Föreningen har flyttat kansliet till Tuve Sporthall och har bytt till tel. 0722 - 526696
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

På gång i föreningen (Klicka nedan)
Backadalen var på plats på Tuvedagen
2019-05-25 22:42
Under lördagen 25/5 så arrangerades Tuvedagen, på Tuve Torg. En härlig familjedag för stadsdelen där både unga och gamla njöt av det fina vädret och gick runt bland de olika tälten och borden där olika organisationer fanns representerade. Självklart fanns även vi på plats med med lite "prova på"-verksamhet och prickskytte. 
Funktionärslista Göteborg cup
2019-05-18 15:34
Göteborg Cup närmar sig med stormsteg, spelschemat är lagt och vi kan därmed nu då också presentera tiderna för årets funktionärspass. Ni hittar schemat med tiderna genom att klicka här (öppnas i nytt fönster).

Har ni några frågor om schemat, kontakta Bengt Palm på e-post:
bengt@backadalen.nu

Vi hoppas få se många glada lejon under cupen!
Lejonskolan F/P 2013
Avslutning i Lejonskolan
2019-05-15 10:43, Lejonskolan F/P 2013
Söndagen 5 maj så hade Lejonskolans flickor och pojkar sin avslutning för säsongen. Flera spännande minimatcher spelades mellan barnen, där föräldrarna stod och hejade på. Därefter var det föräldrarnas tur att använda klubba och boll och lira mot varandra, ihärdigt påhejade av sina barn. En riktigt rolig aktivitet som avslutades med prisutdelning av medaljer och diplom till alla barnen. Kvällen avslutades med gemensam fika med glass, saft och bullar. Nu får barnen ladda batterierna inför hösten då man kommer att bli egna lag och gå in i Västsvenska Innebandyförbundets "grön-nivå" och då även få spela matchsammandrag. Skall bli härligt att följa dessa unga spelare under deras tid framöver. 
LejonKUL
Säsongsavslutning LejonKUL
2019-05-15 10:22, LejonKUL
Lördagen 11 maj så var det säsongsavslutning för våra yngsta barn i LejonKUL. Hallen hade smyckats ut med lite festliga ballonger och som vanligt var det full fart på alla barn och föräldrar under aktiviteten. Vi avslutade med prisutdelning och en fin medalj till alla barn som varit med under året. Därefter var det uppdukat med gofika, glass och saft i cafeterian. 
Vi tackar alla barn och föräldrar för säsongen som gått och hälsar alla hjärtligt välkomna tillbaks, när vi kör igång i höst igen!  
Extra tack till Emma Sandén och Klara Ögärd från F04 laget och ledaren Tero Virtanen för stor hjälp med ballongblåsande och iordningställande i hallen på fredagskvällen! Vi syns efter sommaren! 
Mvh Stefan Lovén och Stefan "Pinge" Jungegård
Förening: Ordinarie årsmöte
2019-05-15 07:30
Det börjar sakta men säkert närma sig slutet av säsongen och med det även IBF Backadalens ordinarie årsmöte.

Årsmötet kommer att äga rum, tisdag den 18 juni klockan 18:30, Tuve Sporthall. Motioner ska mailas till styrelsen@backadalen.nu och vara inskickade senast 4 juni.

Dagordningen för mötet hittar ni under menyrubriken Dokument, eller genom att klicka här (PDF-fil). Övriga årsmöteshandlingar finns tillgängliga på föreningens kansli en vecka innan årsmötet.

Förslag på personer till styrelsen kan meddelas valberedningen genom ett formulär här på hemsidan. Du hittar formuläret genom att klicka här eller under menyrubriken Om föreningen/Styrelsen i menyn till vänster. Formuläret heter "Styrelsenominering".
 
Väl mött samtliga medlemmar i IBF Backadalen, våga vara med och påverka!


Sporthall i Backa
Kravet: Bygg om "Bubblan nu"
2019-04-30 22:48, Sporthall i Backa
Göteborg Direkt skriver i sitt senaste nummer om hallsituationen i Backa. Man har också intervjuat IBF Backadalens och Backa HK´s gemensamma hallgrupsansvarige Kristian Svensson som ger sin syn på hela situationen. 
Läs artikeln genom att klicka och förstora bilden.
Nyheter från våra lag
Lejonskolan F/P 2013, 20/05 10:56 
Lejonskolan F/P 2013, 15/05 10:43 
LejonKUL, 15/05 10:22 
Sporthall i Backa, 30/04 22:48 
Damer D1, 04/04 17:00 
 
På gång
Sociala medier
Anslagstavlan
Huvudsponsorer
Sponsorer
Samarbetspartners