SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LEJONSKOLAN Flickor/Pojkar 2015

Anmälan till LEJONSKOLAN födda 2015 har nu öppnat
2021-08-26 20:54

Se vidare information och hur du anmäler dig här. KLICKA HÄR!

 

Vi kommer att börja med ett uppstartsmöte för föräldrarna till både pojk- och flickgruppen.

Datum, tid, plats:  Söndag 12 september kl. 17:00 Tuve Sporthall.

 

Till alla som är anmälda kommer separat kallelse att mejlas ut innan mötet.

 

Avslutningen i Lejonskolan 2020/21
2021-05-04 13:07
Fler bilder från avslutningarna hittar ni under Lejonskolans Bildgalleri
 
Det har varit en lång jobbig säsong i pandemins spår. Men förutom ett antal veckors uppehåll så har Lejonskolan ändå kunnat genomföras på ett helt okej sätt. Söndagen den 2/5 genomfördes avslutningen i Lejonskolan för både pojkar och flickor.
 
Avslutningen började med att spelarna fick göra inmarsch i en nedsläckt hall med coola discolampor och hög häftig musik. Detta följdes upp av en presentation där speakern läste upp varje spelares namn. Det såg ut att vara en minnesrik upplevelse för barnen. Därefter så spelade man "minimatch" mot varandra i olika lagindelningar. Det hela avslutades med prisutdelning av medaljer och sedan utanför hallen en coronaanpassad grillning där barnen fick korv med bröd och festis och stolt visa upp sina medaljer för föräldrarna som hämtade upp.
 
Nu får barnen ladda batterierna inför hösten då man kommer att bli egna lag och gå in i Västsvenska Innebandyförbundets "grön-nivå" och då även få spela matchsammandrag. Skall bli härligt att följa dessa unga spelare under deras tid framöver. 
 
Föreningen tackar våra fantastiska unga ledare Emma, Isabella, och Agnes som var med under höstsäsongen och nu återförenades med barnen på avslutningen. Vi vill också rikta ett stort tack till de engagerade föräldraledarna som har varit fantastiskt intresserade och med bra samarbete har fått barnen att trivas. Föreningen tackar också Stefan Lovén som varit ansvarig "rektor" och organiserat hela Lejonskolan.
 
Nu tar vi sommarlov och förbereder oss för en ny grupp med härliga lejonungar till Lejonskolan i höst. Då är det dags för flickor och pojkar födda 2015 att träda in i vår populära innebandyskola.
 
 
Lejonskolans återstart efter uppehållet
2021-01-31 22:37
Äntligen var det dags att få ta fram klubborna, träffas och spela innebandy igen. Många förväntansfulla barn kom till hallen och tillsammans med  ledarna genomfördes första passet 2021. Vi längtar redan till nästa vecka då det är dags igen. Kul och se er som var där och nästa vecka kommer resten, eller hur :-) 
Gött jobbat alla! På återseende!
Lejonskolan igång
2020-09-27 21:23
Så var då Lejonskolan för säsongen 2020/21 igång. Idag var det många förväntansfulla barn på plats i hallen och fick äntligen sätta igång i vår innebandyskola. Ungdomsledarna var på plats och tog hand om barnen och det var full fart på de tre olika delarna i hallen. Idag var det matchspel på två planer och hinderbana på den tredje delen av hallen. Glädjen och energin var på topp och alla såg ut att har riktigt KUL! 
Lejonskolan har haft upprop
2020-09-20 21:19
Idag söndag 20/9 så var det upprop och informationsträff inför höstens Lejonskola. Många föräldrar med barn var på plats och fick ta del av föreningens presentation, som denna gång hölls inne i sporthallen så vi kunde genomföra det med gott om avstånd med hänsyn taget till Covid.19.
Barnen som var med kunde under mötets gång leka runt i vår uppsatta hinderbana. Och nästa söndag 27/9 börjar det på allvar med träningar för barnen.
Anmälan till LEJONSKOLAN födda 2014 har nu öppnat
2020-07-02 12:00
Se vidare information och hur du anmäler dig här. KLICKA HÄR!
Avslutning i Lejonskolan 2019/20
2020-06-29 10:31
Säsongen avbröts abrupt då coronapandemin svepte in över landet och stängde ner all verksamhet. Fr o m söndagen den 14/6 var det okej att vistas inne i hallen igen. Då genomfördes avslutningen för Lejonskolan både pojkar och flickor. En rolig aktivitet där barnen åter fick träffas efter nästan 3 månaders uppehåll. Det var full fart i hinderbanan och med innebandyspelandet. Det avslutades sedan utanför hallen med prisutdelning av medaljer, diplom och glass till alla barnen. Nu får barnen ladda batterierna inför hösten då man kommer att bli egna lag och gå in i Västsvenska Innebandyförbundets "grön-nivå" och då även få spela matchsammandrag. Skall bli härligt att följa dessa unga spelare under deras tid framöver. 
Lejonskolan 2020/21
2020-06-05 19:00
Under hösten 2020 så kommer vi att starta upp Lejonskolan för pojkar och flickor födda 2014 med samma koncept som tidigare år. Under juli månad kommer vi att lägga upp mer information och öppna upp ett anmälningsformulär. Vid frågor kontakta vårt kansli.

Vi önskar er en trevlig sommar!

Lejonskolan 2019/20 - födda 2013
2019-08-21 07:26
Årets Lejonskola startade 22 september. Gå in under Info / Anmälan och läs mer om hur ni anmäler er!

Hjärtligt välkomna!
Lejonskolan 2019/20
2019-05-20 10:56
Hösten 2019 så kommer vi att starta upp Lejonskolan för pojkar och flickor födda 2013 med samma koncept som i år. Under juli månad kommer vi att lägga upp mer information och ett anmälningsformulär!

Vi önskar er en trevlig sommar!


Avslutning i Lejonskolan 2018/19
2019-05-15 10:43
Söndagen 5 maj så hade Lejonskolans flickor och pojkar sin avslutning för säsongen. Flera spännande minimatcher spelades mellan barnen, där föräldrarna stod och hejade på. Därefter var det föräldrarnas tur att använda klubba och boll och lira mot varandra, ihärdigt påhejade av sina barn. En riktigt rolig aktivitet som avslutades med prisutdelning av medaljer och diplom till alla barnen. Kvällen avslutades med gemensam fika med glass, saft och bullar. Nu får barnen ladda batterierna inför hösten då man kommer att bli egna lag och gå in i Västsvenska Innebandyförbundets "grön-nivå" och då även få spela matchsammandrag. Skall bli härligt att följa dessa unga spelare under deras tid framöver. 
Lejonskolan på inmarsch med A-lagen
2019-03-16 12:29
Bilder från Dubbelarrangemanget 3 mars 2019
Söndagen den 3 mars hade föreningen dubbelarrangemang med sina representationslag, då föreningens herr- och damlag mötte IBK Göteborg.
Lejonskolans pojkar och flickor var inbjudna till matcherna. De fick gå in spelare för spelare ihop med herr- och damlagen på inmarsch i nedsläckt hall med intro och musik. Dessutom fick de spela knattematch på planen som pausunderhållning i de första periodpauserna på båda matcherna. Någon lyckades även vinna tävlingen Lejonbollen och fick en STOR chokladkaka i pris av lejonet Simba. Dagen var en stor upplevelse för många av killarna och tjejerna i Lejonskolan. Vi hoppas återkomma nästa säsong med liknande upplägg för nya Lejonskolan. 
TACK till våra ledare i Lejonskolan
2018-12-20 15:44
Våra fantastiska ledare fr v. Filippa, Emma, Stella, Amanda, Astrid

Vår innebandyskola Lejonskolan hade i söndags sin höstavslutning för säsongen och vi vill tacka alla barn och föräldrar som varit delaktiga i höstens aktiviteter.

Från föreningens sida vill vi också passa på att skicka ett STORT TACK till våra fantastiska ungdomsledare som lett Lejonskolans aktiviteter för flickor 2011/12 och pojkar 2012. Ni har varit otroligt duktiga med barnen och vi hoppas nu att ni får ett härligt jullov och kommer laddade till vårens Lejonskola som startar upp igen söndag den 13:e januari.

Vi riktar självklart också ett stort tack till Stefan Lovén som har varit huvudansvarig för Lejonskolan och sett till att allting runt omkring har fungerat.

God Jul & Gott Nytt År på er alla!


Lejonskolan är igång
2018-09-24 15:42
Under söndagen 23/9 startade Lejonskolan med en massa förväntansfulla pojkar och flickor. Det blev en kanonstart med många deltagare och en härlig inramning. Lejonet Simba var och hälsade barnen välkomna och information till föräldrarna hölls under tiden träningen pågick. Vi fick väldigt många positiva ord om upplägget och att barnen tyckte att det var kul. Vår ansvarige Stefan Lovén och de 5 ungdomsledarna tog tillsammans hand om träningarna på ett förträffligt sätt. Vi hoppas få se lika många på plats nästa vecka.
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
IBF BACKADALEN, 02/12 19:00 
IBF BACKADALEN, 01/12 12:00 
IBF BACKADALEN, 31/10 18:11 
 
Anslagstavlan
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS