FBC Lerum Utveckling H27 - 11IBF Backadalen H2

Referat: FBC Lerum Utveckling H2 - IBF Backadalen H2
Tre poäng i omstarten
2023-01-15 09:46
Ville svarade för sju mål när Backadalen vann

FBC Lerum Utveckling - Backadalen 7-11 (1-2, 4-5, 2-3)

Herrarna åkte till Lerum för match mot Lerums utvecklingslag under fredagskvällen. Publiken bjöds på en lite hafsig match där Backadalen såg ut att ha punkterat matchen vid ett par tillfällen men Lerum kämpade sig kvar.

Lerum tog ledningen redan i det första bytet men Backadalen jobbade sig så sakteliga in i matchen och innan perioden var slut hade matchens huvudperson Ville Lindberg gjort två mål och vänt på steken.

I den andra perioden gick Backadalen snabbt upp i ledning med 5-1 och det mesta pekade då mot att det skulle bli en komfortabel vinst men en tufft dömd 2+2 minuters utvisning gjorde att Lerum fick en chans att komma tillbaka in i matchen igen och den chansen tog dom genom att reducera två gånger om.

5-7 på tavlan inför den tredje perioden som stod och vägde innan Backadalen tillslut växlade upp och tillslut kunde vinna med en komfortabel fyramålsmarginal, siffrorna skrevs till 7-11 efter att Ville gjort inte mindre än sju mål.

Nästa helg väntar en tuff bortamatch då vi besöker Landvetter.