SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Kickoff och Lagfotografering söndag 26/9
2021-09-24 15:50

Föreningen kommer att tillsammans med Innebandykungen och Idrottsfoto ha en kickoff dag i Tuve sporthall där man på plats kommer att kunna köpa skor, klubbor och annat innebandymaterial till 30% rabatt. Dessutom special pris på vår träningsoverall. 500 kr, endast denna dag.
Idrottsfoto kommer att ta kort på våra lag. Och som tidigare år så kommer laget först att ta lagfoto och personliga foton i ena halvan av hallen. Därefter går man över till andra delen av hallen för att handla innebandyprodukter.

Medlems T-shirt och strumpor kommer att finnas för uthämtning av alla spelare. Troligtvis kommer det även att finnas Speedshooting att prova på i hallen.

Vi syns den 26:e sept.

Seriepremiärer idag för HJAS och DJAS
2021-09-19 10:14

Idag söndag 19/9 så är det seriepremiärer för våra kombinerade samarbetslag Backadalen/Älvstranden i Herr- Damjuniorallsvenskan. Det är hemmapremiär i Tuve Sporthall.

Kl. 12:00 DJAS: IBF Älvstranden/IBF Backadalen - IK Zenith/Öckerö IBK

Kl. 14:00 HJAS: IBF Backdadalen/IBF Älvstranden - Lindome IBK

 

DJAS spelar i Älvstrandens vita matchställ och HJAS spelar i Backadalens röda matchställ. Vi önskar båda lagen stort lycka till och hoppas på en bra start på säsongen!

Härlig dag på Brunnsbodagen
2021-09-18 16:33

Idag var IBF Backadalen på plats på familjedagen på Brunnsbotorget. Vi hade Speedshooting och pricksskytte att prova på. Många glada barn fick prova på och ett antal kommer att komma och testa på i våra olika grupper i föreningen. Vi bjöd på kaffe, saft och kex till alla på plats, sponsrat av ICA Supermarket Brunnsbo. En härlig dag med många glada miner, gött snack och en del sol. 

Stort tack till de Backadalare som var på plats och representerade föreningen denna dag:  Christer och Jennie Dalgren, Stefan "Pinge"Jungegård, ungdomarna Gracien Lokamba (Herrjunior) och Viktor Dalgren (P-07). Dessutom skickar vi ett tack till flickorna i Backa HK som hjälpte till att sätta ihop skottgolvet. Bra jobbat tjejer.
HERRAR A
Målvakt förstärker herrarna
2021-09-16 21:22, HERRAR A
Mathias Börtin förstärker på målvaktssidan

Backadalen har gjort klart med målvakten Mathias Börtin som närmast kommer från IBK Göteborg.

HERRAR A
Spela Guldfemman och stötta Backadalens herrlag
2021-09-15 18:11, HERRAR A

Fjolårets succé Guldfemman är tillbaka igen och även om fjolårssäsongen blev kort var det många som ville vara med och tävla.

 

Mer info och hur du går tillväga ser du på länken nedan:

https://guldfemman.se/innebandyforeningen-backadalen?fbclid=IwAR31-rr6HZhLFTT-WgdCuNC67f2m8TBpuI7VcbwlS--Y1zHOGwrv9Ef7x40

 

Precis som ifjol utlovas fina priser till de bästa coacherna!

HERRAR DIV 4
Ny säsong för City/Backadalen i div 4 - spelare välkomnas
2021-09-13 21:40, HERRAR DIV 4

Förra året inleddes ett samarbete mellan division 4-laget Göteborg City IBK och Backadalen och det samarbetet fortsätter även i år. I truppen finns ett flertal spelare som spelat med Backadalen på både junior- och seniornivå men laget behöver dock fyllas på med fler spelare! 

 

Laget tränar på måndagar i Lundbystrand 1 kl 18.15-19.15 och på onsdagar i Prioritet Serneke Arena a-hall kl 20-21. 

Vid intresse att komma och träna med laget maila till goteborgcityinnebandy@hotmail.com eller kontakta tränare Daniel på 0702-728934.

HERRAR A
Ville Lindberg återvänder till Backadalen
2021-08-08 20:28, HERRAR A
Ville Lindberg återvänder

Imorgon måndag startar Backadalens herrar upp träningarna efter några veckors semester och man gör det med ytterligare en hemvändare i truppen då Ville Lindberg valt att återvända efter en säsong med Pixbo.

Anmälan till säsongen 2021/22 har öppnat
2021-07-20 11:42

Vi har nu öppnat upp anmälan för alla medlemmar inför hösten. Vi hoppas nu att det kommer att bli en härlig säsong och att Corona-pandemin avtar mer och mer så att vi kan få genomföra säsongen i en någorlunda form av normalläge.

 

Då vi i år har uppgraderat vårt medlemssystem Sportadmin till deras nya modul Kansliservice så är tillvägagångsättet med anmälan att bli medlem något annorlunda. 

Gå in på länken "BLI MEDLEM" så får ni mer information där.

 

Återbäring/satsning till våra medlemmar
2021-07-20 10:00

Säsongen 2020/21 blev en annorlunda säsong på många sätt. Uppstart på någorlunda normalt sett och sedan nedstängning helt, för att sedan ha uppstart igen för vissa grupper. Inställda träningar och inställda matcher, inget cupspel. Inställda inkomstbringade arrangemang. Inget genomförande av vår egen Göteborg Floorball Festival, permitterad personal, inga fysiska möten. Totalt sett en väldigt jobbig säsong för de allra flesta i föreningen.

 

Även om vi har sommarlov och semestrar just nu så ska vi snart gå in i en ny säsong. Förhoppningsvis blir det en mer normal säsong med mer innebandy!

 

Vi summerade vår ekonomi i samband med årsmötet och efter hårt jobb att hålla nere kostnaderna samt att kommunen har ställt upp med en del covid-bidrag så konstaterades att föreningen gjort ett överskott. Därför har styrelsen beslutat att ge tillbaka till våra medlemmar i form av återbäring/satsningar så att sett över två säsonger gör IBF Backadalen ett nollresultat.

Rapport från årsmötet
2021-07-16 10:55
Överlämning av klubba till ny ordförande samt avtackningar.
På tisdagen den 22/6 i midsommarveckan så genomförde IBF Backadalen sitt ordinarie årsmöte där bland annat föregående års verksamhetsberättelse och det ekonomiska resultatet redovisades. Även avgifterna för den kommande säsongen fastslogs. 
 
Som årsmötesordförande valdes Daniel Dyrqvist , RF-SISU och han ledde mötet med bravur. Som ny ordförande för IBF Backadalen kommande verksamhetsår valde årsmötet Peter Fritzson. Den avgående ordföranden Kristian Svensson överlämnade i slutet av mötet klubban till Peter att önskade honom och föreningen lycka till. Utöver Peter så valdes ytterligare fem nya personer in i styrelsen.
 
I verksamhetsplanen och budgeten för kommande år så presenterade den avgående styrelsen en mycket positiv punkt. Ett förslag hade tagits fram på en extra Covid-satsning där 215 000 kr kommer att satsas in i kommande års verksamhet genom flera olika satsningar som skall komma medlemmarna/lagen till nytta. Mer info om detta i separat artikel på hemsidan.
HERRAR A
Hartmann förlänger
2021-07-07 09:23, HERRAR A

Även backen Jonatan Hartmann har valt att förlänga sitt kontrakt med Backadalen.

HERRAR A
Nyförvärv till herrarna
2021-07-02 19:21, HERRAR A
Jesper Wollberg Olofsson

Då är det dags att presentera årets andra nyförvärv. Nämligen den spelskickliga backen Jesper Wollberg Olofsson som de senaste säsongerna öst in poäng i division 4 men som har sin fostran i Lerum.

HERRAR A
Oscar Ljungqvist kritar på
2021-06-18 22:30, HERRAR A
Ljungan förlänger

Efter en back född 2000 att förlänga kommer här ytterligare en i Oscar Ljungqvist som kritat på ett nytt avtal med Backadalen.

HERRAR A
Isak Bräcknell förlänger
2021-06-15 14:07, HERRAR A
Isak Bräcknell förlänger

Ännu en av våra duktiga spelare född 2000 har valt att förlänga sitt kontrakt med klubben, nämligen backen Isak Bräcknell.

DAMER A
Moa förlänger!
2021-06-12 08:30, DAMER A
Moa Westerdahl

Glädje, gemenskap och möjligheten till utveckling avgör!

Nyheter från våra lag
 
Anslagstavlan
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS