Hindås IBK F10/11 Blå5 - 2IBF Backadalen F09/10

Serie:Pantamera Flick Röd F Vår FD   Tabell >>
Aktivitetsinfo: Kom med gott humör , klubba glasögon vattenflaska.
Bortamatch mot Hindås
2023-01-29 19:54

Fler bilder (+4) >>
Matchbilder

Lördagens bortamatch mot Hindås startade några minuter före utsatt tid och innan all publik hunnit sätta sig till rätta.

Efter några minuter av första period tog Backadalen ledningen efter en tilltrasslad situation framför Hindås mål.

Ungefär halvvägs in i perioden fick Backadalen en utvisning mot sig för att man hade för många spelare på plan. Detta utnyttjade Hindås och kvitterade.

Första perioden slutade 1-1.

Knappt hade andra perioden startat förrän Hindås tog ledningen.

Precis som i första perioden fick Backadalen en utvisning mot sig för att man hade för många spelare på plan.

I slutet av perioden utökade Hindås ledningen till 3-1.

I inledningen av tredje perioden tändes ett litet hopp när Backadalen reducerade till 3-2. Tyvärr fick Backadalen en ny utvisning mot sig och Hindås utnyttjade det numerära överläget och forcerade in 4-2. Backadalen hade flera bra chanser men Hindås lyckades peta in ytterligare en boll och slutresultatet blev 5-2 till Hindås.