Besegrade serieledarna!
2018-03-07 08:19
Bästa spelare, Johanna Odbratt.
Igår kväll möttes IBF Backadalen och Partille IBS i Tuve för den sista hemmamatchen denna säsong. Partille kommer som obesegrade under säsongen och Backadalen ligger på en femteplacering, fast beslutna att göra en bra match...
Det blev en händelserik match med många chanser för båda lagen. Backadalen ledde matchen rakt igenom.
Första perioden var välspelad och slutade 0-0.
I den andra gör Lovisa Odh mål efter 29 sekunder med pass från Emma Sandgren. Johanna Odbratt utökar ledningen till 2-0 i åttonde minuten. Partille reducerar till 2-1 i minut 11.
Tredje perioden startar i ett bra tempo igen och Partille trycker på, det är dock vi som gör mål genom Etta Röstlund, 3-1 , med pass från Sandra Hugosson. Vår målvakt Ida Hjern storspelar med många fantastiska räddningar.
Partille reducerar återigen innan Johanna Odbratt sätter det sista målet i matchen, 4-2, med pass från Frida Nyberg.
Vi drabbas av en utvisning i slutet av matchen och Partille spelar power play, vi klarar! De tar ut målvakten i slutet och fortsätter sin press men Backadalen som lag står upp och vi vinner matchen. Härligt när alla gör det vi har kommit överens om och levererar ett fantastiskt spel och insats.
Bästa spelare fick Johanna Odbratt och Lagets Lejon fick Lovisa Odh, Grattis!