Aktivitetsinfo: Kl 14.45 skall alla vara ombytta och klara och rredo för promenad.
Kom igen Röda !!
2019-11-13 12:20
En efterlängtad vinst !
5-4 (2 - 1, 2 - 1, 1 - 2)
Det tog inte mer än 20 sekunder innan  Backadalen tar ledningen av Emma B som får en öppnande passning från Lollo ! När tog vi ledningen så senast ?
Första perioden var lite av en återgång mot det tempot vi såg innan matchen mot Floda.
Dock med ett visst spelövertag anpassar vi oss efter motståndarna mer än att vi driver och styr matcherna med ett ursinnigt tempo som vi vet att vi har. Men det är bara en amatörs betraktelser (jag)...
I åttonde så har vi ett patenterat kombospel med Vickan och Lisa och det resulterar oftast i mål och även i detta fallet, nu la Lisa passningen och Vickan kunde snyggt lägga in bollen i mål.

Andra perioden ökar Kungälv trycket och har en del chanser. Spelet blir  lite ostrukturerat, där det inte händer så mycket, men i 10:e blir deras målvakt snyggt överspelad och Johanna får en smörpass av Matilda, som kan sätta den i öppet mål.
Kungälv reducerar och vill hålla sig kvar och det står 3-2 men vi utökar direkt efter till 4-2 där Lisa får pass av Johanna.

Tredje perioden så har Kungälv med sig en utvisning från andra där Powerplay inte ger någon utdelning, men dock för Kungälv. Dom gör mål direkt efter avslutat underläge vilket är en klassiker när man inte är beredd på omställningen.
I 10:e så trycker Matilda upp den i krysset på Ettas assist. Kungålv hakar på och gör 5-4 i 12:e,. Resultatet håller sig matchen ut men sista fem minutrarna går långsamt, där Kungälv försöker kriga sig till mål men det blev inget av det.

!  Vi vann förtjänstfullt och det var välbehövliga poäng. Kul med en tidig ledning.

? Vi har olika nivåer i vårt spel. Eller så blir det en automatisk anpassning och spänningsnivå för tjejerna       beroende på motstånd.