SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FÖRSÄLJNINGSKVOTEN

IBF Backadalen har som komplement till medlems- och träningsavgiften ett system med en försäljningskvot. Istället för en högre medlems- och träningsavgift har vi valt att införa en kvot som varje medlem ges möjlighet att tjäna in genom olika typer av försäljning. Detta innebär även att en bra försäljning ger möjlighet att få ett överskott på kvoten som kan användas till att exempelvis handla ur vår klubbshop eller när man åker med laget på cup.

 

Försäljningskvotavgiften är 500 kr. Se säsongavgifterna (Se länk här) vilka lag som har en kvotavgift

 

Börjar man efter 2024-01-01 så gäller halv försäljningskvot.

Börjar man efter 2024-03-01 så gäller ingen försäljningskvot.

 

Om man väljer att prova sälja produkter för att täcka Kvotsumman så skall den vara intjänad senast 2024-04-30. Om inte spelaren har tjänat in summan inom utsatt tid kommer en faktura på resterande belopp att mailas ut.

 

INTÄKTSKÄLLOR

 

Nedan ges exempel på olika saker som produkter som finns till försäljning. Notera att dessa har sina speciella försäljningsperioder. Håll dig därför uppdaterad här på hemsidan men framförallt via ditt lags försäljningsansvarig om vad som säljs för tillfället.

Följande ersättning ges till spelarens kvot säsongen 2023/2024. 

 

Produkt

Bingolotter (uppesitt X1) 
Bingolotter (uppesitt X2)

Bingolotter (uppesitt X3)

Bingolotter (Nyår X1)

Bingolotter (Nyår X2)
Bingolottos julkalender

Sverigelotten
Idrottsrabatten
Enjoyguiden
Newbody

 

Ersättning till kvot

16 kronor
33 kronor

49 kronor

14 kronor

29 kronor
20 kronor
  4 kronor 
30 kronor 
52 kronor
15 till 50 kronor

 

 Försäljningsperiod (prel.)
 Nov-Dec

 Nov-Dec

 Nov-Dec

 Dec

 Dec
 Okt-Dec

 Hela säsongen

 Aug-Okt och Feb-Apr

 Okt-Dec

 Okt-Nov

 

Klicka här för mer info om ovanstående försäljningsprodukter

 

 

Tillvägagångsätt för att börja sälja


Kontakta den som är försäljningsansvarig i ert lag (fråga ledarna vem det är) och meddela att du vill börja sälja produkter för att dra in pengar till din försäljningskvot. Den försäljningsvarige hjälper dig därefter med att komma igång. Skulle ditt lag mot förmodan sakna försäljningsansvarig vänligen kontakta kansliet.

 

 

Överskott på kvoten


Om man säljer för mer än den kvot man skall dra in så får man ett överskott. Ett eventuellt överskott kan användas som delbetalning vid köp i föreningens klubbshop samt i de flesta fall även användas i samband med träningsläger/cupdeltagande. Kan även användas att betala nästa års kvot.

Avräkning sker i slutet av varje säsong. Ett eventuellt överskott flyttas alltid över till kommande säsong om personen fortfarande är medlem. 

 

En medlem som har ett överskott på sin kvot från 2022/23 och inte väljer att förnya sitt medlemskap 2023/24 har till och med 2024-06-30 på sig att utnyttja sitt överskott i föreningens klubbshop (kontakta kansliet). Om så inte sker, tillfaller överskottet föreningen.

 

 
Anslagstavlan
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS