SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LEDARSIDAN
En fredagseftermiddag i Tuve...
2019-03-16 11:21
Var på väg hem idag fredag kl 16:55 då jag tittade in i hallen och där var de, som de brukar varannan fredag, en av våra P-08 ledare, Per Lundberg och hans son Hugo. Tillsammans bygger de upp sargen i god tid innan träningen börjar så när de andra kommer så är det nästan klart.
Jag kände glädje i mitt Lejonhjärta över hur man som ledare och grabb gladeligen kommer lite och gör detta med ett leende på läpparna. Detta är bara ett exempel på vad många av våra fantastiska ledare bidrar med i föreningen. Jag kände att jag ville ta en bild på dem och lägga upp på hemsidan för att uppmärksamma det.

Ni är många fantastiska ledare i vår förening som gör ett grymt jobb och jag vill att ni genom denna lilla nyhet, tar åt er av att föreningen verkligen uppskattar all tid ni lägger ner för att våra ungdomar skall kunna få utöva innebandyn.

Vi kommer fortsätta lägga upp små exempel då och då för att uppmärksamma våra ledare! Önskar er en trevlig helg och ha det gött i hallarna.

Mvh
Stefan "Pinge" Jungegård
Projektsamordnare, IBF Backadalen


Nyhetsarkiv
Ledarträff live!2021-11-20 18:00
Manualer till IBIS2019-01-12 20:44
 
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS