC och prova på golf som en del i föreningslivet och att det skall vara ett mervärde i föreningens medlemsavgift. 

SISU Idrottsutbildarna

SISU Idrottsutbildarna är idrottens eget studieförbund som arbetar med bildning och utbildning inom idrotten. Man verkar för att stimulera människors lärande och består av tre delar: ett studieförbundet, ett förlag och en idrottsfolkhögskola. IBF Backadalen har ett mångårigt samarbete ihop med SISU.


Läs mer på SISU Idrottsutbildarna

Sponsorhuset, Idrottens Bingo och Svenska Spels Gräsroten

Genom ovanstående företag kan du som medlem i IBF Backadalen stödja föreningen både genom köp och spelande. Läs mer om detta på länken STÖD FÖRENINGEN under Medlemsinfo här på hemsidan.

 
 
Anslagstavlan
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS