Välkommen till Pojkar 03!

Våra träningstider under säsongen 17/18 är: 

Tisdagar kl. 20:00 - 21:30 i Skälltorpsskolan

Torsdagar kl. 19:30 - 20:45 i Tuve Sporthall

De gånger herrlaget inte tränar efter oss på torsdagar kommer vi att träna kl. 19:45 till ca 21:30. Vi kommer att lägga in det i kalendern så snart herrlagets spelschema är klart.

Inför varje träning skall alla spelare är ombytta och klara (inkl. toa besök och fyllda vattenflaskor) en kvart innan vi får tillgång till planen, att vi går igenom träningen och kör uppvärmning.

 
Vi kommer delta i seriespel (som vanligt) och vi genomför ett träningsläger 23-24 september. 

 
Under Kalender » finns alla träningar och matcher inlagda. Det går att prenumerera på kalendern att ni får alla kan få informationen enkelt till er dator eller telefon. 
 
Under Matcher » ser ni spelade och kommande matcher. Där finns också information om resultat samt när och var matchen äger rum. 

Vi vill att alla skall ha roligt när vi tränar och spelar match! 

Därför har vi Backadalens P03s Spelreger, som vi vill att ni känner väl till. 

Läs gärna Innebandyn Vill», som beskriver Svenska Innebandyförbundets riktlinjer och värderingar. 

Hitta hallen lätt!
2015-02-09 14:32

Hitta lätt med appen Bortamatchen Innebandy till hallar i Sverige!


Med telefonens GPS-navigering visar denna app dig närmaste vägen till Bortamatchen. Som innebandyspelare, innebandyförälder, supporter, tränare eller domare vet du hur svårt det många gånger kan vara att hitta till innebandyhallen där bortamatchen spelas. Vi har samtliga landets innebandyhallar inlagda där det bedrivs seriespel ända ner till knatteserierna.


Appen finns redan idag för både iPhone och Android. Bli först i laget med att ladda ner den. Tipsa sen de andra om hur den underlättat för dig att hitta till Bortamatchen.

Du hittar Bortamatchen på Google Play för Android och på Apple Store för iPhone.

 
Sociala medier
Anslagstavlan
Samarbetspartners