IBF Backadalen är stolta att presentera Göteborg Floorball Festival
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Göteborg Floorball Festival Inställt!
2021-04-01 09:54
Tyvärr har vi nu tvingats ta det tråkiga beslutet att ställa in Göteborg Floorball Festival 2021.
– Vi hoppades in i det längsta på ”ljuset i tunneln” och att smittspridningen skulle gå ner så pass att man skulle häva restriktionerna för att få spela matcher och anordna cuper och läger. Men med rådande restriktioner och med smittspridningen i samhället så är vi tvingade att ta det tråkiga beslutet att ställa in årets turnering, säger Stefan Jungegård, koordinator för Göteborg Floorball Festival.
 
Vi tar nu nya tag och påbörjar planeringen inför Göteborg Floorball Festival 2022, som kommer att genomföras under helgen 29 april – 1 maj 2022. Då hoppas vi att pandemin är över och att vi kan få genomföra ett komplett arrangemang, även med publik på plats. Vi håller tummarna för detta och önskar er alla hjärtligt välkomna tillbaka då.
 
Så sätt redan nu en prick i er kalender för denna helg. Vi återkommer när anmälan för 2022 öppnar upp!
Försäljning av vårens Idrottsrabatten
2021-03-05 10:45

Nu har vi startat upp vårens försäljning av Idrottsrabatten. De försäljningsansvariga i varje lag kan hämta ut lagens häften på kansliet på torsdagar kl.17:00 - 20:00 eller om ni kommer överens med kansliet om en annan tid.

 

Så till er spelare som önskar sälja, kontakta den försäljningsansvarige i ert lag för att erhålla häften till försäljning. Passa på att fyll på er spelarförsäljningskvot.


Häftet är fullt av bra erbjudanden. Glöm inte att det även ingår en mobilversion av häftet vilket innebär att ni därmed har dubbla erbjudanden. Appen finns att ladda ner i Google play och i App Store. Bättre sökverktyg och möjlighet att se erbjudanden i närheten av där ni befinner er.

 

Vår försäljningsperiod gäller till 22 april men häftet är giltigt till 31 augusti 2021. Läs mer om Idrottsrabatten och hur ni laddar hem appen., genom att klicka här!

 

Samtliga distriktsserier avslutas för säsongen 20-21
2021-03-02 10:10

Utdrag från Västsvenska Innebandyförbundets hemsida:

 

"Efter att Svenska innebandyförbundet och distrikten beslutat att avsluta Allsvenskan dam och herr div.1 och att även distriktsförbunden avslutar sina seniorserier har Västsvenskas TK även beslutat att avsluta samtliga serier på röda (hela) och blåa nivåerna. Då Serierna avslutas för säsongen kommer ingen upp- eller nedflyttning från serierna ske inför kommande säsong. Samtliga föreningar behåller sin serietillhörighet. Vid tillsättning av vakanta platser gäller rankingen från säsongen 19-20

Västsvenska kommer att se över möjligheterna att erbjuda spel av enstaka matcher om restriktionerna lättar fram t.o.m. 30 April samt så kommer vi också titta på att bjuda in till organiserat seriespel, här kommer separata inbjudningar om restriktionerna tillåter detta."

 

Läs mer »

Beslut idag från Svenska Innebandyförbundet
2021-02-26 16:08

Svenska Innebandyförbundet tog idag beslut enligt nedan:
"Svenska Innebandyförbundets styrelse har tagit beslutet att avsluta säsongen för Allsvenskan dam och division 1 herr. Samtliga distriktsförbund (SDF) har samtidigt beslutat att avsluta distriktsserierna för seniorer."  Mer info hittar ni på länken till nyheten på innebandy.se

Alla seniorserier är alltså slut för säsongen. Dessutom är sedan tidigare cuper och läger i dagsläget inte tillåtna och sedan i onsdags är nu även alla enstaka matcher (träningsmatcher) inställda tills vidare.  Föreningen inväntar beslut vad gäller JAS samt ungdomsserierna. Återkommer när vi vet mer.


Det är tungt nu men vi får tillsammans hjälpas åt att hålla humöret uppe och se framtiden an. Det kommer att komma en tid då även matcher är tillåtet igen. Håll i och tillsammans tar vi oss igenom pandemin. Våren är i antågande och solen har börjat visat sig. Önskar er alla en trevlig helg!


Prova Sportlovsgolf på HGC Golf
2021-02-10 13:03
I tider av covid-19 pandemi behöver familjer och barn kunna aktivera sig. En av våra samarbetspartners HGC Hisingens Golf & Friskvårdscenter erbjuder uteaktivitet under sportlovet. Prova på t ex sportlovsgolf.  All aktivitet hos dem är utomhus och bara att ta med egen boll (pga covid-19 får de inte låna ut bollar). De serverar varm choklad, kaffe och Irish Coffe i sportbaren.

Banan är skottad så greenerna är gröna, dammen är spolad för skridskor och ta med familjen ut och njut av spel och skratt på deras golfbana


Gå 2 betala för 1, gäller för alla IBF Backadalens medlemmar. 

Träning för 2002 och senare öppnas upp från onsdag 10 feb
2021-02-06 12:59
I torsdags kom nya besked från regeringen och Folkhälsomyndigheten då man nu öppnar upp möjligheterna att även spelare i gymnasieåldern födda 2002 och senare får möjlighet att träna inomhus igen. 
Västsvenska Innebandyförbundet presenterar också en nyhet på sin hemsida där man möjliggör för föreningarna att spela enstaka matcher med start fr om lördag 13/2. Mer info om detta i länken nedan:
Föreningen återkommer också med mer info till våra tränare/ledare under måndagen.
Spelare födda 2001 och tidigare får tyvärr fortfarande vänta på sin återkomst inomhus.
POJKAR 08
A-lags besök på P08-träningen
2021-02-06 12:39, POJKAR 08
I fredags kväll så fick Pojkar-08 laget besök av Isak Bräcknell från  herrarnas A-lag. Isak var med under träningen och bistod de andra tränarna på plats. Han deltog under vissa övningar och smälte fint in i gänget av taggade P08-spelare. Isaks närvaro på träningen är ett i leden av att seniorspelarna skall bli mer närvarande bland våra ungdomslag. Dagen innan så hade P06 besök av 2 andra spelare från herrlaget.
LEJONSKOLAN F/P 2014
Lejonskolans återstart efter uppehållet
2021-01-31 22:37, LEJONSKOLAN F/P 2014
Äntligen var det dags att få ta fram klubborna, träffas och spela innebandy igen. Många förväntansfulla barn kom till hallen och tillsammans med  ledarna genomfördes första passet 2021. Vi längtar redan till nästa vecka då det är dags igen. Kul och se er som var där och nästa vecka kommer resten, eller hur :-) 
Gött jobbat alla! På återseende!
Information från VSIBF gällande uppstart av seriematcher
2021-01-29 11:18
Uppdaterad 2021-01-29
Västsvenska Innebandyförbundet har efter samråd med Svenska Innebandyförbundet beslutat att börja planera för uppstart av seriematcher från vecka 10.

Uppdatering: Träning för 2005 och yngre öppnar onsdag 27 jan
2021-01-22 21:12
UPPDATERING 22 jan,
På regeringen och Folkhälsomyndighetens pressträff den 21 januari uppmanade man kommunerna att förlänga stängningen av bland annat idrottshallar till och med den 7 februari. Dock med undantag för träning för barn och unga födda 2005 eller senare som därmed tillåts träna både inomhus och utomhus.

Nu har beslutet kommit från kommunen och från och med onsdag 27 januari är det återigen tillåtet att ordna idrotts-, fritids- och kulturaktiviteter för barn och unga födda 2005 eller senare i Göteborgs Stads inomhusidrottsanläggningar och möteslokaler.

Ordinarie träningstider gäller tills vidare. Föreningen återkommer på måndag med mer info till ledarna om vad som gäller då verksamheten nu startas upp igen. 

Vi följer riktlinjerna som Svenska Innebandyförbundet tagit fram och presenterar på sin hemsida.
Länkar till Svensk Innebandy och till Göteborg Stad där dagens beslut presenterats.
Innebandyåret 2020 - en ovanlig säsong!
2020-12-22 17:45
Föreningens ordförande Kristian Svensson ger här sin syn på året som gått!

Vid denna tidpunkt förra året var det inte många som anade hur innebandysäsongen 2020 skulle te sig. 
Fram till början på mars rullade allt på från Lejonkul, ungdomar och seniorer till våra veteraner o motionärer. 
Men snart skulle många i vår förening få veta vad en pandemi innebär, vår största osynliga fiende.
Seriespelet avbröts abrupt och istället för träning och en avslutande cup på säsongen blev det digitala möten och i bästa fall utomhusinnebandy under våren.
Alla inomhusträningar är stängda t o m 24 januari
2020-12-19 17:00

Under fredag 18 december presenterade regeringen nya restriktioner med anledning av Covid-19. Strax därefter fattade Göteborg Stad beslut om att stänga alla kommunala idrottsanläggningar. Det innebär bland annat att alla kommunala idrottshallar hålls stängda fram till och med 24 januari.

IBF Backadalen följer riktlinjerna och stänger ner alla inomhusträningar, även i de privata hallarna. Utomhusträning på egen hand är dock tillåtet.

Föreningen följer naturligtvis utvecklingen och återkommer med mer information när vi vet mer, men tills vidare inga inomhusträningar och matcher förrän tidigast 24 januari


Vi önskar er alla en God Jul och Gott Nytt år!

Lär känna föreningens herr- och damspelare
2020-12-09 14:16
Varje dag under decembermånad så presenteras en herr- och en damspelare på vår Facebook-sida. Passa på att lära känna våra spelare lite bättre och se vad de svarar på de olika frågorna de fått ställda till sig. Idag så är det Emelie Ståhl och Oscar Ljungqvist som presenteras.
Ni hittar alla intervjuer på föreningens Facebook sida. Klicka här
Förening: Bingolottos uppesittarlotter
2020-11-22 13:17

Nu har försäljningen av lotter till Bingolottos uppesittarkväll den 23 december startat. 


Ta upp beställningar av arbetskamrater, släkt och vänner. Dessa lotter brukar vara mycket lättsålda då många har skapat en tradition av att spela Bingolotto denna kväll, samtidigt som man ordnar med de sista julbestyren. 

Ni i lagen som vill sälja vänder er till ert lags försäljningsansvarige. Lagens försäljningsansvariga hämtar ut lotterna på kansliet och sedan kommer de att dela ut i lagen till de som vill sälja. 


Vem säljer flest lotter i föreningen i år?


OBSERVERA ATT ENKELLOTTERNA KOSTAR 100 KR I ÅR.


Förening: Försäljning av Enjoyguiden
2020-11-21 08:35

Nu är det dags att börja sälja Enjoyguiden!

Enjoyguiden kommer att släppas fr o m 5 november.  De medlemmar i lagen som vill sälja tar kontakt med sitt lags försäljningsansvarig. De försäljningsansvariga tar kontakt med föreningens ansvarige för Enjoyguiden som är Camilla Östrand. 

Camilla nås via e-post: camillaostrand@hotmail.com där man meddelar hur många man önskar hämta till sitt lag. OBS!  Kansliet är inte inblandat i Enjoy-försäljningen.

Läs mer om Enjoyguiden under länken Försäljningsprodukter

Nyheter från våra lag
POJKAR 09/10, 29/03 21:00 
POJKAR 09/10, 13/02 13:07 
POJKAR 08, 06/02 12:39 
LEJONSKOLAN F/P 2014, 31/01 22:37 
LEJONSKOLAN F/P 2014, 29/01 12:34 
LEJONKUL F/P 2015-18, 28/01 15:00 
POJKAR 07, 28/01 14:37 
 
På gång
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS