SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LEDARSIDAN

Välkomna till ledarsidan!

Se menyflikarna för mer information.

 

Kansliet: kansli@backadalen.nu

Styrelsen: styrelsen@backadalen.nu

Hallbokningsärenden: bokning@backadalen.nu

Materialärenden: material@backadalen.nu

Domare till träningsmatcher: domare@backadalen.nu

 
Ledarträff live!
2021-11-20 18:00

Torsdagen den 18:e November hölls en efterlängtad ledarträff i en konferenslokal hos vår partner Quality Hotel Winn.

 

Barn- och ungdomsledare ifrån alla våra träningsgrupper samlades för att mingla, dela erfarenheter och under ledning av RF-SISU genomföra en workshop kring hur vi i föreningen kan förbättra våra säsongsstarter.

Begäran om utdrag från belastningsregistret
2021-11-03 13:48

Från 1 januari 2020 behöver föreningar anslutna till Riksidrottsförbundet (RF) kontrollera registerutdrag för ledare som har regelbunden kontakt med aktiva under 18 år. Som ett steg mot en tryggare idrott är Innebandyföreningen Backadalen ansvarig för att kontrollera ett begränsat utdrag från Polisen och dokumentera att kontrollen genomförts. Detta är en förebyggande åtgärd i ledet att skapa trygga och säkra miljöer för barn och ungdomar i vår verksamhet.

 

Det innebär alltså att samtliga tränare/ledare i föreningen skall lämna in ett utdrag från belastningsregistret.

Läs mer på denna länk:   Utdrag ur Brottsregistret

Inbjudan till Ledarträff 2021-11-18
2021-11-03 12:57

Vi skulle vara tacksamma om Du vill reservera torsdag 18/11 kl. 18:30 - 20:30 för att träffas på Hotell Winn på årets första ungdomsledarträff. Mer info om innehåll kommer inom kort.

De lag som har träning efter kl. 18:00 skall vi försöka lösa så att någon av övriga föräldrar eller andra hjälper till med träningen, så att så många ledare som möjligt ges chansen att kunna vara med.

Vore mycket KUL om ni kan prioritera att närvara, då vi nu äntligen får träffas fysiskt igen. Viktigt med det fysiska mötet och träffa andra ledare från föreningen.

Info från ledarträffen 19 feb 2020
2020-02-20 11:13

Under onsdagen 19/2 så hade föreningen sin första ledarträff för i år. Ungdomskommitténs ansvarige Magnus Bjureblad ledde ledarträffen på ett förträffligt sätt och det fanns många bra synpunkter och frågor som diskuterades under mötet. Information om olika områden bl a vårt värdegrundsarbete samt en del annan föreningsinfo, samt ett kortare grupparbete om samarbeten mellan våra olika lag. 

Vårens utbildningar från RF-SISU
2020-01-14 07:48
Laddad för en vår med spännande föreläsningar och utbildningar?
En del ser alltid fram emot att få ta del utav vårens utbud av föreläsningar och utbildningar från RF-SISU Västra Götaland. Vad är det som erbjuds? Något nytt? Någon känd sportprofil som föreläser?
Andra kan tycka att det är svårt att hinna med något utöver det man redan har inplanerat. Oavsett så ta gärna ett par minuter och titta igenom deras utbud.

RF-SISU´s  utbildningsfolder våren 2020 med samtliga utbildningar hittar du på denna länk.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS