Nu har vi öppnat upp anmälan till säsongen 2020/21. Gå in och registrera er!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IBF BACKADALEN
Tillsammans Ansvar Glädje - T A G

IBF BACKADALENS KANSLI

Postadress
IBF Backadalen

Box 4160
422 04 Hisings Backa


Besöksadress kansliet
Tuve Sporthall

vid Glöstorpsskolan

Glöstorspsvägen 26


Telefon | E-post
0722 - 526696   |  kansli@backadalen.nu

KANSLIETS ORDINARIE ÖPPETTIDER


Måndag 09:00 - 16:00

Tisdag   10:00 - 16:00
Onsdag  12:00 - 16:00
Torsdag 12:00 - 20:00  (Klubbshopen öppen kl. 17-19:30)
Fredag   10:00 - 16:00


** OBS! **


Då vår kanslist har olika uppdrag som ibland innebär möten/besök/ärenden på andra tider så kan det vara så att kansliet är obemannat på delar av ovanstående tider.  Vi rekommenderar därför att ni alltid ringer innan ert besök.

På torsdagskvällarna har vi dock alltid bemanning på plats. 


Ni är alla hjärtligt välkomna ner till kansliet om ni har några frågor, vill prova ut kläder i vår klubbshop, eller så kanske vill man bara ta en kopp kaffe, "tjöta" och umgås.  VÄLKOMNA!

ANSTÄLLD PERSONAL

Föreningen har en anställd kanslist, Stefan Lovén, som sköter om den löpande administrationen för all medlems- och tävlingsverksamhet samt en massa andra uppgifter som skall göras i föreningen under säsongen. Stefan Lovén har varit engagerad inom idrotten i hela sitt liv. Utöver sin kansliroll så är Stefan också föreningsutvecklare samt tränare för Flickor 04/05 och Flickor 11/12. Han är också ansvarig för föreningen innebandyskola, Lejonskolan


På kansliet hittar ni ofta också Stefan "Pinge" Jungegård som är anställd som projektsamordnare (75%) för föreningens Projekt FiU-UiF och (25%) gällande övriga frågor i föreningen, t ex finansiering/sponsring mm. "Pinge" som han av de flesta kallas har varit engagerad i många olika roller i föreningen sedan 1992. 


Kontaktuppgifter:

Stefans Lovén

E-post:  kansli@backadalen.nu

Telefon: 0722 - 526696


Stefan "Pinge" Jungegård

E-post:  stefan.jungegard@backadalen.nu

Telefon: 0722 - 526676


KANSLIRESURS

Föreningen har en ideell kansliresurs, Arne Brodin, som avlastar kansliet och föreningens materialansvarig med diverse uppgifter. Dessutom ingår han i organisationen för Göteborg Floorball Festival, där hans roll är ass. koordinator. 


Arne har lång erfarenhet  i föreningen och har varit med sedan 1996/97. Han har haft diverse olika roller, bl. a styrelseledamot, ungdomsledare, kansliansvarig, arrangemangsansvarig samt ingått i föreningens Göteborg Cup organisation.


Kontaktuppgifter:

Arne Brodin

E-post:  arne.brodin@backadalen.nu

HITTA TILL KANSLIET
Kansliet finns numera i Tuve Sporthall. Det är beläget på våningen ovanför cafeterian inne i hallen. Tuve Sporthall ligger bredvid Glöstorpsskolan nära Tuve Torg.


Ni kan nedan se en karta från hitta.se mer exakt var det ligger. Kartan hittar ni genom att klicka här.

 
På gång
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS