Nu har vi öppnat upp anmälan till säsongen 2023/24. Gå in och registrera er under Bli Medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
DAMER A
IBF Backadalen D1
2 - 3
Lindås Waves IBF D1
IBF Backadalen D12 - 3Lindås Waves IBF D1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 05 mars, 14:30
Plats:Lundbystrand 1
Serie:Damer Div. 1   Tabell >>
Samling:12:45
Sur förlust i sista hemmamatchen.
2023-03-06 14:47

Första perioden var inget att vara nöjda med, tempofattigt och viljelöst. Bättre kan vi! Det var Lindås som gjorde periodens enda mål efter taffligt agerande där nabb och Lindås kunde enkelt slå in bollen. Trots mestadels spel mot ett mål endast 3-3 i skott, de flesta av våra skott prickar inte mål.

Andra perioden startar positivt men blir fortfarande för tempofattig. Vi visar i alla fall mer vilja och skjuter fler skott. De flesta missar målet och då kan vi inte få in några mål… I mitten av perioden tar Emelie saken i egna händer, driver upp bollen resolut och trycker av ett fint skott som letar sig in i bortre krysset, snyggt!

Vi har nu tagit över matchen helt och hållet, men målen uteblir. Skotten i andra slutar 9-4 till Backadalen.

 

Tredje perioden börjar bra och lite turligt tar vi ledningen via ett självmål. Tyvärr släpper vi in Lindås i matchen när vi helt går bort oss och missförstånd i kommunikationen i försvaret.

Efter 12 min tar en en onödig utvisning i frustration, här måste vi agera mycket bättre om vi skall visa att vi vill vara ett topplag i ettan. Mål i baken blir det när bollen letar sig in via vår egen spelare.

Skott 8-8 i sista perioden.

Slutresultat 2-3.

 

Nästa match möter vi Burås borta lördag 11/3.

Noterat av: Stefan Johansson
Bilder: Tony Turujlija


<< Tillbaka

 
 
Anslagstavlan
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS