SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Kallelse: Ordinarie årsmöte
2023-05-31 14:34
När:  Onsdagen den 28 juni kl.18:30
Var:  Tuve Sporthall
 
Välkommen till årsmöte!
(i mappen årsmöteshandlingar):
 
 
Övriga årsmöteshandlingar finns tillgängliga på föreningens kansli en vecka innan årsmötet.
Motioner till årsmötet ska vara styrelsen tillhanda senast 7 juni via e-post: styrelsen@backadalen.nu 

 

Föreningen saknar just nu en fungerande valberedning och styrelsen har i och med detta övertagit viss del av valberedningsarbetet inför årsmötet. Vi önskar fler som vill vara med och leda och utveckla föreningen och du är välkommen att anmäla ditt eget intresse eller föreslå annan lämplig kandidat till styrelse eller kommittéer.

 

Kontakta styrelsen (”valberedningen”) via mejl till styrelsen@backadalen.nu

 
Väl mött samtliga medlemmar i IBF Backadalen, våga vara med och påverka!
HERRAR A
Ville Lindberg förlänger sitt kontrakt!
2023-05-17 09:51, HERRAR A
Ville förlänger!

Ville Lindberg skriver på ett nytt tvåårs kontrakt med Backadalens herrar. Poängsprutan som öst in poäng i div.2. Nu är det dags för div.1 att få smaka på hans spelsinne! 

HERRAR A
Harry Olofsson skriver på nytt kontrakt!
2023-05-11 07:22, HERRAR A
#80 Harry Olofsson

Harry Olofsson har kritat på ett nytt tvåårskontrakt och ser fram emot att lira i division 1 med IBF Backadalen! Harry var med redan när herrarna var uppe sist i div.1 2015/16 och 2016/17 var han med som en ung talang. 

HERRAR A
William Jansson skriver på nytt kontrakt
2023-05-06 10:50, HERRAR A
William Jansson

William Jansson nummer 73 är klar för två nya år i Backadalen!

Jansson som han kallas har i år tagit stora kliv och växt ut som en stor jätte som center. 

HERRAR A
Anton Sjölund Jurado kritar på för ett till år!
2023-04-28 18:38, HERRAR A
Kapten Jurre kör ett år till

Anton "Jurre" Sjölund Jurado har kritat på för ett år till i Backadalens Herrlag. Jurre har spelat i klubben i nio säsonger och nästa säsong blir hans tionde. Hans innebandy karriär började i Spanien och deras högsta liga. När klivet sedan togs till Sverige lirade han några år med Högsbo AIK innan Backadalen rykte i honom.

HERRAR A
Jesper Wollberg signar nytt kontrakt!
2023-04-26 21:13, HERRAR A
Två nya år för Wollberg.

Jesper Wollberg har kritat på för två nya år i Backadalen. Han kom ifrån Bergum inför förra säsongen och har växt ut till en av lagets största ledare.

HERRAR A
Försäsongen är igång!
2023-04-24 21:28, HERRAR A
Herrarna & Damerna

Herrarna har startat upp igen efter att ha tagit några veckors ledigt efter den sköna seriesegern i div2 Västsvenska. Laget kommer köra två fyspass i veckan tillsammans med damlaget, riktigt roligt att föreningens representationslag fortsätter sitt fina samarbete! Succén med internmatcher som laget kört hela året startas också igång igen denna veckan. 

 

POJKAR 09/10
Vinnare i MUC 2023 P09/10
2023-04-23 22:05, POJKAR 09/10
Nästa hela laget kunde delta & även våra nyaste Lejon 🦁

Finns väl inget bättre när alla får vara med 😁

EN, för ALLA & alla för en.

Man kan inte göra det ensam utan vi behöver ALLA i laget.

Vi ledare är sååå stolta över ALLA våra:

🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁✌🏼

HERRAR A
Referat: Burås IK H2 - IBF Backadalen H2
Vinst för herrarna i den avslutande matchen
2023-03-19 21:53, HERRAR A
Foto Thomas Olofsson

Burås-Backadalen 5-13 (0-4, 2-6, 3-3)

Backadalen åkte till Lundenhallen för att avsluta säsongen med flaggan i topp. Inget av lagen hade något att spela för, då Burås säkrat kontraktet sedan långt tidigare, och herrarna säkrade seriesegern förra helgen mot Surte. 

DAMER A
Referat: Burås IK D1 - IBF Backadalen D1
Sista seriematchen borta mot Burås för Damerna
2023-03-16 09:01, DAMER A
Sista seriematchen borta mot Burås, känns som om säsongen gått snabbt, eller..... kanske bara är jag som tycker så?
 
Hur som haver, match borta i Lundenskolan i en, för serien,  tyvärr betydelselös match. Burås ställer upp i en låg 2-1-2 och spelar på 2 femmor. Vi startar med 2 backpar och 3 liner. Första bytena lovar mer....Vi trycker ner Burås rejält men Burås ha en kompetent målvakt som räddar dem inledningsvis. Vi har som sagt bra fart inledningsvis och efter 5 min hittar EmmaS upp till Nyman med en snabb första pass, Nyman skickar vidare bollen till MålTilly som drar med sig bollen in framför mål och slår in den på volley i bortre, 0-1 efter 5.43. Bara nån min. senare vinner Nyman bollen vid mittplan och serverar MålTilly med en snabb diagonalare mot bortre som MålTilly kliniskt skickar in och vi  har 0-2 efter 6.43, underbart! Burås krigar sig in i matchen lite efter detta och jämnar ut spelet. Man kan tydligt se att vissa av Burås spelare varit med på hyffsad nivå och lärt sig den fysiska biten av innebandyn, här har vi väldigt mycket att lära. Efter 7.22 får Burås en straff, "soft penalty" skulle man kunna säga och jag lämnar domarens bedömning därhän...Straffen är väldigt bra och vi har 1-2 efter 7.22......
 
 
HERRAR A
Referat: IBF Backadalen H2 - Surte IS IBK H2
Herrarna klara för division 1!
2023-03-12 21:10, HERRAR A
Foto: Thomas Olofsson

Backadalen-Surte 4-4 (0-1,2-2,3-2)
Backadalen säkrade seriesegern i säsongens sista hemmamatch. 
Även om det såg tufft ut för Frölunda att gå om Backadalen i praktiken så lyckades man spika seriesegern i teorin via en poäng mot Surte. 
Det satt dock väldigt långt inne, då Surte gjorde det väldigt svårt för hemmalaget, som fick slita för varje mål. 

DAMER A
Referat: IBF Backadalen D1 - Lindås Waves IBF D1
Sur förlust i sista hemmamatchen.
2023-03-06 14:47, DAMER A

Första perioden var inget att vara nöjda med, tempofattigt och viljelöst. Bättre kan vi! Det var Lindås som gjorde periodens enda mål efter taffligt agerande där nabb och Lindås kunde enkelt slå in bollen. Trots mestadels spel mot ett mål endast 3-3 i skott, de flesta av våra skott prickar inte mål.

HERRAR A
Referat: IBF Älvstranden H2 - IBF Backadalen H2
Vinst i derbyt mot Älvstranden
2023-03-06 10:42, HERRAR A
Ferm målskytt i derbyt

Under söndagen besegrade Backadalen Älvstranden i ett rafflande derby i Santoshallen. 

Den första perioden blev, där Ville L såg till att herrarna gick i ledning med en 0-1-ledning. 

Till den andra perioden valde ledarstaben att göra ett par justeringar och gå ned på folk, vilket fick effekt. Tempot höjdes, och spelet såg bättre ut med ökat bollinnehav och mer kontroll för Backadalens del. 

DAMER A
Referat: Mölndals IBF D1 - IBF Backadalen D1
Match i Aktiviteten mot tunga Mölndal en vardagskväll, härligt!
2023-03-05 09:15, DAMER A

Mölndal startar på 3 femmor, spelar i en halvlåg 2-2-1. Vi startar på 2 femmor med en ganska låg press på 2-1-2 linan och en lite högre press med andralinan som spelar 2-2-1.

 

Vi för matchen inledningsvis och skapar lite lägen men för ofta skjuter vi mitt i täck när vi har lagkamrater fria….. enkel pass i sidled..... Mölndal är luriga och försöker ställa om med en snabb boll framåt vid bollvinst. Efter 6 min. får Frida bollen av backkollegan och bågar in och får in bollen lågt i första, såja 0-1 efter 6.13. Tempot är lågt och vi gör inte mycket för att öka det, för mycket byten vid bollvinst istället för att gnugga på och trycka ner ett sämre tränat ner Mölndal. Vi har lite mer av bollinnehavet men efter första 5 då vi dominerade, så är matchen ganska jämn. Efter ca 18 min får Mölndal ett frislag vid halva plan, väldigt duktiga Moa Cederhagen får bollen petad till sig och våra spelare tycks inte veta vem Moa är och slarvar med täcket och Moa drar in kvitteringen ifrån halva plan, här tillåter vi också att en Mölndalspelare parkerar framför Sofia och täcker hennes sikt, boooort med henne därifrån! 1-1 är ställningen efter första.

Nyheter från våra lag
 
Anslagstavlan
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS