Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IBF BACKADALEN
Tillsammans Ansvar Glädje - T A G

 
Nya matchtröjor till hela föreningen!

Föreningen utvecklas och går framåt. Nyss har vi passerat 500 medlemmar. Mycket positivt är på gång inför kommande säsong då föreningen även firar 35-års jubileum.


För att ytterligare stärka klubbkänslan så har föreningen tagit beslut att alla lag till kommande säsong skall få helt nya matchdräkter. Det kommer att bli en egendesignad tröja där alla, från knatte- till seniorspelare, kommer att se likadana ut.


Vill du vara med och stötta föreningen inför vårt 35-års jubileum och finansieringen av dessa nya matchdräkter så välj något av alternativen nedan genom att klicka på bilderna:

STÖTTA OCH SPONSRA FÖRENINGEN
FÖRETAG
Vi söker nu företag som vill vara med och sponsra föreningens nya matchdräkter. Ni som är medlemmar och/eller föräldrar i våra lag kanske är egenföretagare eller arbetar på ett företag som kan och vill vara med och stötta föreningens goda verksamhet och dess ungdomar. Vi erbjuder ett antal stora och små reklamplatser på tröjorna. Detta är ett tidsbegränsat erbjudande och ”först till kvarn” som gäller. Så tveka inte att höra av er! 


STÖTTA OCH SPONSRA FÖRENINGEN

PRIVATPERSONER
Som privatperson kan du stödja IBF Backadalens inköp av nya matchdräkter genom att betala 500 kr och få ditt namn ingraverat på samtliga föreningens matchtröjor. Tillsammans med övriga privatpersoner som väljer att stötta oss på detta sätt, så placerar vi alla namn i följd, snyggt graverade som ett mönster i botten på den röda tröjan.

 
På gång
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS