Serie:Pantamera Flick Röd F Vår FD   Tabell >>
Det är ett derby så kom så taggade ni kan . Glöm inte Matchkläder, klubba, vattenflaska och glasögon.
2023-01-21 21:04

Fler bilder (+4) >>
Matchbilder

Lördagens match mot Kärra föranleddes av orkestern Göta Lejon som tränade i Tuve sporthall.

Backadalen tog direkt kommandot i matchen och gjorde ett snabbt mål. Senare i perioden fick Kärra en spelare utvisad och då passade Backadalen på att utöka ledningen till 2-0.

Precis som i första perioden gjorde Backadalen ett snabbt mål i början av andra perioden. Kärra replikerade ganska snabbt och gjorde sitt första mål. När andra perioden tog slut stod det 3-1.

Precis som i både första och andra perioden gjorde Backadalen ett snabbt mål i tredje. Kärra fick en spelare utvisad igen och även vid denna utvisning passade Backadalen på att göra mål.

Ställningen var nu 5-1 till Backadalen.

När fem minuter återstod av tredje perioden reducerade Kärra till 5-2. Det målet blev ordentlig tändvätska för bortalaget som gjorde två snabba mål till.

När endast en minut återstod av matchen kvitterade Kärra till 5-5.

Direkt efter tekningen tog Backadalen ledningen på nytt, men Kärra lyfte sig än en gång och kvitterade till 6-6 när det bara återstod 6 sekunder av matchen.

Lite snöpligt men sammanfattningsvis en bra och underhållande match!