Referat: Kärra IBK H2 - IBF Backadalen H2
Harry gjorde hattrick när herrarna vann derbyt

Kärra-Backadalen 6-8 (1-1, 3-5, 2-2)

Det blev en tuff och grinig match när Backadalen gästade Kärra i ett derby under söndagen, men herrarna lyckades knipa tre poäng.

Hårda och tuffa tag utdelades när lagen drabbade samman i Kärra sporthall.
Kärra har ett nytt kontrakt att spela för i serien, och Backadalen har en serieledning att försvara.

Det blev hemmalaget som tog ledningen, något slumpartat när en Kärraspelare fångar upp en boll i offensiv zon och hittar nätet. Gästerna lyckades dock kvittera tack vare Harry Olofsson innan periodslutet.

Hemmalaget hade sin taktik klar för dagen: ”Långa bollar på Bengt”, men Backadalen lyckades allt som oftast hantera situationerna som uppstod. Båda lagen höll inte igen i närkamperna, vilket fick domaren att blåsa i pipan ett antal gånger. Det stannade dock vid 3 utvisningar.

I den andra perioden lyckades gästerna rycka ifrån till en 2-6-ledning, men Kärra vägrade släppa taget. I den andra periodpausen stod det 4-6 på tavlan.

Backadalen vann till sist med 8-6, efter att Harry O fullbordat ett hattrick.

Oscar Larsson vaktade kassen och gjorde det med den äran. Också noterbart att nyförvärvet Samuel Hallin gjorde sin debut i den röda tröjan.