Nu har vi öppnat upp anmälan till säsongen 2023/24. Gå in och registrera er under Bli Medlem
Partille drog längsta strået
2016-12-26 19:30

IBF Backadalen - Partille IBS

5 - 8  (2 - 1, 0 - 6, 3 - 1)

Partille IBS var på besök, med bland andra två meriterade nyförvärv i Oscar Lundin och Alexander Andersson. Man vann matchen med 8-5, men Backadalen började matchen bra och ledde efter första perioden med 2-1. Dock så gjorde Partille 6 raka mål i 2:a perioden och dödade matchen. Lejonen vann sedan sista perioden med 3-1 och snyggade till siffrorna.

Det blir inget direkt matchreferat idag utan ni får nöja er med statistiken från matchen.

Däremot kan väl sägas att matcher som denna då ingen tror på oss från början är något vi måste förvalta lite bättre när vi väl får våra chanser. Vi ledde idag efter första perioden men återigen så startade vi 2:a perioden med att "...sitta kvar i omklädningsrummet...". Vi är inte alls på tårna i inledningen av 2:a och vips så blev det självmål 2-2 efter 45 sek. Därefter ett inte alltför märkvärdigt mål som Partille fick göra och helt plötsligt så hade man släppt över matchen till Partille igen. Sedan rullar det på ytterligare 2 mål innan 8 minuter är spelade av andra och huvudena börjar hänga. Det skapas dock en hel del chanser men det måste förvaltas bättre om vi skall ha chans till poäng i dessa matcher. Hur som helst all credit för att man fortsätter jobba på och snyggar till siffrorna till slut.

Partille vinner dock matchen rättvist och visar på stor bredd trots att man har en del viktiga spelare skadade och har ju även fyllt på truppen med duktiga klasspelare. Det var även kul att se vår gamle juniormålvakt Lukas Källström som var duktig i Partille-målet.

Nä nu är det dags att ladda batterierna över jul och nyårshelgerna och ta nya tag inför vårsäsongen.