SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HERRAR A
IBF Backadalen
7 - 2
Guldhedens IK H2
IBF Backadalen7 - 2Guldhedens IK H2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 28 oktober, 13:30
Plats:Lundbystrand 1
Serie:Herrar Div. 2   Tabell >>
Samling:12:30
Sköna 3 poäng mot Guldheden
2018-10-28 23:50

IBF Backadalen - Guldhedens IK

7 - 2  (2-0, 1-0, 4-2)


Backadalens lejon såg under söndagens möte med Guldheden väldigt stabila ut och var väl värda de 3 poängen. Guldhedens spelare brukar ofta med sin erfarna ålder och rutin göra det jobbigt för oss, men idag så var lejonen ett nummer för stora och gick fram till hela 6-0 innan Guldheden reducerade två gånger om. Jonathan Mårtensson fastställde sedan dock slutresultatet till 7-2 i öppen bur, och en skön 3-poängare var ett faktum.

1:a perioden


2:48  1-0  William Jansson (Oscar Ljungqvist)

Fint passningsspel inom laget i mer än en minut. Oscar Ljungqvist lägger ut en fin boll på kanten och William Jansson klipper till direkt. 1-0 och en skön start för lejonen.


16:45  2-0  Andreas Aronsson (Ville Lindberg)

Ville Lindberg hittar ut med en pass mot höger hörn och Jonathan Mårtensson skjuter med dålig vinkel och målvakten räddar med Aronsson håller sig påpassligt framme och trycker in returen.2:a perioden


7:06  3-0  Tobias Ferm (Fabian Fihn)

Vi bryter bollen på mittplan och Ferm driver ner bollen mot höger hörn och lägger den bakom mål till Fabbe som snabbt lägger tillbaks bollen till Ferm och genom några steg skapar sig ett bra läge och trampar in och hänger in den bakom en sprattlande Guldheden målvakt. Kändes skönt att få 3-0 här.3:e perioden


01:31  4-0  Ville Lindberg (Jonathan Mårtensson) 

Lejonen inleder perioden med bra fart och i samspel mellan Ville Lindberg och Jonathan Mårtensson så trycker Ville dit bollen.


03:20  5-0  Fabian Fihn (Jonathan Mårtensson)

Ett fantastiskt fint samspel i laget där Ville hittar ut med bollen på offensiv höger kant och Jonathan Mårtensson i sin "split-vision" ser Fabbe komma stormandes i mitten och levererar en direktpass på bladet till Fabbe som bara kan sätta dit klubban och 5-0 är ett faktum. Bara bocka och bug för ett riktigt vackert innebandymål.


09:06  6-0  Andreas Aronsson (Ville Lindberg)

Ville snurrar runt bakom motståndarkassen och hittar in med ett läckert instick till Andreas Aronsson som raka in bollen i mål mot en chanslös bortakeeper.


14:13  6-1

Guldheden har nu tagit hand om en del av bollövertaget och efter lite slarv i hemmalaget så får de till slut sin reducering bakom en mycket duktig hemmamålvakt som inte denna gång kunde avvärja skottet från Guldhedenspelaren.


16:51  6-2

Återigen slarv i hemmalaget som för tillfället såg ganska trötta ut och efter att ha brutit bollen på mittplan så tillåts en Guldhedenspelare ganska enkelt avsluta och sätta bollen i mål till 6-2.


19:40  7-2  Jonathan Mårtensson (Fabian Fihn)

Guldhedenspelarna kände sig taggade i några minuter men i 6 mot 5 spel för Backadalen då bortalaget tagit ut sin målvakt, så fastställer Jonathan Mårtensson slutresultatet till 7-2.


Summasummarum av matchen så kändes hemmalaget stabilt och rullade runt hela matchen på 3 backpar, 2 centrar och 3 kedjor. Alla jobbade på mycket bra och ingen föll ur ramen. Extra plus till matchens lirare Patrik Salminen som visade att vi år har två riktigt bra målvakter vilket krävs om vi skall hänga med i serien.


Nu blir det ett litet uppehåll och sedan väntas bortamatch mot Kungälvs IBK 10 november. Nu tränar vi på bra och taggar upp inför den matchen.


Ha det bra så hörs och syns vi snart igen!


Text och foto: Stefan "Pinge" Jungegård


-----------------------------------------------------------

MATCHENS LIRARE

-----------------------------------------------------------

IBF Backadalen:      #30 Patrik Salminen

Guldhedens IK:       #27 Jesper Lundstedt 


Spelarna belönades med blommor

från vår sponsor Blomsterriket Tuve Torg


-------------------------------------------------------------------------

LEJONLIGAN (se uppdaterad lejonliga här)

-------------------------------------------------------------------------

3 lejon:    Patrik Salminen

2 lejon:    Fabian Fihn

1 lejon:    Jonathan Mårtensson , Ville Lindberg


-------------------------------------------------------------------------

ÖVRIGA LÄNKAR

-------------------------------------------------------------------------

* Direktlänk till matchhändelser
* Tabell Division 2

* Spelprogram

* Poängliga


-------------------------------------------------------------------------<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS