SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FLICKOR 13
FLICKOR 13
Välkomna till höstterminen -22. 
 
Träning på måndagar i Backatorpshallen 17:00-18:30 och onsdagar i Tuve sporthall 18:15-19:30.
 
Vill man prova att spela innebandy med oss, kontakta ledare (se spelare/ledare). Vi erbjuder 2 provträningar innan man behöver bestämma sig om man vill fortsätta eller inte. Klubba och glasögonen finns att låna vid provträning sedan behöver man köpa eget, vilket klubben har förmånliga rabatter i klubbshoppen eller Innebandykungen.
 
Välkomna till en positiv miljö med mycket glädje, skratt och innebandy! 
 
 
 
Sammandrag 21/11
2021-11-21 20:00
Foto: Emil Sundberg

Under söndagen pågick sammandrag under hela dagen i Tuve Sporthall, där sammanlagt 30 matcher spelades. På förmiddagen var det Flickor 13 som stod för underhållningen och på eftermiddagen var det Pojkar 13:s tur. STORT TACK till alla tillresta lag, publik och funktionärer för en härlig dag.

Samarrangemang Flickor/Pojkar 2013
2021-05-04 14:42

Det har varit en lång jobbig säsong i pandemins spår. Men ledarna har tillsammans gjort det bästa för att genomföra träningar så coronasäkert som möjligt. Söndagen den 2/5 genomfördes ett samarrangemang mellan flickor och pojkar 2013.
 
Det började med att flickorna och pojkarna blev indelade i olika färger och fick dra på sig riktiga matchdräkter för första gången. De fick sedan göra gemensam inmarsch separerade från varandra i en nedsläckt hall med coola discolampor och hög häftig musik. Detta följdes upp av en presentation där speakern läste upp varje spelares namn. Det såg ut att vara en minnesrik upplevelse för barnen. Därefter så spelade man "minimatch" mot varandra i olika lagindelningar rött mot blått. Pojkarna och flickorna var separerade i hallen och möttes var för sig i matchspelet. Rödklädda flickor mot blåklädda flickor och likadant för pojkarna.
 
Föreningen tackar Stefan Lovén som varit initiativtagare till samarrangemangen och vår HJAS-tränare Patrik Jonasson som agerat utmärkt speaker.
 
Mer bilder från avslutningarna hittar ni under bildgalleriet.
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
STARTSIDA, 05/07 11:00 
STARTSIDA, 08/04 20:20 
STARTSIDA, 26/03 08:23 
 
Anslagstavlan
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS