Föreningen har flyttat kansliet till Tuve Sporthall och har bytt till tel. 0722 - 526696
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

På gång i föreningen (Klicka nedan)
Planerade idrottshallen i Backa kommer inte att byggas!
2019-04-12 14:40
I måndags kom beslutet från kommunen, Göteborgs Stad, att den planerade idrottshallen som skulle byggas på Selma Lagerlöfs Torg inte kommer att bli av. Istället planeras nu för en ny idrottshall vid Brudbersgsskolan som kommer att kunna stå klar tidigast 2023. Detta är ett stort svek mot alla ungdomar och föreningsaktiva i Backa som i så många år väntat på en ny idrottshall.

Med anledning av beslutet så har man från Göteborgs Stad genom Norra Hisingen kallat till ett informationsmöte:
Datum:  Tisdag 16/4 kl. 17:30. 
Plats:     Kulturhuset, Selma Lagerlöfs Torg 25.

"På mötet kommer du att få kort information från tjänstepersoner i de ansvariga förvaltningarna när det gäller planering av idrottshallar i Backa/stadsdelen Norra Hisingen. Det kommer att ha tjänstepersoner från idrotts- och föreningsförvaltningen, samt ytterligare kompetenser från stadsledningskontoret på plats."


Vi uppmanar nu er alla att komma till mötet och ställa frågor och visa att vi inte accepterar det som sker med hallsituationen i Backa. Vi måste få möjlighet att kunna bedriva en vettig verksamhet i vår stadsdel.
Herrar D2
Huvudtränare Erik Friberg lämnar efter tre säsonger
2019-04-02 17:00, Herrar D2
Efter tre säsonger i föreningen, informerade huvudtränare Erik Friberg några veckor innan den sista seriematchen att detta kommer bli den sista säsongen, i alla fall för den här gången. Familjen ska flytta hem till Småland igen, så vi tog oss en pratstund med Erik för att sammanfatta de tre åren som gått.
Flickor 09/10
Grymma tjejerna i F09/10
2019-04-01 06:40, Flickor 09/10
Lördagen 23/3 var det dags för F09/10 att arrangera sammandrag 6 i Tuve Sporthall. Tjejerna hade två lag anmälda och ett stort engagemang och glädje visades bland tjejerna då de spelade och vann många av sina matcher.
Pojkar 10
Avgörande med endast 4 sek. kvar
2019-03-30 11:53, Pojkar 10
Idag spelade ett av våra P-10 lag hemmamatch i Tuve Sporthall. Motståndare var Lindome IBK. Matchen var mycket jämn och spännande och då Lindome kvitterade med knappa minuten kvar så trodde man kanske att det skulle sluta oavgjort. Men då sprang sig en Backadalsspelare fri med bollen och lyckades peta in segermålet med endast 4 sekunder kvar av matchen. Stort GRATTIS säger vi till hela laget och ledarna!

Damer D1
Returmöte i kvalet till Allsvenskan
2019-03-29 23:43, Damer D1
Då var det dags för returmötet i damernas kval till Allsvenskan playoff 1. Då Fagerhult Habo vann första matchen med 14-3, så är det väldigt mycket som måste stämma för våra kära lejoninnor, om det inte skall vara färdigspelat för i år.  Men som ordspråket lyder:  ”it´s ain´t over ´til the ... .... sings”.
Vi passade på att ställa ett par frågor till tränarna och lagkaptenerna inför lördagens match.
Ledare
Välbesökt ledarträff + EM-fotboll
2019-03-27 15:00, Ledare
Föreningen hade under tisdagskvällen ledarträff i Tuve Sporthall. Vi har som målsättning att 1 ledare från varje ungdomslag skall finnas representerade på våra månatliga ledarträffar. Men igår var fler ledare på plats från de olika lagen. Riktigt kul att se så många av er. Ungdomskommittén gick igenom ett antal punkter på agendan och ett par grupparbeten genomfördes också. Kvällen avslutades sedan med EM-kvalmatchen Norge-Sverige på storbilds-TV.
Stort TACK till alla er ledare som var på plats!
Nyheter från våra lag
 
På gång
Sociala medier
Anslagstavlan
Huvudsponsorer
Sponsorer
Samarbetspartners