IBF Backadalen är stolta att presentera Göteborg Floorball Festival
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LEDARSIDAN

Välkomna till ledarsidan!

Denna sida ska fyllas på med väsentlig information och dokument efterhand, håll till godo.


Kansliet: kansli@backadalen.nu

Styrelsen: styrelsen@backadalen.nu

Hallbokningsärenden: bokning@backadalen.nu

Materialärenden: material@backadalen.nu

Årets första ledarträff
2020-02-20 11:13
Under onsdagen 19/2 så hade föreningen sin första ledarträff för i år. Ungdomskommitténs ansvarige Magnus Bjureblad ledde ledarträffen på ett förträffligt sätt och det fanns många bra synpunkter och frågor som diskuterades under mötet. Information om olika områden bl a vårt värdegrundsarbete samt en del annan föreningsinfo, samt ett kortare grupparbete om samarbeten mellan våra olika lag. 
Vårens utbildningar från RF-SISU
2020-01-14 07:48
Laddad för en vår med spännande föreläsningar och utbildningar?
En del ser alltid fram emot att få ta del utav vårens utbud av föreläsningar och utbildningar från RF-SISU Västra Götaland. Vad är det som erbjuds? Något nytt? Någon känd sportprofil som föreläser?
Andra kan tycka att det är svårt att hinna med något utöver det man redan har inplanerat. Oavsett så ta gärna ett par minuter och titta igenom deras utbud.

RF-SISU´s  utbildningsfolder våren 2020 med samtliga utbildningar hittar du på denna länk.
Välbesökt ledarträff + EM-fotboll
2019-03-27 15:00
Föreningen hade under tisdagskvällen ledarträff i Tuve Sporthall. Vi har som målsättning att 1 ledare från varje ungdomslag skall finnas representerade på våra månatliga ledarträffar. Men igår var fler ledare på plats från de olika lagen. Riktigt kul att se så många av er. Ungdomskommittén gick igenom ett antal punkter på agendan och ett par grupparbeten genomfördes också. Kvällen avslutades sedan med EM-kvalmatchen Norge-Sverige på storbilds-TV.
Stort TACK till alla er ledare som var på plats!
En fin inramning för P10-laget
2019-03-16 11:23
Fortsätter här att uppmärksamma härligt engagemang av våra ledare i föreningen. Denna gång är det Tero Virtanen, ledare i Pojkar-10 som även agerat materialare inför dagens match i Tuve Sporthall.  Jag möttes av ett förberett omklädningsrum, där varje spelare hade en namnlapp uppsatt på en krok och där MV-dresserna låg utvikta och färdiga att ta på sig. 
En fredagseftermiddag i Tuve...
2019-03-16 11:21
Var på väg hem idag fredag kl 16:55 då jag tittade in i hallen och där var de, som de brukar varannan fredag, en av våra P-08 ledare, Per Lundberg och hans son Hugo. Tillsammans bygger de upp sargen i god tid innan träningen börjar så när de andra kommer så är det nästan klart.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS