SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄLKOMMEN TILL KLUBBSHOPEN

 

IBF Backadalen har samarbetsavtal med Innebandykungen och Zone Floorball som leverantörer av innebandymaterial och föreningskläder. Vi erbjuder våra medlemmar möjligheten att handla våra föreningskläder (overaller mm) i IBF Backadalens FÖRENINGSSHOP (länk här) på Innebandykungens hemsida. Där handlar ni i lugn och ro, betalar smidigt via Klarna och får produkterna hemlevererade.

Ni kan också handla med medlemsrabatt i Innebandykungens butik och i deras Webbshop. Läs mer om detta längre ner på sidan.

 

Föreningen har en också en egen liten klubbshop i anslutning till vårt kansli i Tuvesporthall. Här finns några av produkterna som ni kan "känna och klämma" på och om ni så önskar, prova ut rätt storlek innan ni beställer. (OBS begränsat sortiment)

 

Våra öppettider i klubbshopen på kansliet i Tuve är:

Onsdagar kl. 17:00 - 19:30.

Vid frågor kring beställningar och liknande når ni föreningens materialansvarige Jonas Larsson via E-post på material@backadalen.nu
 
OBS, VIKTIGT! Det finns 2 sätt om man som medlem vill handla
 

1.  Har du försäljningskvotöverskott och vill delbetala med detta när du handlar, då måste du göra detta genom att fysiskt åka ner och beställa produkterna på plats i klubbshopen i Tuve Sporthall. Föreningen beställer då produkterna från Innebandykungen och drar av kvotöverskottet och du slutbetalar med Swish och hämtar upp produkterna på plats i klubbshopen när de kommit.

 

2.  Har du inget försäljningskvotöverskott och vill handla så går du ner till nästa stycke "Handla hos Innebandykungen" och läser hur du går till väga.

 

Är du ledare och skall beställa ledarkläder så beställer man det i klubbshopen i Tuve Sporthall.

 

 
Handla hos Innebandykungen

BUTIK

Föreningens medlemmar har 20% rabatt (på ord. priser) på klubbor, blad, skor och annan innebandykonfektion i Innebandykungens fullsorterade butik på Mölndalsvägen 91. Rabatten i butiken får du genom uppvisande av ditt medlemskort som återfinns i Sportadmins medlemsapp.

 

WEBBSHOP

Du kan också handla innebandykonfektionen via deras deras webbshop på Innebandykungen.com  Om du skall handla i deras webbshop så kontaktar du kansliet för att erhålla din medlemsrabattkod.

 

FÖRENINGSSHOP

Alla IBF Backadalens föreningskläder finns att köpa i FÖRENINGSSHOPEN på Innebandykungens hemsida.

På dessa produkter är medlemsrabatten redan avdragen.

 
LÄNKAR

 
Anslagstavlan
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS