SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HERRAR A
Burås IK H2
5 - 13
IBF Backadalen H2
Burås IK H25 - 13IBF Backadalen H2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 mars, 15:15
Plats:Lundenhallen
Serie:Herrar Div. 2   Tabell >>
Samling:13:45
Trupp:#3 William Dahlbom
#9 Gustaf Hallin
#11 Joakim Blom
#13 Sebastian Jansson
#18 Oscar Ljungqvist
#22 Linus Ferm
#24 Isak Bräcknell
#25 Emil Johannesson
#32 Ellioth Tilly
#33 Mattias Linders
#42 Jonatan Zachs
#43 Ville Lindberg
#50 Samuel Hallin
#58 Jakob Stenberg
#60 Mathias Börtin
#70 Ludvig Friberg
#73 William Jansson
#77 Jesper Wollberg Olofsson
#79 Anton Sjölund Jurado
#80 Harry Olofsson
Vinst för herrarna i den avslutande matchen
2023-03-19 21:53
Foto Thomas Olofsson

Burås-Backadalen 5-13 (0-4, 2-6, 3-3)

Backadalen åkte till Lundenhallen för att avsluta säsongen med flaggan i topp. Inget av lagen hade något att spela för, då Burås säkrat kontraktet sedan långt tidigare, och herrarna säkrade seriesegern förra helgen mot Surte. 

 

Isak Bräcknell inledde målskyttet, genom ett fint handlettskott utifrån. Matchen var troligtvis underhållande för publik på så sätt att den präglades av fysiskt spel och många mål (18). 

Halvvägs in i den första perioden försökte Samuel Hallin avsluta på mål, men bollen gick utanför och Joakim Blom kunde slå in sargreturen i nätmaskorna. En fingervisning om att detta var B-dalens dag. 

När perioden var slut stod det 0-4 på tavlan till bortalaget, och den andra perioden fortsatte i samma andra. Efter att halva matchen spelats stod det 0-8 på tavlan. 

Inför den andra perioden skedde dock ett par justeringar. Tränarna vilade tre killar, och Jonatan Zachs, Ludvig Friberg och William Dahlbom fick komma in från bänken. 

Innan den andra perioden var slut hade Emil Johannesson fullbordat sitt hattrick för dagen och ställningen var 2-10. 

Den tredje perioden inleddes med att Ludvig Friberg fick göra sitt första mål i A-lagströjan, grattis!

I mitten av den tredje perioden åkte Backadalen på en utvisning, och Burås kunde reducera, och närmare än så skulle man komma. 14.19 fick man in ytterligare ett mål. 

Burås åkte på en utvisning med drygt tre minuter kvar av matchen, och Linus Ferm spikar slutresultatet en stund in i det numerära överläget. 5-13.

 

Från herrlagets sida vill vi också passa på att tacka publik och de som arbetat runt oss för att hjälpa oss den här säsongen. Utan er hade det varit svårare, och inte alls lika roligt att göra detta. Tack till er! 


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Anslagstavlan
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS