Serie:Damer Div. 1   Tabell >>
Samling:13:45
Vinst mot Vinga för damerna
2022-10-24 10:03

Bortamatchen mot Vinga gav oss äntligen en seger och det med besked till slut 12-2.

Inledningsvis hängde Vinga med bra och tog ledningen med 1-0. Först en bit in i andra perioden lossnade målskyttet och med fyra raka mål av juniorerna, där både Tindra och Wising gjorde sina premiärmål i div 1, visade de vägen på lördagseftermiddagen.

I andra perioden ökade vi passningstempot och rörligheten och drog ifrån till en 9-2 ledning inför sista akten.

Slutperioden avslutades målskyttet med snyggt pp mål där Sandra gjorde sitt fjärde mål för dagen och idag 100 procentig utdelning i de två pp vi hade, bra effektivitet!

Elvina briljerade med hat-trick och fina passningar och utsågs välförtjänt till matchens lirare. Övriga målskyttar var Lovisa och Elin.

Nästa match spelas hemma i Tuve lördagen den 29:e oktober då Kungälv gästar oss.

Referat: Stefan Johansson
Bilder: Anna Gamelius