Nu har vi öppnat upp anmälan till säsongen 2023/24. Gå in och registrera er under Bli Medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
DAMER A
IBF Backadalen D1 - Guldhedens IK D1
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 oktober, 13:00
Plats:Tuve Sporthall
Serie:Damer Div. 1   Tabell >>
Samling:12:00
Damerna med tredje raka efter vinst mot Guldheden
2021-10-18 20:20
Matchens lirare med vackra blommor från vår samarbetspartner Blomsterriket Tuve Torg: Backadalens nr 91 Moa Westerdahl och Guldhedens nr 18 Matilda Eriksson

IBF Backadalen - Guldhedens IK

7 - 2   (2 - 1, 3 - 1, 2 - 0)

 

Med två raka segrar har serien börjat riktigt bra för oss. Men en vecka med många sjuka och skador gjorde att vi var rätt osäkra inför matchen mot Guldheden.

Först perioden börjar lite trevande från vår sida och Guldheden får möjlighet att utan någon större press spela upp och kommer vid flera tillfällen till bra avslut. Tur dock att Moa i målet vaknat på rätt sida och gör några riktigt fina räddningar.  Men vi får inte bort bollen vid ett tillfälle och Guldheden tar ledningen med 1-0. Efter deras ledningsmål tar vi över perioden och kan kvittera och därefter ta ledningen med 2-1 innan vi går tíli pausvila.

 
I andra perioden har all osäkerhet släppt och vi börjar spela vårt eget spel med högt bolltempo och mycket löpningar som gör att vi nu dominerar matchen och efter att vi inte var riktigt vakna när perioden startade gör vi 3 mål i perioden med bud på många fler. Och när perioden är över leder vi matchen med 5-2 med mersmak.
 
Tredje perioden blir den andra lik där vi dominerar och kan utöka vår ledning till 7-2 innan domaren blåser av matchen. Vi gör en stabil insats och tar vår tredje raka seger i serien.

Nästa match är lördag 23/10 kl 15.45 i Frölunda Kulturhus där vi möter FBC Vinga.

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Anslagstavlan
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS