Sociala medier
Anslagstavlan
Sponsorer
Annonser
JUST NU: Passa på att bli medlem för säsongen 2015/2016 redan idag! Klicka här för mer information (öppnas i nytt fönster).
Herr A: Kronaas é klar!
2015-07-30 21:43
Jag kan med glädje nu prestentera Emil som klar för nästa säsong!

Emil är en riktig bollartist som kan vända "ut och in" på motståndarförsvarare.
Dessutom har en rappt skott som kommer väl till pass nu när vi går in i tajtare matcher i en bättre serie.

En kille som verkligen vill - och har skoj på en innebandyplan.

Dessutom KAN han avgöra matcher...
...och han älskar det! :)

Ställde ett gäng frågor till Emil och han svarar att han ser fram emot kommande utmaningarna...

Läs mer --->"
Dam A: Iduberga ist klar für das Backadalen!
2015-07-28 17:50
Groupiebild #2

IDA kan stå för mycket; Indian Dental Association, namnet på Kretas högsta berg eller som i detta fall ett namn på en person. Namnet är en kortform av det forntyska namnet Iduberga, bildat av ordet id, vilket betyder ”flit”. Mycket passande beskrivning på Ida Hugosson som efter att ha återvänt till Backadalen i fjol och med ett flitigt arbete över hela banan den säsongen igenom var en stark bidragande orsak till lagets klättrande mellan divisionerna. Hon har varit med oss sedan 2003 med en litet uppehåll samt en period av nyfikenhet när hon testade en annan klubb, men nu är hon tillbaka i rödluvekläderna, full av energi och redo att tampas med det goa gänget mot de stora stygga vargarna i 2015-2016 års upplaga av division 2.


Hej Ida! Hur gött är livet just nu?

Halloj! Livet är på topp.

 

Vad tror du ur en filosofisk ståndpunkt kommer vara den största skillnaden mellan damer division 2 & division 3?

Filosofiskt sett så tror jag garanterat det kommer vara högre tempo allmänt vilket sätter mer press på oss som lag, men det kommer förhoppningsvis bli en (om möjligt) roligare säsong nu när vi vet vad vi kan gå för.

 

Hur skulle du beskriva dig som spelare & vad tror du laget kommer berikas av med dig på och utanför banan?

Jag strävar efter att va på rätt plats vid rätt tid och göra rätt, ibland blir det bra ibland mindre bra. Jag hoppas att vi Tillsammans kan få fram ett bra spel och många roliga skratt under säsongen.

 

Gällande mål – vilket mål tror du är rimligt för laget i tvåan, vad har du själv som mål för denna säsong och har du någon favoritmåltid?

Svårt att säga när jag inte vet så mycket om motståndarlagen, men jag hoppas vi kan hålla oss kvar på en stabil plats och att alla kommer trivas bra! Jag vill göra bra ifrån mig och ha jävligt roligt. Favoriträtten är helt klart fajitas!

 

Med ett gränslöst lyckorus skakar Backadalen din lejontass, önskar dig superstort lycka till & ber dig köra så det ryker!

Tack så mycket!

Herr A: Jurado är förberedd för div.1!
2015-07-27 16:37
Anton Sjölund Jurado är som en väloljad maskin, oavsett position på plan så vinner han närkamper och ger aldrig upp en duell.

Detta varvar han med finess och bra blick för spelet.
Har under gågna säsongen varvat back-  och forwardsspel och klarar uppgifterna galant och publiken får alltid se en 100%-ig satsning.


"Jurado" har även erfarenhet av internationellt spel då han representerat spaniens innebandylandslag i flera säsonger.

Vi har tagit en pratstund med Jurado och han verkar vara sugen och redo...

Läs mer -->
Förening: Bli medlem
2015-07-26 10:40
Säsongen 2014/2015 var vi 401 medlemmar, nu hoppas vi att vi blir ännu fler.
Det är fortfarande sommarledighet för många men inom kort drar innebandysäsongen igång igen. Det innebär också att det åter är dags att registrera sig som medlem för en ny säsong i IBF Backadalen.

Registreringen sker genom att du klickar här eller på "Så blir du medlem" i högerkolumen på hemsidan. Där följer du sedan anvisningarna och tar bland annat del av informationen gällande föreningens försäljningskvotsystem och andra åtaganden. Du ska också registrera dina personuppgifter för att föreningen och våra ledare lätt ska kunna nå dig som medlem.
 
Är du inte aktiv längre? Passa då på att bli medlem ändå och stöd IBF Backadalen och förutom den stora äran att vara ett av alla lejon i gemenskapen erhåller du även fri entré till samtliga Damer A och Herrar A:s hemmamatcher. Kostnaden för ett sådant medlemskap är endast 200 kronor.
Herr A: Herrlaget välkomnar Viktor Samson Tvrdek
2015-07-23 12:34
Backadalens herrlag kan med stolthet presentera Viktor Samson Tvrdek som ny medlem i lejonflocken.

Vi har naturligtvis tagit oss en pratstund med Viktor där vi lär känna honom lite bättre och hur han ser på kommande säsong...

Läs mer -->
Dam A: Provträningar
2015-07-23 12:20
Foto: Jonas Larsson

Är du sugen på att ansluta dig till seriens goaste division två lag? Vi erbjuder engagemang och glädje samt fantastiska träningstider i en underbar sporthall!

Måndag 17:e augusti 19:00-20:30 & onsdag 19:e augusti kl 18:45-20:15 i Lundbystrand 1 kommer provträningar hållas.


Vi önskar framförallt komplettera vår makalösa backbesättning, men är även enormt intresserade att få tag i en till målvakt som vill sporras mot Linn och utvecklas genom vår målvaktstränare. Utöver detta finns det även plats för ännu en härlig tränare där delat ledarskap är något vi förordar.


Välkommen!

Kontakta Miika Into.

Kontaktuppgifter hittar du här

Dörren står alltid öppen :)

Nyheter från våra lag