Sociala medier
Anslagstavlan
Sponsorer
Annonser
Förening: Rapport från årsmötet
2015-06-25
Jörgen Odh, tillträdande ordförande, lämnar över en blomma till Jeanette Bergström, avgående ordförande.
I tisdags, den 23 juni, hölls IBF Backadalens ordinarie årsmöte där bland annat det ekonomiska resultatet redovisades och där avgifterna för den kommande säsongen spikades. Avgifterna kommer att presenteras på hemsidan efter den 1 juli då det nya medlemsåret börjar.
 
I samband med årsmötet väljs också alltid en styrelse, där personer blir omvalda eller nyvalda. I år valdes en till delar ny styrelse då fyra personer nyvaldes, varav tre val var  fyllnadsval då Thomas Palmér, Malin Sahlström avtackades och lämnade sina styrelseplatser samt att Jörgen Odh bytte roll. Även Jeanette Bergström avtackades för sin insats som ordförande. Samtliga dessa fyra kommer dock fortfarande att vara aktiva i föreningen på olika sätt.
 
Jörgen Odh är den av dessa som kommer att synas mest då han blev vald till ordförande för en period av 1 år, ordförande väljs enligt föreningens stadgar alltid på 1 år. Jörgen Odh driver en egen firma och är sedan många år aktiv i föreningen där han varit ledare för Pojkar 95/96 och numera är ledare i Flickor 97-99. Han har även varit en kraft i hallgruppen. Till vice ordförande valdes Jonas Larsson, en person som började sitt engagemang med att vara ledare för Flickor 94 men som därefter varit delaktig i många olika roller men framförallt synts mest i sin roll som materialansvarig.

Styrelsens kommer under det kommande verksamhetsåret att se ut enligt nedanstående och kontaktuppgifter till personerna hittar du om du klickar på Styrelsen i menyn till vänster.
 
Ordförande: Jörgen Odh. Nyval, vald på ett år.
Vice Ordförande: Jonas Larsson. Omval, vald på två år.
Sekreterare: Emma Palm. Fyllnadsval, vald på ett år.
Kassör: Pontus Carlsson. Fyllnadsval, vald på ett år.
Ledamot: Ariane Svedman. Nyval, vald på två år.
Ledamot: Charlotte Sandberg. Fyllnadsval, vald på ett år.
Ledamot: Miika Into. Omval, vald på två år.
Suppleant: Johanna Bengtsson. Nyval, vald på ett år.
 
Det är också värt att påpeka att styrelsens arbete är beroende av medlemmarnas önskemål och hjälp. Styrelsen kan inte på egen hand driva och utveckla föreningen utan det krävs att alla lejon drar sitt strå till stacken, alla kan hjälpa till med något. Känner du att du vill vara med och bidra till föreningens utveckling? Tveka inte på att höra av dig till oss.
 
Nu ser vi alla fram emot en ny säsong. Vi hoppas att 2015/2016 blir ännu ett bra verksamhetsår att minnas för IBF Backadalen!
Förening: Lejonavslutningen
2015-05-30 17:47

Igår, 29 maj, ägde den årliga avslutningen för ledare, samt andra härliga lejon som har visat ett stort lejonhjärta och hjälpt till lite extra i föreningen under året, rum. I år prövades ett nytt koncept och med tanke på vädret var det ganska skönt att inte traska runt på Liseberg som hört Lejonavslutning till de senaste åren. Istället var det en glad skara på inte mindre än 38 personer som hade tagit sig ner till Lindholmens Matsal för härligt mingel, mat och umgänge.


På programmet stod även en trevlig musikquiz signerad Jonas Larsson och Eddie Erdeös. Betoningen låg på 80-tals musik och det visade sig att lag 69, eller om det var 96, hade mest framgång. Laget bestod av Magnus Bjureblad (Pojkar 03), Joakim Bjerlemo (Herr A), Patrik Olsson (Pojkar 04) och Pontus Carlsson (Herr A/Styrelsen) och där det verkade vara Bjureblad och Bjerlemo som drog det tyngsta lasset.


Vi tackar alla deltagare, men också personalen på Lindholmens Matsal, för en väldigt trevlig kväll i gott sällskap. Vi ser med tillförsikt fram emot en härlig sommar innan säsongen 2015/2016 drar igång igen.


Glöm heller inte av att komma på årsmötet den 23 juni.


Styrelsen, IBF Backadalen

Herr A: Linders är klar!
2015-05-21 16:50
Målvakten Mattias Linders har skrivit på inför kommande säsong.
Mattias är nog unik i dessa tider då han bara representarat en klubb i hela sin karriär.
Började spela i 7-års åldern och varit Backadalen trogen i alla år.

Har en kanonsäsong bakom sig där han nyttjade sin räckvidd till många motståndares förtret (när de redan börjat jubla för mål...)
En reaktionssnabb målvakt och alltid med glimten i ögat.

I intevjun lyser det starkt igenom hur mycket denne (äkta) lejonhanen längtar efter att få mäta sig och sitt lag mot de övriga i div I...

Läs mer ---->
Herr A: Slangen är klar!
2015-05-20 17:09
Kristian "Slangen" Erhendahl har en mycket bra säsong bakom sig och kommer vara en stor tillgång kommande säsong.
Backen Kristian har en bra tajming att komma fram i banan i rätt lägen och ett hårt och ofta välriktat skott, vilket 10 mål vittnade om.
I defensiven är han  väldigt kompakt och läser spelet bra.
Hittade sin roll väldigt bra i "superkedjan".

Jag ställde naturligtvis några frågor till honom inför det kommande äventyret.


Läs mer --->
Herr A: Ny tränare till herrlaget klar!
2015-05-18 15:31
Backadalen har gjort klart med en ny tränare inför div-I äventyret.
Pauli Kobalej kommer närmast från Marstrand där han hade huvudtränaransvaret.

Vi har naturligtvis tagit en pratstund med Pauli där han presenterar sig och delar med sig om tankar inför kommande säsong med Backadalen:


Varmt välkommen till Backadalen, Pauli!

- Tack så mycket.

 

Våra vägar har korsats tidigare då du stod för...

Läs mer --->

Dam A: Provträningar
2015-05-14 13:25
Är du sugen på att ansluta dig till seriens goaste division två lag?

Onsdagarna 20:e & 27:e maj kl 19-21 i Lundbystrand 1 kommer provträningar hållas för nya spelare.

Välkommen!

Kontakta Miika Into. Kontaktuppgifter hittar du här.
Förening: Idrottsrabatten till kanonpris!
2015-05-14 08:00
Idrottsrabatten är ett häfte med massvis av bra rabatter, vilka du kan läsa mer om på deras hemsida genom att klicka här eller på www.idrottsrabatten.se.

Vi har nu fått möjlighet att sälja dessa till kraftigt reducerat pris. Ni kan nu köpa häftet för endast (!) 50 kronor, istället för det ordinarie priset på 150 kronor. Häftet gäller ända till 31 augusti och det finns därför chans att använda det hela sommaren.

Kontakta oss på kansli@backadalen.nu om du är intresserad eller vet någon som vill köpa ett. Vi har ett begränsat antal häften och först till kvarn gäller således.
Nyheter från våra lag
Pojkar 01, 10/06 16:36 
Flickor 97-99, 28/05 15:43 
Herrar A, 21/05 16:57 
Flickor 00-02, 21/05 11:14 
Herrar A, 20/05 17:19 
Herrar A, 18/05 15:20 
Flickor 97-99, 08/05 22:31 
Herrar A, 07/05 14:35 
Pojkar 03, 06/05 19:30 
Flickor 97-99, 04/05 09:07