Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IBF BACKADALEN
Tillsammans Ansvar Glädje - T A G
PROJEKT FiU-UiF

”Förening i Utveckling - Ungdomar i Fokus” (FiU-UiF) är ett utvecklingsprojekt som arbetats fram av IBF Backadalen och kommer att pågå under 2 års tid (oktober 2018 - september 2020).


Projektet består av ett antal delprojekt som skall utveckla föreningen för att kunna erbjuda en bra, meningsfull och utvecklande fritidsaktivitet till befintliga och nytillkomna ungdomar på Hisingen.

2018-10-16 15:17

Projektet drivs av Stefan Jungegård som från 2018-10-01 är anställd som projektsamordnare i föreningen. 


Syftet med projektet bl a är att bredda och utveckla föreningens verksamhet och därigenom skapa bra förutsättningar för en livskraftig förening som engagerar barn och unga under deras uppväxt.  Vi vill t ex genom integration, parainnebandy och spontaninnebandy bredda verksamheten så att alla som vill skall kunna vara med i vår förening.


Målet är bl a att öka engagemanget hos barn och unga i området. Genom att genomföra ett antal delprojekt inom föreningen så skapas förutsättningar för att bygga upp ett stort engagemang och bl a nå ut till fler ungdomar som vanligtvis inte testar föreningsidrott. Vi vill få fler ungdomar att röra på sig längre. "Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt, på en nivå som passar varje enskild individ".


Projektet har ekonomiskt möjliggjorts genom stöd av bl a Leader Längs Göta älv.


2018-10-16 14:32
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
IBF BACKADALEN, 19/09 16:20 
IBF BACKADALEN, 15/09 19:00 
IBF BACKADALEN, 04/09 15:30 
 
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS