Samling:18:30
Obesegrade i november, i år igen!
2018-12-01 08:39
Damerna tog emot Partille IBS  i Tuve på fredagskvällen, skulle det bli fredagsmys? Ja det skulle det...
Efter en vecka med bra träning var känslan att det var ett laddat lag som kom till Tuve sporthall på fredagen för att möta Partille IBS. Partille bjöd upp till en bra match med ett snabbt spel och bra avslutningar. Vår målvakt för dagen, Ida, var fantastisk i målet och räddade många bollar.
Matilda snodde bollen av Partilles back och gick rakt på mål, siktade och satte bollen i mål efter 1,42 in i första perioden. Snyggt! Första perioden slutade 1-0 till oss.
I den andra perioden startar Partille bra, de gör 1-1 i minut 4. Vi gör ett byte och Emina  kommer in och sätter 2-1 med assist från Matilda. Period två slutar 2-1 till oss.
Den tredje perioden startar hur bra som helst, Victoria gör mål efter 21 sekunder utan assist. Då tar Partille time out.
Vi har som lag visat att vi är starka i den tredje perioden och även i dag visar det sig. Emma B gör 4-1 med assist av Johanna. Mitt i perioden tar Elsa sikte från back position, siktar väl och gör 5-1, assisteras av  Linnea,  härligt!
Slutet på matchen är nervös, vi får en fem minuters utvisning som Partille gör ett mål på innan även de drabbas av en utvisning. Partille lyckas få in bollen i slutsekunden av matchen men vi  vinner med 5-2.