IBF Backadalen är stolta att presentera Göteborg Floorball Festival
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LEJONKUL Flickor/Pojkar 2015-2018

*** OBS - Just nu är LEJONKUL PAUSAT pga COVID-19!  ***  

Vi återkommer när det ev öppnar upp igen. Anmäl er nedan i vårt PROVA-PÅ-formulär så hamnar ni i vårt kösystem.


 

INFORMATION & ANMÄLAN

IBF BACKADALENS INNEBANDYLEKIS "LEJONKUL"

Varje lördagsförmiddag ägnar vi en timma åt lek med studs och skoj! Vi plockar tillsammans fram olika typer av redskap och mattor och leker i hinderbanan! Alla barn är med på sina egna villkor såklart. Vi gör några planer med innebandyspel och prickskytte, men även en plan med blandade mjukisbollar. 

Givetvis ser vi till att det finns mål på plats för de barn som vill lira lite innebandy. Egen klubba kan givetvis tas med för de som tycker det är roligt, men är inget tvång. Klubbor finns att låna till både stora som små.


Fokus är på lek, motorik och trivsel och vi hoppas skapa både glädje och nyfikenhet för rörelse och fortsatt idrottsliv. Vi hoppas även att föräldrarna får en positiv upplevelse och träffar andra småbarnsföräldrar. Ett utmärkt sätt att fortsätta i föreningen även när man blir förälder.


Alla barn måste ha minst en förälder på plats under hela passet som är aktivt med sitt eget barn.

Man leker med sitt och kanske även andras barn och hjälper till när det behövs. Vi hjälps alla åt att plocka fram och tillbaka materialet. Vi bryter också passen för en fruktstund och ser till att alla trivs och har KUL.


ATT TÄNKA PÅ

Klicka här så får ni lite mer information som ni kan tänka på som barn och förälder.


ÅLDERSGRUPP

Alla pojkar och flickor födda 2015-2018 är välkomna att anmäla sig.


PROVA GRATIS

Man får prova gratis 2 tillfällen för att se om det passar, innan man bestämmer sig att betala säsongsavgiften..


KOSTNAD FÖR HELA SÄSONGEN

Säsongsavgiften är totalt 600 kr och gäller hela innebandysäsongen (t o m 2021-06-30).


INGÅR I SÄSONGSAVGIFTEN

I avgiften ingår försäkring och träningar under höst/vår, samt en  egen Lejontröja. Detta får man när man betalt sin avgift. Beställningen gör ni i anmälningsformuläret i samband med anmälan.


UTRUSTNING:

Barnen har inomhuskläder för gympa och föräldrarna har inomhusskor då det är förbud med utomhusskor på planen. Det kommer att finnas låneklubbor och låneglasögon på plats för de som vill testa på innebandy.


TID OCH PLATS

LEJONKUL är just nu pausad p g a restriktionerna avseende Covid-19

Läs mer


ANMÄLAN

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret

OBS! Just nu är det fullbelagt i LEJONKUL och när man anmäler sig så hamnar man på kö, så meddelar vi så fort man får en plats.


När man anmält sig och blivit godkänd så får man en faktura. Man behöver inte betala sin faktura förrän man provat på 2 gånger. Vill man då fortsätta betalar man och vill man inte fortsätta meddelar man föreningen det och slänger sin faktura.


FRÅGOR

Om ni har några frågor så besvaras de av vårt kansli. Skicka ett mejl till kansli@backadalen.nu


HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!
 
På gång
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS