SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
POJKAR 13
POJKAR 13
Träningstider hittar ni i kalendern.
 
Vill man prova på, kontakta ledare (se spelare/ledare)
Samarrangemang Pojkar/Flickor 2013
2021-05-04 15:06

Det har varit en lång jobbig säsong i pandemins spår. Men ledarna har tillsammans gjort det bästa för att genomföra träningar så coronasäkert som möjligt. Söndagen den 2/5 genomfördes ett samarrangemang mellan pojkar och flickor 2013.
 
Det började med att flickorna och pojkarna blev indelade i olika färger och fick dra på sig riktiga matchdräkter för första gången. De fick sedan göra gemensam inmarsch separerade från varandra i en nedsläckt hall med coola discolampor och hög häftig musik. Detta följdes upp av en presentation där speakern läste upp varje spelares namn. Det såg ut att vara en minnesrik upplevelse för barnen. Därefter så spelade man "minimatch" mot varandra i olika lagindelningar rött mot blått. Pojkarna och flickorna var separerade i hallen och möttes var för sig i matchspelet. Rödklädda flickor mot blåklädda flickor och likadant för pojkarna.
 
Föreningen tackar Stefan Lovén som varit initiativtagare till samarrangemangen och vår HJAS-tränare Patrik Jonasson som agerat utmärkt speaker.
 
Mer bilder från avslutningarna hittar ni under bildgalleriet.
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
STARTSIDA, 05/07 11:00 
STARTSIDA, 08/04 20:20 
STARTSIDA, 26/03 08:23 
 
Anslagstavlan
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS