Nu har vi öppnat upp anmälan till säsongen 2023/24. Gå in och registrera er under Bli Medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HERRAR DIV 6
Välkommen till Herrar div 6 lagsida
Är du intresserad av att träna/spela i div 6 hösten 2022, skicka ett mejl eller ring 
 
Huvudledare/Kontaktperson: Bengt Palm  |  tel. 0705 - 52 55 11
Hemmapremiär för vårt Div 6 lag i helgen
2021-10-08 19:29

Denna helg så är det flera lag som har seriepremiär, bl a föreningens Div 6 lag. Laget ställs i första omgången mot Pixbo Wallenstam. Matchen spelas i Tuve Sporthall på lördag kl. 16:30

I höst så har föreningen på nytt startat upp ett breddlag i Div 6. Föreningens målsättningen med laget är att bredda verksamheten och att alla som önskar fortsätta träna och spela kvar i föreningen, skall beredas plats på en nivå som passar var och en. Det kan t ex vara att man efter junioråldern inte har ambitionen att satsa fullt ut mot representationslaget eller helt enkelt är nöjd med att träna och spela match en dag i veckan.

Bengt Palm är lagledare och ansvarar för det administrativa. Spelande Lukas Harrysson är den som är ansvarig för det sportsliga och har även haft Max Svensson till sin hjälp att få igång årets verksamhet. Kul och se att spelarantalet nu växer och fler killar ansluter till laget, som bl a består av många killar som tidigare spelat i våra ungdomslag. Lycka till i serien grabbar!

 

Länk till alla hemmamatcher i helgen

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
STARTSIDA, 08/04 20:20 
STARTSIDA, 26/03 08:23 
STARTSIDA, 25/03 10:25 
STARTSIDA, 18/03 19:14 
 
Anslagstavlan
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS