Serie:Pantamera Flick Röd F Vår FD   Tabell >>
Aktivitetsinfo: Ta med glatt humör och kämpar vilja .
Referat: Stenungsunds IBK F10/11 - IBF Backadalen F09/10

Fler bilder (+4) >>
Matchbilder

Till dagens match fick Backadalen förstärkning av tre tjejer från F11/12-laget.

Stenungsund öppnade i ett högt tempo och tog kommandot i matchen ganska direkt.

Stenungsund tog ledningen en liten bit in i perioden och utökade ledningen till 2-0. Backadalen fick in en reducering och hade kontakt. Målproduktionen för Stenungsund fortsatte och när biltutan som förkunnade att perioden var slut stod det 4-1 till Stenungsund.

I andra perioden började jakten på att hämta upp underläget men Stenungsund var även i denna period lite starkare och gjorde lite fler mål än Backadalen. Perioden slutade 8-3.

I tredje perioden fortsatte jakten på Stenungsund. Båda lagen gjorde varsitt mål och matchens slutresultat blev 9-4.

Trots förlusten så gjorde Backadalen en grym kämpainsats. Det som också var kul att se var att tjejerna aldrig gav upp utan kämpade in i det sista!