SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LEJONSKOLAN Flickor/Pojkar 2016
Lagbild från pojkarnas träning 29 januari
2023-01-31 19:00

Här är en bild på pojkgruppen från träningen 29 januari

Höstavslutning i Lejonskolan
2022-12-19 10:50

Söndag 18/12 var det höstavslutning i Lejonskolan för pojk- och flickgrupperna. Det var hinderbana och en specialteknikbana från Pantamera. Träningarna avslutades med lussebulle, pepparkaka och saft till barn och föräldrar.

 

Föreningens ledare Lilian, Kristof och Albin tackar alla barn, föräldrar samt föräldraledarna för en härlig höstsäsong. Vi tar nu lite julledigt och är tillbaks igen söndag 15 januari.

 

 

OBS! På våren skiftar pojkarna och flickorna tider så följande gäller från 15 jan:

17:00 - 18:00 Flickor

18:00 - 19:00 Pojkar

 

Några bilder från höstavslutningen hittar ni genom att klicka här

 

 

Lejonskolan startar upp första träning 25/9
2022-09-08 11:53

Söndagen 25/9 är första träningen för Lejonskolan. Gå in och läs om info och hur ni anmäler genom att klicka här.

Avslutning i Lejonskolan 2021/22
2022-06-07 12:24

När dom anlände till hallen så blev dom indelade i lag därefter inmarsch i en nedsläckt hall med coola discolampor och hög musik. Därefter så spelade man "minimatch" mot varandra. Det hela avslutades med att namnen lästes upp och man fick medalj. Efter det så blev det fika man fick festis, korv m. bröd och delicatoboll. 

Lejonskolan hösten 2022 - barn födda 2016
2022-06-05 16:06

Höstens Lejonskola startar upp i september. Vi kommer uppdatera med mer info och hur man anmäler sig i början av juli.


Trevlig sommar!
Lejonskolan har sportlovsledigt
2022-02-12 16:41

Vi gör ett uppehåll i Lejonskolan för sportlovet och håller därför stängt söndag 13/2,  men är igång igen som vanligt, söndagen 20/2. 

OBS! Lejonskolan INSTÄLLD 23 januari
2022-01-20 15:50

Pandemin härjar för fullt och smittspridningen bara ökar och ökar. Föreningen har just nu många grupper som pausat träningar och ställt in matcher denna vecka då många både spelare och ledare är sjuka eller i karantän.

 

Även Lejonskolans ledare har drabbats och detta innebär att, vi ställer in träningen nu på söndag 23 jan och hoppas att vi kan vara tillbaks kommande helg.

 

VIKTIGT att alla som kommer på våra träningar verkligen inte har några symptom och därmed inte bidrar till att öka smittspridningen.

Uppstart av vårsäsongens LEJONSKOLA 16 januari
2022-01-13 11:10

Pandemin vill ännu inte ge med sig helt och det finns många olika restriktioner och rekommendationer att förhålla sig till. Folkhälsomyndigheten har dock varit tydliga med att man tycker att det är viktigt att barn- och unga fortfarande har möjlighet att hålla på med sina fritidsaktiviteter och få röra på sig, därför kommer föreningen att tillåta de ordinarie lagens träningar och matcher att genomföras.

 

Föreningen har beslutat att fortsätta bedriva LEJONSKOLAN under våren, men kommer att noga poängtera följande:

  • Stanna hemma vid minsta symtom eller om man på annat sätt inte känner sig helt frisk.
  • Kom ombytt i möjligaste mån.
  • Föräldrar lämnar och hämtar barnen utanför hallen.
  • Undantag är föräldraledarna som driver träningen.

  • Ingen publik i hallen/läktaren under träningen.
  • Använd handsprit i entrén.
  • Undvik att trängas i hallen och respektera så mycket avstånd som möjligt mellan varandra.

Vi får alla hjälpas åt att göra vad var och en kan för att stoppa smittspridningen men ändå försöka hålla igång föreningens aktiviteter så gott det går. Med hopp om att det sakta men säkert går mot bättre tider.

LEJONSKOLANS JULUPPEHÅLL
2021-12-08 11:08

Söndag 19 dec är Lejonskolans sista träning för höstsäongen. Uppstarten av vårsäsongen sker söndag 16 januari. GOD JUL och GOTT NYTT ÅR på er alla!

Anmälan till LEJONSKOLAN födda 2015 har nu öppnat
2021-08-26 20:54

Se vidare information och hur du anmäler dig här. KLICKA HÄR!

 

Vi kommer att börja med ett uppstartsmöte för föräldrarna till både pojk- och flickgruppen.

Datum, tid, plats:  Söndag 12 september kl. 17:00 Tuve Sporthall.

 

Till alla som är anmälda kommer separat kallelse att mejlas ut innan mötet.

 

Avslutningen i Lejonskolan 2020/21
2021-05-04 13:07
Fler bilder från avslutningarna hittar ni under Lejonskolans Bildgalleri
 
Det har varit en lång jobbig säsong i pandemins spår. Men förutom ett antal veckors uppehåll så har Lejonskolan ändå kunnat genomföras på ett helt okej sätt. Söndagen den 2/5 genomfördes avslutningen i Lejonskolan för både pojkar och flickor.
 
Avslutningen började med att spelarna fick göra inmarsch i en nedsläckt hall med coola discolampor och hög häftig musik. Detta följdes upp av en presentation där speakern läste upp varje spelares namn. Det såg ut att vara en minnesrik upplevelse för barnen. Därefter så spelade man "minimatch" mot varandra i olika lagindelningar. Det hela avslutades med prisutdelning av medaljer och sedan utanför hallen en coronaanpassad grillning där barnen fick korv med bröd och festis och stolt visa upp sina medaljer för föräldrarna som hämtade upp.
 
Nu får barnen ladda batterierna inför hösten då man kommer att bli egna lag och gå in i Västsvenska Innebandyförbundets "grön-nivå" och då även få spela matchsammandrag. Skall bli härligt att följa dessa unga spelare under deras tid framöver. 
 
Föreningen tackar våra fantastiska unga ledare Emma, Isabella, och Agnes som var med under höstsäsongen och nu återförenades med barnen på avslutningen. Vi vill också rikta ett stort tack till de engagerade föräldraledarna som har varit fantastiskt intresserade och med bra samarbete har fått barnen att trivas. Föreningen tackar också Stefan Lovén som varit ansvarig "rektor" och organiserat hela Lejonskolan.
 
Nu tar vi sommarlov och förbereder oss för en ny grupp med härliga lejonungar till Lejonskolan i höst. Då är det dags för flickor och pojkar födda 2015 att träda in i vår populära innebandyskola.
 
 
Lejonskolans återstart efter uppehållet
2021-01-31 22:37
Äntligen var det dags att få ta fram klubborna, träffas och spela innebandy igen. Många förväntansfulla barn kom till hallen och tillsammans med  ledarna genomfördes första passet 2021. Vi längtar redan till nästa vecka då det är dags igen. Kul och se er som var där och nästa vecka kommer resten, eller hur :-) 
Gött jobbat alla! På återseende!
Lejonskolan igång
2020-09-27 21:23
Så var då Lejonskolan för säsongen 2020/21 igång. Idag var det många förväntansfulla barn på plats i hallen och fick äntligen sätta igång i vår innebandyskola. Ungdomsledarna var på plats och tog hand om barnen och det var full fart på de tre olika delarna i hallen. Idag var det matchspel på två planer och hinderbana på den tredje delen av hallen. Glädjen och energin var på topp och alla såg ut att har riktigt KUL! 
Lejonskolan har haft upprop
2020-09-20 21:19
Idag söndag 20/9 så var det upprop och informationsträff inför höstens Lejonskola. Många föräldrar med barn var på plats och fick ta del av föreningens presentation, som denna gång hölls inne i sporthallen så vi kunde genomföra det med gott om avstånd med hänsyn taget till Covid.19.
Barnen som var med kunde under mötets gång leka runt i vår uppsatta hinderbana. Och nästa söndag 27/9 börjar det på allvar med träningar för barnen.
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Anslagstavlan
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS