Aktivitetsinfo: Kl 14.45 skall alla vara ombytta och klara och rredo för promenad.

Guldheden - IBF Backadalen
4-5  (1-0 , 1-3 , 2-2 )
Valhalla för övrigt är en av de kvarvarande hallarna som har parkettgolv i Göteborg. Sen om det är bra för innebandyn vet jag inte. Men det studsar mycket.
Samtidigt är det båtmässa och Disney on ice i Scandinavium så det var en väl befolkad söndagseftermiddag i Göteborgs evenemangsområde. Och få parkeringsplats är en utmaning :)

Guldheden är ett litet spöke för oss. Fysisk innebandy med några speedade spelare som maxlöpte är inte alltid lätt att möta. Matchen är fram och tillbaka och det känns lite obekvämt att titta på matchen framförallt att dom tar ledningen.
Vi jobbar in oss så sakteliga i andra perioden och lyckas kvittera genom Lisa med assist av Emma B.
Guldheden tar ledningen på tekningen efter målet och det är bara jobbigt. Men glädjen kommer tillbaka när vår nya förmåga Elin gör en snygg soloprestation och kvitterar till 2-2 ! Elin blev för övrigt vår lejonmaskot idag.
Linn vaknar till liv och gör mål strax innan periodavslut och vi leder äntligen matchen.
Tredje perioden utökar vi snabbt när Emelie från back går igenom två stötande forwards och får tillbaka passningen från Lovisa och skjuter i krysset !
Emma B följer upp med passning från Vickan och vi leder med 5-2 helt plötsligt.
Tror ni Guldheden ger upp ? Det blir tufft sista 10 där dom reducerar upp till 4-5 men lyckas inte hela vägen.

Det känns bra att vara tillbaka på vinnarspåret igen och just nu är vi på en 5:e plats i tabellen.

+ Lovande nyförvärv som gör mål i sin premiär. Välkommen Elin !
+ Bra mål och hyfsat spel i mittenperioden.