SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
GÖTEBORG FLOORBALL FESTIVAL

Arbetet med Göteborg Floorball Festival har startat upp
2021-11-04 14:01

Säsongen har startat och våra lag är igång med träningar och matcher och förhoppningsvis så håller sig pandemin borta så att vi inte behöver ställa in vår verksamhet igen.

 

Nu har också arbetet med föreningens egen turnering Göteborg Floorball Festival startat upp. Hemisdan är uppdaterad, anmälan har öppnat och de första lagen har börjat att anmäla sig. Riktigt kul.

Vi hoppas givetvis att många av er medlemmar och föräldrar önskar vara med och utveckla Göteborg Floorball Festival till ett fantastiskt föreningsarrangemang när IBF Backadalen nu äger och styr över allting själva!

 

”En kan inte göra allt, men alla kan göra något!”

Inom kort så kommer vi att skicka ut en förfrågan till er medlemmar om ni vill vara med och engagera er inom något av festivalens olika områden. Vi är övertygade om att det finns både stort engagemang, kompetens och intresse ute bland alla er medlemmar, ungdomar och föräldrar. Ta chansen att hänga på och utveckla Göteborg Floorball Festival till en fantastisk upplevelse för alla lag. Om du redan nu vet att du vill vara med på något sätt, så kontakta oss så tar vi en förutsättningslös dialog. Man förbinder sig inte till något.

 

En nyhet om att vi öppnat anmälan på festivalens hemsida ligger nu också ute här på hemsidan backadalen.nu och ni når nyheten via länken:

http://www.backadalen.nu/nyheter/?ID=63387&NID=842842

 

Nyheten ligger även uppe på föreningens Facebook-sida https://www.facebook.com/backadalen

och vi är tacksamma om ni vill hjälpa till och dela den i era sociala kanaler så att vi får en bra spridning på nyheten.

 

www.goteborgfloorballfestival.se

 
Anslagstavlan
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS