POJKAR 07/08
Välkommen till Pojkar 07-08 lagsida

Träningar hösten 2023

Fredag Tuve Sporthall 17:30 - 19:00

Vi kommer även att träna ihop med Mölndal 06-09 för att bli fler och kunna höja nivån på träningen. Träningsdagarna kommer att variera tills vi hittat gemensamma träningstider.

1/4 Final mot Kärra Mölndals ungdomscup
2022-04-02 22:29
Imorgon 0800 så är ni vakna kom och heja

Serieavslutning och en andra plats
2022-04-01 08:16

Sista matchen i Röd D mot Lindås slutade 5-5 efter vi legat under med 3 - 0, kämpat oss upp till ledning med 4 - 5. Tyvärr ett litet misstag med 15 sek kvar så kvittering av Lindås.

Ändå en helt godkänd säsong med andraplats i serien efter suveräna Kärra.

Nu ser vi fram mot Mölndals Ungdoms Cup i helgen(MUC), med spel både lördag och söndag.

// Christer

Tyvärr förlust i derbyt mot Kärra
2022-03-21 07:43

Söndagens derby mot Kärra slutar tyvärr men ännu en uddamålsförlust 1 - 2.

Kärra kommer men allra bästa laget där alla spelar mörkröd serie, försöker mörka laget genom att inte lägga upp det på IBIS.

Vi har på pappret ett mycket mer oerfaret lag där endast 2 har spelat mörkröd och två P08.

1:a perioden

Kärra har ett bättre passningspel än Backadalen som försvarar sig bra och kontrar.

Tyvärr är inte avsluten tillräckligt bra.

Det dröjer till mitten av perioden innan Kärra gör 0-1 och 0-2 båda målen kommer till genom att vi tappar markeringen rakt framför målet.

2:a perioden

Vi byter spelsystem i försvar går över till 1-2-2.

Samma här Kärra har det bättre passningspelet men Backadalen kontrar snabb och oftare nu än i första. Här börjar man ana frustration från Kärra då dom börjar gapa på varandra.

Perioden mållös.

3:e perioden

Vi reducerar till 1-2, försöker gå ner på dom som är bäst för dagen men vi kommer inte närmare utan

det blir andra uddamålsförlusten mot Kärra iår.

Två bra målvakter gör att siffrorna hålls nere.

Vi gör precis en så bra match vi kan, Kärra bättre som lag men ändå en stor besvikelse spelmässigt. Dom två bästa spelarna i denna match var våra Alex Mladan och Alessio Söderbom Saffarano. Nu ser vi fram emot att möta dom igen kanske redan i MUC.

// Christer

Träningsmatcher
2021-10-04 06:16

Nu har vi spelat klart våra träningsmatcher och ser fram emot serien som börjar 9/10

1:a perioden slutar 2 - 1

Lindås som mer spelande laget som rullar runt med bra platsbyten men kommer inte till några chanser då vi försvarar oss bra.

Lindås gör mål efter att Backadalen missat ett uppspel på ett frislag och Lindås kontrade snabbt in 1 - 0 då vi inte hann organisera något försvarspel.

Vi utjämnar spelet mer och mer och när vi får några målchanser så ökar självförtroendet.

Sigge slänger iväg en så kallad strumprullare mot mål och då målvakten är skymd slinker den in så Backadalen utjämnar till 1 -1.

Spelet fortsätter sedan med att Lindås är det bättre spelförande laget men kommer inte till några vassa chanser.

Islutet på perioden går försvaret bort sig lite och en Lindås spelare tar köksvägen och tar ledningen 2 - 1.

2:a perioden slutar 0 - 3

Andra perioden har samma spelmönster som första men nu har vi rättat till dom små sakerna från första. Lindås har mest boll men spelar runt lite för mycket. Vi tar vara på våra chanser vi får.

Pontus W får en fin passning och trycker upp 2 - 2 i nättaket.

2 - 3 ett backskott från Lukas precis som det första, skymd målvakt och det är omöjligt att rädda för målvaket,

2 - 4 Lindås tar ut målvakten och spelar med 6 utespelare och försöker pressa för en utjämning. Allesio ser detta och när Lindås målvakten försöker hinna tillbaka så skjuter han in 2 - 4 med bara sekundrar kvar.

Bra kämpat idag killar och våran enda tjej (J).

// Christer

Teeser
2021-01-28 14:37
Vi får se vad påskharen kommer med

Nu har P07 startat upp med vinterträning
2021-01-15 10:12
Vi kör tisdagar och torsdagar 18 - 19 med samling våran hemmahall alltså Tuve sporthall.

Det kommer att vara individuell gruppträning som är Corona säkrad. :-)

Theodore Gellin 1

0 - 1,2,3,4 kommer relativt utspritt i perioden bra spel från vårat lag.
Vi sätter våra chanser, Zenith reducerar snyggt 1 - 4 när det några sekunder kvar.

2 :a perioden samma här spelet ganska jämt men vi gör målen och fortsätter spela bra.

3: e perioden vårat anfallsspel fungerar bra och några mål till ramlar in för oss.

Det vi tar ned oss är att vi måste öva på våra positioner när vi försvarar oss.

// Christer

IBF Backadalen - FBC Vinga 2 - 3
2020-09-04 12:56
Första träningsmatchen är alltid lika spännande som alltid. För tredje året på raken började vi mot FBC Vinga. Förra året förlorade vi med 10 - 3 så extra kul att vi var så nära.
Vi testade runt lite så många fick spela på lite ovana positioner dessutom några som är nya med bara någon träning än.
P08 stärkte upp laget med 2 spelare.

Vinga det lite mer spelförande laget men chansmässigt var det 50 - 50. Vi tappar markeringen några gånger när Vinga slår en lång boll på en fri spelare men vår målvakt Ted är omutlig när spelaren kommer fri. Vi är hela tiden farliga med snabba omställningar.  i 5:e minuten tappar en av våra backar bollen en Vinga spelare snappar snabbt upp bollen rundar målet och tyvärr 0 - 1.
Ändå en jämn period.

En kopia av första, samma misstag igen och tyvärr 0 - 2, 0 - 3 målet kommer direkt på tekningen efter när framför allt våra backar står och sover lite sött..
Ändå en jämn period igen.

Vi roterar lite i laget och helt plötsligt stämmer det bättre, efter några minuter skjuter Pontus W en strumprullare(klubbrullare) som inte målvakten ser och 1 - 3. Jämt spel sedan men vi lyckas genom Lucas S(P08) som prickskjuter en boll i krysset komma ännu närmare 2 - 3.
Vi trycker på det vi kan i slutet men kommer tyvärr inte närmare.

Sammanfattning

Kul att alla kämpade och spelade så bra dom kan, vi var ju mycket närmare i år. Dom nya spelarna kommer att bli en förstärkning när dom får göra lite träningar.

Torsdagar 19:30 - 20:45

Båda träningarna är i Tuvehallen och samling 15 min före.

// Christer
Nu börjar vi försäsongsträningarna :-)
2020-06-06 10:29
Hej

Tisdagar i Tuvehallen mellan 18:15 - 19:30 med samling 18:00

start vecka 24 och vi kör till vecka 28 sedan startar vi upp V33 igen.

med vänlig hälsning Christer
Schema över återstående uteträningar :-)
2020-05-12 11:40
Schema

Tisdag 12/5 Aröds Utegym 18:00 - 19:00 Fystest(Beeptest)
Fredag 17/5 Hisingsparken 17:30 - 18:30 Löpträning
Tisdag 19/5 Hisingsparken 18:00 - 19:00 Löpträning
Onsdag 27/5 Ruddalen 18.00 - 19:00 2-målsspel
Fredag 29/5 Glöstorp Konstgräs 17:30 - 18:30 Teknik/spel.
Tisdag 2/6 Hisingsparken 18:00 - 19:00 Löpträning
Fredag 5/6 Hisíngsparken 17:30 - 18:30 Fystest(Coopertest) och avslutning. Vi grillar och umgås efteråt.