IBF Backadalen är stolta att presentera Göteborg Floorball Festival
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HJAS

IBF Backadalen
vs
Mölndal IBF
IBF BackadalenvsMölndal IBF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 16 augusti, 18:00
Plats:Tuve Sporthall
Samling:17:00, Tuve Sporthall
Aktivitetsinfo: Första tränings matchen hemma mot Mölndals JAS

Laget
Philip Wikman
Oscar Larsson
Gustav Engström
Wilmer Greppe
Isak Hansson
Mathias Sundman
Sebastian Henrikssen
Jonathan Zachs
Vigor Turujilija
Albin Wikström
Karl Söderberg
Hugo Wester
Robin Sjöstrand
Emil Hagman
Elias Strande
Hampus Bergström
JAS - Mölndal spelade 2-2
2020-08-18 17:14
Andra JAS matchen. Denna gång på hemmaplan där vi möter ett ungt men spelskickligt Mölndal som kan skräll mot vissa lag.

Poängstatistik. 

 

Hugo Wester 1+0

Albin Wikström 1+0

Emil Hagman 0+1

Isak Hansson 0+1

Backadalen börjar bäst och får press på Mölndal och skapar dom farligaste chanserna men tyvärr är våra avslut inte på topp och vi bränner tyvärr för många lägen. 

Vi får ändå utdelning då Isak Hansson skjuter ett skott från backplats som blir till en retur som Albin Wikström tar och suger i hooken och läger enkelt in 1-0. 

Mölndal kämpar sig in och tar över matchen efter 10 minuters spel och kommer till några halvdana chanser men Oscar Larsson i målet håller tätt och vinner första perioden med 1-0.


Period nr 2 startar Mölndal bäst och skapar fler lägen då vi står lite på tårna dom får också utdelning på ett frislag då en Mölndalsspelare får båga in och får iväg ett farligt avslut som tar i stolpen och sen på Backadalares fot så en fri Mölndalsspelare kan peta in bollen i öppen kasse. 

Vi höjer oss efter detta och får utdelning när vi i offensiv zon får ett bra spel där Hugo Wester hotar för sedan droppa bollen till Emil Hagman som kyligt lägger en passning till en fristående Wester som kan smälla in 2-1 ett riktigt ögongodis mål.


Period 3 Så hittar vi tillbaka till spelet och skapar chanser men Mölndals målvakt står för fantomräddningar och håller kvar dom i matchen. Tack vare detta så kan Mölndal arbeta sig in i matchen och ta över större delen av slutperioden och får utdelning då vi går bort oss och tappar en fristående spelare som kan prickskjuta in 2-2 bakom en storspelande Philip. 

Med några minuter kvar av matchen får Mölndal ett gyllene läge att ta ledningen men tack vare en slitsam och hårt arbetande box och en stabil Philip i kassen kunde vi hålla borta Mölndal och nöja oss med 2-2

Helhet gör vi stundtals en bra match och ska ändå vara nöjd med 2-2. vi skapar lägen och äger ibland bollen ett bra tag så det är en bra insats av laget och vi ska vara nöjda över prestationen.

 << Tillbaka

 
 
På gång
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS