SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GÖTEBORG FLOORBALL FESTIVAL
Arbetet med Göteborg Floorball Festival 2023 har startat upp
2022-11-22 22:08

Säsongen har startat och våra lag är igång med träningar och matcher. Nu har också arbetet med föreningens egen turnering Göteborg Floorball Festival startat upp. Cupen har bytt cupadminsystem till Cupmanager och den nya hemisdan är uppdaterad och anmälan har öppnat upp. Nu kör vi!

Vi hoppas givetvis att många av er medlemmar och föräldrar önskar vara med och utveckla Göteborg Floorball Festival till ett fantastiskt föreningsarrangemang när IBF Backadalen nu äger och styr över allting själva!

 

”En kan inte göra allt, men alla kan göra något!”

 

Vi är övertygade om att det finns både stort engagemang, kompetens och intresse ute bland alla er medlemmar, ungdomar och föräldrar. Ta chansen att hänga på och utveckla Göteborg Floorball Festival till en fantastisk upplevelse för alla lag. Om du redan nu vet att du vill vara med på något sätt, så kontakta oss så tar vi en förutsättningslös dialog. Man förbinder sig inte till något.

 

En nyhet om att vi öppnat anmälan ligger på festivalens facebooksida och ni når nyheten via länken:

https://www.facebook.com/goteborgfloorballfestival/

 

Vi är tacksamma om ni vill hjälpa till och dela den i era sociala kanaler så att vi får en bra spridning på nyheten.

 

www.goteborgfloorballfestival.se

 
Anslagstavlan
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS