SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LEDARSIDAN
SAMSYN IDROTT - BACKA/TUVE
 

Tillsammans med RF-SISU så har ett antal föreningar i Backa/Tuve arbetat fram och skrivit under ett dokument med riktlinjer för att ta hänsyn till dubbelidrottande.  Bakgrunden till riktlinjerna är att barn inte ska bli tvingade att välja idrott i åldern upp till gymnasiet och därmed kunna utöva flera idrotter samtidigt.  Riktlinjerna bygger på det samsynsavtal som de lokala förbunden enats kring och som ni kan läsa om längre ner på denna sida.

 

* Länk till dokumentet: "Samsyn Idrotten Backa/Tuve"

 

SAMSYNSAVTAL IDROTT - GÖTEBORG

Västsvenska Innebandyförbundet har tillsammans med Handbollsförbundet Väst, Göteborgs ishockeyförbund och Göteborg fotbollsförbund tecknat ett avtal för hur idrotterna ska göra det möjligt för barn att utöva flera sporter parallellt.

 

Bakgrund

Bakgrunden till avtalet är barn inte ska bli tvingade att välja idrott i åldern upp till gymnasiet. Förbunden ska bidra till att föreningar i största möjliga mån organiserar aktiviteter så att barn kan utöva flera idrotter samtidigt. 

 

* Länk till Samsynsavtalet "Samsyn Idrotten Göteborg"

* Länk till mer information om samsynsavtalet på Västsvenska IBF´s webbsida.

 
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS