Nu har vi öppnat upp anmälan till säsongen 2023/24. Gå in och registrera er under Bli Medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LEDARSIDAN
VIKTIG INFO till alla ledare gällande material/utrustning i Tuve Sporthall
2022-10-14 19:10

Här kommer viktig info om lite förändringar i Tuve Sporthall. Allt nedanstående med bilder och beskrivningar samt vilket skåp ni har och den kompletta informationen finns samlat här på ledarsidan i menyn under "VÅRASPORTHALLAR / Tuve Sporthall"
Länk: https://www.backadalen.nu/sida/?ID=397477

 

  1. GEMENSAMT träningsmaterial
    Allt gemensamt material som tidigare förvarades i det nedersta materialskåpet i hallen har nu flyttats in i sargförrådet. Sargförrådet kommer framöver endast innehålla vårt gemensamma material, sargvagnarna och matchmålburar samt vaktmästarens städutrustning. Inget skolmaterial kommer att förvaras där.

  2. LAGSKÅP med en hylla till varje lag
    Skolan har tagit tillbaka ett antal av skåpen i hallen och vi har nu 4 st lagskåp utmed sekretariatssidans vägg där resp lag får en egen hylla i ett av skåpen. Dessa är nu uppmärkta med lagets namn och här förvarar ni era egna västar, ev målvaktsutrustning, sjukvårdsväska mm. Allt annat material som används på träningarna är gemensamt och skall ställas tillbaks i sargförrådet.

  3. Nya MATCHMÅL-burar (2 st mellanmål och 2 st stora mål)
    Dessa skall endast användas till matcher och skall förvaras i sargförrådet ihop med sargen. För att hålla dem fräsch och att skolan inte skall använda dem då de riskerar att förstöras så använder vi dem endast på match.

  4. Övriga målburar (uppmärkta med gulsvart tejp på ribban)
    Alla dessa skall hängas upp på krokarna i resp hörn i hallen efter era resp träningar.

Nyhetsarkiv
Utbildningar våren -242024-03-19 09:44
Sportadmins LedarHub2023-11-09 15:40
Ledarträff live!2021-11-20 18:00
Manualer till IBIS2019-01-12 20:44
 
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS