SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LEDARSIDAN
Välkomna till ledarsidan!

Se menyflikarna för mer information.

 

Kansliet: kansli@backadalen.nu

Styrelsen: styrelsen@backadalen.nu

Hallbokningsärenden: bokning@backadalen.nu

Materialärenden: material@backadalen.nu

Domare till träningsmatcher: domare@backadalen.nu

 
Ledaravslutning på Hisingens Golf Center
2022-06-05 15:58

Torsdagen den 2 juni så hade föreningen ledaravslutning och denna gång så var vi hos vår samarbetspartner Hisingens Golf Center.

HGC´s eminenta parnteransvarig Jonas Ilinge genomförde en femkamp med vår ledare en under tak på drivingrangen med olika simulatorgolfspel. Det var många goa skrat och en trevlig atmosfär. Kvällen avslutades med en bit mat och gött snack.

Vi tackar HGC för ett bra arrangemang och kommer att återkomma med flera av våra lag under säsongen. Läs mer om HGC Golf och det vi som samarbetspartner har t ex 2 för 1 för våra medlemmar. Länk till HGC Golf´s hemsida 

Samsyn Idrott - Backa/Tuve
2022-03-26 20:06

Tillsammans med RF-SISU så har ett antal föreningar i Backa/Tuve arbetat fram och skrivit under ett dokument med riktlinjer för att ta hänsyn till dubbelidrottande.  Bakgrunden till riktlinjerna är att barn inte ska bli tvingade att välja idrott i åldern upp till gymnasiet och därmed kunna utöva flera idrotter samtidigt.  Riktlinjerna bygger på det samsynsavtal som de lokala förbunden enats kring.

 

Läs mer »

Ledarträffen på Hotel Winn 24 mars
2022-03-25 15:50

Då har vi genomfört ytterligare en ledarträff. Även denna gång var vi på plats hos vår grymma och välkomnande partner Quality Hotel Winn.

Ledarträffen inleddes med en mycket inspirerande föreläsning om "Damlagets framgång" där damtränare Jörgen Odh berättade om deras "resa" de senaste åren, där laget och spelarna har haft en härlig utveckling. I år var man nära att gå till kvalspel till Allsvenskan men föll på målsnöret i sista matchen. Men man laddar om batterierna och kommer igen nästa säsong.

Ordförande Peter Fritzson ledde träffen vidare och det var kul att se ledarna på plats och bra diskussioner fanns i de olika ämnena som togs upp.

Vi ser tillsammans fram emot en bra och härlig våravslutning där en grupp håller på med planering av en kul gemensam avslutning för föreningen.

Ledarträff live!
2021-11-20 18:00

Torsdagen den 18:e November hölls en efterlängtad ledarträff i en konferenslokal hos vår partner Quality Hotel Winn.

 

Barn- och ungdomsledare ifrån alla våra träningsgrupper samlades för att mingla, dela erfarenheter och under ledning av RF-SISU genomföra en workshop kring hur vi i föreningen kan förbättra våra säsongsstarter.

Begäran om utdrag från belastningsregistret
2021-11-03 13:48

Från 1 januari 2020 behöver föreningar anslutna till Riksidrottsförbundet (RF) kontrollera registerutdrag för ledare som har regelbunden kontakt med aktiva under 18 år. Som ett steg mot en tryggare idrott är Innebandyföreningen Backadalen ansvarig för att kontrollera ett begränsat utdrag från Polisen och dokumentera att kontrollen genomförts. Detta är en förebyggande åtgärd i ledet att skapa trygga och säkra miljöer för barn och ungdomar i vår verksamhet.

 

Det innebär alltså att samtliga tränare/ledare i föreningen skall lämna in ett utdrag från belastningsregistret.

Läs mer på denna länk:   Utdrag ur Brottsregistret

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS