Den 19 juni är det föreningens ordinarie årsmöte, ta chansen att vara med och påverka!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

2016-07-11 (Alla matcher och bonusfrågor är klara)

EM:s kanske största stjärna, Christiano Ronaldo, hade varit med och fört sitt Portugal till Final men fick kliva av planen tidigt i första halvlek efter en skada. Det stoppade dock inte portugiserna från att visa upp ett bra försvarsspel och kunde via inhopparen Eder avgöra i förlängningen.

Det målet gav Portugal guldet och innebar också att Henke05 försvarade ledningen i vårt tips och tog hem förstaplatsen. Hela slutställningen ser ni genom att klicka här på denna länk men topp-5 följer nedan. Vi tackar alla för ert deltagande och stöd till IBF Backadalen och vi kommer att kontakta vinnarna i veckan som kommer.

1. Henke05
2. SBONGRAND
3. Raffa #10
4. sero05
5. Melleswe

2016-07-08 (24 av 24 matcher på kupongen avgjorda samt 3 av 4 bonusfrågor)


Två kvällar med härliga semifinaler där Portugal och Frankrike visade bäst effektivitet innebär att vi på söndag kommer att ha någon av dessa två länder som svar på den sista bonusfrågan. Det innebär också att vi redan nu vet vilka som har chansen att ta hem slutsegern i Backadalens EM-tips 2016.


I dagsläget leder Henke05 och om Portugal tar hem titeln är det också Henke05 som vinner tipset. Om däremot Frankrike står som vinnare på söndag är det SBONGRAND som kliver förbi på mållinjen. Vi återkommer självklart på måndag med slutgiltigt resultat. Lycka till på slutet av tipset och hoppas att ni har haft en extra krydda med ert tips framför matcherna.

2016-07-04 (24 av 24 matcher på kupongen avgjorda samt 3 av 4 bonusfrågor)


Igår avgjordes den sista kvartsfinalen och det var Frankrike som hade lekstuga med Island och kvalitén tog till slut ut sin rätt även om Island aldrig gav upp. Det står sedan tidigare klart att det blir Tyskland som blir Frankrikes semifinalmotståndare efter att tyskarna slagit ut Italien på straffar. På den andra sidan av slutspelet är det överraskningen Wales som tagit sig till semifinal och det var endast två av tipparna som hade trott det. Motståndarna blir Portugal som slog ut Polen på straffar och Portugal har lyckats med bedriften att ta sig till semi utan att ha vunnit en enda match efter ordinarie tid, det lär inte ha hänt många gånger tidigare.


Detta innebär att bonusfråga 3, vilka lag som går till semifinal är klart, och svaret på den frågan är alltså Frankrike, Portugal, Tyskland och Wales. Samtliga av dessa lag fanns nedskrivna på våra tipsrader med följande antal streck.

156 stycken tippare trodde på Frankrike i semifinal.
56 stycken tippare trodde på Portugal i semifinal.
204 stycken tippare trodde på Tyskland i semifinal.
2 stycken tippare trodde på Wales i semifinal.


Nu är det endast en bonusfråga kvar och den avgörs den 10 juli när det står klart viket land som tar hem EM-guldet, de bonusfråga som är värd två poäng. Det är inte förrän då som vi också får redan på vem som kan titulera sig mästare i EM-tipset 2016. I dagsläget är det Henke05 som har ledningen med sina 15 rätt och på tipsraden står det Portugal som segrare. Bakom jagar 5 tippare med 14 rätt och där är det Frankrike som dominerar som EM-guld aspiranter men även Tyskland finns som alternativ bland dessa kuponger. Wales är det dock ingen tippare, varken i toppen eller i botten, som har som mästare.


Vi återkommer efter det att den första semifinalen har avgjorts med en kortare uppdatering om läget i toppen. Fördelningen för vilka av de kvarvarande lagen som våra tippare tror tar guldet följer nedan.

Frankrike: 37 stycken
Portugal: 12 stycken
Tyskland: 114 stycken
Wales: 0 stycken

2016-06-23 (24 av 24 matcher på kupongen avgjorda)


DET ÄR ÖVER FÖR SVERIGE !!!!


Det känns bara helt tomt just nu...  Inte ett enda eget mål lyckades svenskarna åstadkomma i EM. Det enda målet som bokfördes för Sverige kom genom självmålet av Irland i första matchen.  Hade man bara vunnit den matchen så hade vi åtminstone varit vidare till en åttondelsfinal och då kunde allt ha hänt. Det känns som när Frölunda åker ur slutspelet i Hockey, att man vill inte se några fler matcher i slutspelet. Idag var vi värda att vinna, men som det hela går ut på så skall ju bollen in i mål...


Men, men, både Fotbolls-EM och vårt EM-tips rullar vidare. Det blir nu ett litet uppehåll då det som återstår är bonusfråga 3 och 4, vilka lag som tar sig vidare till semifinal och vem som tar hem EM-guldet.


Vi fick ett ryck nu inför slutskedet och det var Henke05 som är ensam ledare på 14 poäng. Han lyckades även sätta Sveriges 4:e plats och knep därmed en bonuspoäng. Han jagas nu av 6 st tippare på 12 poäng. Det blir intressant att återkomma inför semifinalerna om vem som ligger bäst till att ta hem tipset.


Vi får samtidigt passa på att tacka våra 3 hjältar som nu slutar i landslaget,

Andreas Isaksson, Kim Källström och  Z L A T A N   I B R A H I M O V I C!

Tack för alla härliga ögonblick som ni har bidragit med under era landslagsår.


På återseende och gonatt...  ZZZZzzzz.....

2016-06-22 (21 av 24 matcher på kupongen avgjorda)


Så har då ytterligare 2 grupper avgjorts. Tisdagskvällens matcher gick programenligt till Tyskland som dock bara vann med uddamålet mot Nordirland trots stort spelövertag. Även Polen gjorde sitt mot redan utslagna Ukraina och Turkiet slog Tjeckien. Däremot så skrällde Kroatien lite som lyckades vända och vinna mot Spanien med 2-1.

I tipset så jämnades det ut ytterligare då det nu är hela 11 st som har 11 poäng i toppen. Så ännu kan mycket hända efter kvällens spelade matcher.


Och ikväll är det alltså dags för Sverige att spela sin sista och avgörande gruppspelsmatch. Låt oss nu verkligen hoppas att gudarna och Zlatan är med oss ikväll, så inte EM får ett så abrupt slut som det skulle innebära om vi blir ett av de få lagen som inte går vidare. Vinst krävs och jag ger mig tusan på att vi lyckas idag. Vi har gjort det så många gånger förr i pressade lägen.

Jag sätter en liten peng på att Emil Forsberg petar in en boll och att Zlatan lyckas frälsa Sverige med en kanonfrispark i krysset. Någon som sätter emot?


Ikväll räknas alltså både de sista 3 matcherna på tipset samt de två första bonusfrågorna ihop, så då blir det spännande att se hur många som hänger på topptåget inför de avslutande bonusfrågorna.

Kvällens matcher på tipskupongen har väldigt spridda tecken då de två första matcherna är ganska jämt fördelade mellan de olika tecknen, medan Italien är verkliga storavoriter mot Irland. Den som lever får se.

Nu laddar vi inför kvällens drabbning. På återseende!


Streckfördelning i dagens matcher

22. Island - Österrike:   1 -   56st   X - 68st   2 - 107st
23. Sverige - Belgien:    1 -   92st   X - 61st   2 -   78st
24. Italien - Irland:        1 - 202st   X - 25st   2 -    4st


2016-06-21 (19 av 24 matcher på kupongen avgjorda):


Måndagen var kvällen då Grupp B skulle avgöras och när krutet hade lagt sig visade det sig att Wales snodde förstaplatsen framför storebror England, detta efter stabila 3-0 mot Ryssland samtidigt som Slovakien höll nollan och tog en poäng mot England. I vårt tips innebar det att Klara De Feo hade två fel men det var endast Magnus Dahlgren som lyckades komma ikapp. Det gör att vi nu har en delad ledning på 11 poäng och där det är 14 personer som har 10 rätt och jagar med blåslampa.


Det återstår nu endast fem matcher på tipskupongen och imorgon avgörs även två av bonusfrågorna (Sveriges antal mål och Sveriges placering i gruppen), det börjar således dra ihop sig. Ikväll är det dock två nya matcher på kupongen och vi har mötet mellan förra EM-arrangörerna Ukraina och Polen samt toppmötet i Grupp D mellan Kroatien och Spanien. Polen har ett utmärkt läge att gå vidare och är mer eller mindre klara men kampen om förstaplatsen med Tyskland lär vara motiverande. Ukraina däremot har inget att spela för och kan inte gå vidare, inte ens vid seger. I grupp D är det två lag som lär gå vidare oavsett resultat men Kroatien vill hålla Tjeckien bakom sig och för att vara säkra på det behövs minst en poäng.


I vårt tips är det Polen och Spanien som är favoriter men våra två tippare i ledningen tror på delad poäng mellan Ukraina och Polen. I match nummer två tror Klara De Feo på Spanien medan Magnus Dahlgren tror på oavgjort även i den drabbningen. Vi återkommer precis som vanligt imorgon och får då se då se vem av dessa två som behåller ledningen eller om det blir någon skräll som tar sig förbi. Den totala streckfördelningen för dagens matcher följer nedan.

 

Streckfördelning i dagens matcher

20. Ukraina - Polen:       1  - 37st    X - 72st   2 - 122st

21. Kroatien - Spanien:       1  - 14st    X - 41st   2 - 176st

2016-06-20 (17 av 24 matcher på kupongen avgjorda):


Gårdagens enda match på kupongen blev mållös och därmed säkrade Frankrike gruppsegern före motståndarna från Schweiz, vilket kändes ganska klart även på förhand. Det oavgjorda resultatet innebar samtidigt att Klara De Feo klev upp i ensam ledning i tipset med sina 11 rätt, tätt jagad av sex tippare som har 10 rätt.


Idag väntar dock två nya matcher som inför EM kändes som två säkra segrar för Ryssland och England, i alla fall enligt streckfördelningen. Det är dock så att Wales och Slovakien som står för motståndet har visat att de håller minst lika hög klass och bägge matcherna känns väldigt ovissa på förhand. Det är också en jämn grupp så här långt och samtliga fyra lag har väldigt stora chanser att gå vidare om de vinner sin match ikväll vilket talar för att det blir kamp ända till slutsignalen. 


Vi återkommer precis som vanligt imorgon och får då se då se om Klara De Feo lyckas behålla ledningen med sitt tips på England och Ryssland. Den totala streckfördelningen för dagens matcher följer nedan.

 

Streckfördelning i dagens matcher

18. Slovakien - England:       1  - 12st    X - 30st   2 - 189st

19. Ryssland - Wales:       1  - 149st    X - 56st   2 - 26st

2016-06-19 (16 av 24 matcher på kupongen avgjorda):


Det var, på förhand, två spännande och ovissa matcher som spelades igår och inför avslutningen i Grupp F ser det otroligt intressant ut då bägge matcherna slutade oavgjort. I dagsläget är det Island och Ungern som tar direktplatserna till slutspel före Portugal och Österrike, det är en verklig sensation om det står sig. Island ledde länge och väl men ett självmål gjorde att Ungern kunde få med sig en poäng vilket ger ungrarna ett riktigt bra läge inför sista omgången. I den sena matchen får Österrike tacka stolpar och en fantastisk målvakt för sin poäng för Portugal dominerade matchen och Christiano Ronaldo placerade en straff i stolpen.


De två oavgjorda matcherna innebar också att tre nya tippare klättrade upp i toppen. Numera är det Raffa#10, Pensionären och Klara De Feo som ligger i topp med 10 rätt vilket visar att det kan svänga rejält fortfarande. Ikväll stundar bara en match på kupongen och där är Frankrike storfavoriter på kupongen men det var ett tips som ju genomfördes innan EM startade. Ikväll har Frankrike förvisso gruppsegern att spela för medan Schweiz kan tappa sin plats i slutspelet om de förlorar och kanske är ett oavgjort resultat därför mest troligt eftersom det passar bägge lagen som hand i handsken.


Vi återkommer precis som vanligt imorgon och får då se då se vem eller vilka som ligger i topp. I övrigt ser ni den totala streckfördelningen för dagens match nedan.

 

Streckfördelning i dagens match

17. Schweiz - Frankrike:       1  - 14st    X - 36st   2 - 181st

2016-06-18 (14 av 24 matcher på kupongen avgjorda):


Sverige spelade upp sig mot Italien jämfört med matchen mot Irland men trots det blev det en typiskt italiensk 1-0 seger efter bra försvarsspel och ett kliniskt avslut när svenskarna stod och sov för en sekund. Det är dock inte helt kört för Sverige ännu men det ser inte direkt ljust ut för att nå åttondelsfinal. Gårdagens andra match var, förutom tråkiga insatser från delar av Kroatiens supportrar, en riktigt sevärd match där Kroatien i 80 minuter spelade underbar fotboll och där de visade att de mycket väl kan vara med hela vägen när det ska delas ut medaljer. Tjeckien lyckades dock krångla sig ur detta och efter två sena mål var Kroatiens spel som bortglömt och lagen delade på poängen.


Dessa två resultat innebar också att FAS som ledde tipset inför dagen kammade noll och fick se sig ikapp sprungen av inte mindre än sju personer, och ledningen på 9 poäng delas nu alltså av åtta personer. Det återstår dock många matcher fortfarande och det kan hände mycket men chansen att det blir någon av dessa tippare som tar hem allt är förstås stor. De är dock många med 8 poäng som jagar och ingen av de i topp går således säker.


Idag är det två nya matcher på programmet och det är verkligen två intressanta matcher i grupp F, där Österrike ska försöka plocka sina första poäng efter en förlust mot Ungern i premiären. Motståndet, Island, är dock inte enkla att besegra vilket öborna visade mot Portugal i sin första match. I den andra matchen är det således Portugal och Ungern som gör upp och Ungern visade sig väldigt effektiva i premiären och lär ha vunnit en hel del respekt där. Ronaldo var inte på spelhumör mot Island och där har portugiserna ett sparkapital, ett kapital som nog behöver utnyttjas om det ska bli tre poäng mot Ungern.


I täten av tipset är det alla utom en som tror på Portugal medan det i den andra matchen är hälften som tror på Island och hälften som har andra tecken. Vi återkommer precis som vanligt imorgon och får då se då se vem eller vilka som ligger i topp. I övrigt ser ni den totala streckfördelningen för dagens matcher nedan.

 

Streckfördelning i dagens matcher

15. Island - Ungern:       1  - 124st    X - 73st   2 - 34st

16. Portugal - Österrike:       1  - 157st    X - 49st   2 - 25st

2016-06-17 (12 av 24 matcher på kupongen avgjorda):


Det var ingen av småbröderna som lyckades vinna över storebror även om Polen faktiskt knep en poäng från Tyskland och England inte avgjorde förrän på tilläggstid. Samtliga fyra lag har dock fortfarande väldigt god chans att kvalificera sig till slutspelet men helt säkra är de inte.


Idag är det Sveriges tur att spela igen och denna gång står Italien för motståndet, ett Italien som övertygade i premiären mot Belgien. Sverige hade det betydligt tuffare mot Irland men förhoppningen är att de blågula har vaknat på en bättre sida denna gång och att de ska kunna ge italienarna en riktig match. I dagens andra match är det Tjeckien som möter Kroatien och där är poängen väldigt viktiga för de förstnämnda som förlorade mot Spanien i premiären. Kroatien vann sin första match med 1-0 efter en kanonvolley från Modric och får ses som favoriter även i denna match.


I tipptävlingen konstaterar vi att FAS behöll ledningen efter gårdagens två matcher men nu är det åtta personer som jagar honom med bara ett poäng mindre. FAS leder för tillfället med 9 rätt och idag tror FAS på Sverige och Kroatien medan många av de närmaste konkurrenterna har andra streck på kupongen och det blir således spännande att följa utvecklingen under dagen. Det är värt att notera att vi nu har hunnit halvvägs på kupongen och att vi från nu och framåt här fler matcher spelade än som är kvar på kupongen.


Vi återkommer som vanligt efter dagens matcher och får då se vem eller vilka som ligger i topp. I övrigt ser ni streckfördelningen för dagens matcher nedan.

 

Streckfördelning i dagens matcher

13. Italien - Sverige:       1  - 72st    X - 110st   2 - 49st

14. Tjeckien - Kroatien:       1  - 43st    X - 67st   2 - 121st

2016-06-16 (10 av 24 matcher på kupongen avgjorda):


På gårdagens tipskupong var den stora fråga om Slovakien eller Ryssland skulle skaffa sig bra utgångsläge inför den avslutande gruppspelsomgången eller om lagen skulle dela på poängen. Det visade sig att Slovakien, främst genom firma Weiss och Hamsik, skulle dra det längsta strået. Hamsiks projektil i bortre hörnet var riktigt härlig fotbollskonst och det innebar också att vi för första gången har en ensam ledare i vårt EM-tips. Nu är det en person, kallas FAS, som är högst upp på tronen med sina 8 rätt. Det är dock 14 matcher + bonusfrågor kvar och det är många som jagar, däribland fem personer med 7 rätt.


Idag tar vi nya tag med två riktigt heta "storebror-lillebror"-möten på kupongen. Först ut är lillebror Wales som ska försöka reta vansinne på storebror England och plocka med sig alla poängen vilket skulle innebära säkrat slutspel. I den senare matchen är det lillebror Polen som ska gå upp mot storebror Tyskland, två lag som vann sina inledande matcher och som förmodligen är tillfreds med varsin poäng idag men som självklart vill plocka hem tre poäng.


Vår ledare, FAS, tror på favoriterna idag och har England och Tyskland på kupongen vilket de allra flesta har då det är tå stora favoriter bland tipparna idag. Vi återkommer som vanligt efter dagens matcher och får då se vem eller vilka som ligger i topp. I övrigt ser ni streckfördelningen för dagens match nedan.

 

Streckfördelning i dagens match

11. England - Wales:       1  - 199st    X - 25st   2 - 7st

12. Tyskland - Polen:       1  - 211st    X - 15st   2 - 5st

2016-06-15 (9 av 24 matcher på kupongen avgjorda):


Gårdagen avslutades med att Island med drygt 300000 invånare skakade fram en trupp på 23 spelare som tog poäng av Portugal efter en insats bestående av enorm kämpaglöd och vilja. Portugal dominerade såväl bollinnehav som antal chanser men i målkolumnen hade man inte övertag när matchen summerades. I den tidiga matchen var det också ett mycket överraskande resultat då Ungern tog en 2-0 seger mot Österrike och det innebar också att varken DENJONAS eller YOGAÄNGELN hade några rätt igår. Istället var det fyra andra tippare som kunde krypa ikapp och nu är det således sex stycken som delar ledningen med sina 7 rätt, tätt jagade av ytterligare 26 personer som har 6 rätt.


Idag går vi in i spelomgång två i EM och för vår kupong innebär det att vi idag endast har en match på kupongen då Slovakien dyker upp för första gången då man möter Ryssland. Tipparna är tämligen överens om att det är Ryssland som är storfavorit i denna match men det är två lag som lär gå för seger vilket talar för att man vågar ta lite mer risker än i första omgången och det kan nog bli en sevärd och öppen match.


Vi kan också konstatera att det bland våra tippare med 7 rätt finns streck på kupongen för Ryssland, Slovakien och oavgjort vilket betyder att vi kommer ha färre personer i toppen efter idag. Vi återkommer som vanligt efter dagens matcher och får då se vem eller vilka som ligger i topp. I övrigt ser ni streckfördelningen för dagens match nedan.

 

Streckfördelning i dagens match

9. Ryssland - Slovakien:       1  - 149st    X - 56st   2 - 26st

2016-06-14 (7 av 24 matcher på kupongen avgjorda):


Igår gick så Sverige in i turneringen och den första halvleken mot Irland var förmodligen EM:s absolut sämsta halvlek där Irland var minst dåliga. I andra halvlek kom matchen igång lite mer och till slut fick de blågula kvitterat efter att Irland tagit ledningen tidigt i andra halvlek. Italien manövrerade därefter ut Belgien och det innebär att vi nu endast har två tippare med full pott, DENJONAS och YOGAÄNGELN. De jagas förstås av många men framförallt av de 14 tippare som har 6 rätt. Det är dock fortfarande en lång väg att vandra innan vi är i mål och det kan svänga flera gånger om men imponerade att ha full pott så här långt måste medges.


Idag stundar två nya matcher som på förhand ser enkla ut, i alla fall enligt tipparna. Det är de gamla bundsförvanterna Österrike och Ungern som möts i den första drabbningen och där är det de förstnämnda som är stora favoriter och som av vissa experter har nämnts som en outsider till att gå långt i turneringen. Det ska därför bli spännande att se vad Ungern har att sätta emot. I den sena matchen är det svenskt vid sidlinjen då Lars Lagerbäcks Island går upp mot Christiano Ronaldos Portugal. Island har gjort det bra bara genom att ta sig till slutspelet och imponerade i kvalet men frågan är om det räcker mot Portugal som har en otroligt hög högstanivå men som inte alltid når upp till den.


Vi återkommer som vanligt efter dagens matcher och får då se om DENJONAS eller YOGAÄNGELN ligger i topp eller om någon annan kan ta sig dit. YOGAÄNGELN har i alla fall Österrike och Portugal som segrare idag medan DENJONAS tror att Ungern snor åt sig en poäng men att Portugal vinner. I övrigt ser ni streckfördelningen för dagens två matcher nedan.

 

Streckfördelning i dagens matcher

8. Österrike - Ungern:       1  - 158st    X - 54st   2 - 19st

7. Portugal - Island:       1  - 171st    X - 47st   2 - 13st

2016-06-13 (5 av 24 matcher på kupongen avgjorda):


Helgen avslutades med att storfavoriterna Tyskland tog tre poäng mot Ukraina men det var långt ifrån en kassaskåpssäker seger och 2-0 kom inte förrän på stopptid. Kupongens tidiga söndagsmatch slutade förvisso bara 1-0 till Kroatien efter ett magnifikt volleymål av spelgeniet Modric men i övrigt kändes den segern betydligt säkrare än Tysklands.


De två resultaten från söndagen innebär att vi gick från 54 tippare med full pott till att det är 30 kvar som fortfarande har alla rätt men idag stundar två ovissa matcher. Idag stundar dock två matcher där ni tippare är väldigt osäkra och det borde innebära att det kan ske vissa förändringar i toppen. Idag går också Sverige in i turneringen och vi får verkligen hoppas att de gulblåa lyckas prestera på sitt max mot Irland då poäng lär vara ett måste för att ha en god chans att gå vidare till slutspel. Den sena matchen för kvällen går mellan Sveriges övriga motståndare i gruppspelet, nämligen Italien och Belgien.


Vi återkommer som vanligt efter dagens matcher och ta en titt på streckfördelningen nedan så ser ni hur jämnt fördelade dagens streck sitter, det stundar således väldigt ovissa matcher denna måndag. Lycka till säger vi till Sverige även om det är 17 som tippar mot de blågula.

 

Streckfördelning i dagens matcher

6. Irland - Sverige:       1  - 17st    X - 57st   2 - 157st

7. Belgien - Italien:       1  - 63st    X - 87st   2 - 81st

2016-06-12 (3 av 24 matcher på kupongen avgjorda):


Igår avgjordes två spännande matcher där det inte kändes avgjort förrän slutsignalen verkligen ljöd. Schweiz tog en tidig ledning på Albanien och trots att Albanien också fick ett rött kort var den Schweiziska segern hotad vid ett flertal tillfällen men det blev till slut en tvåa på tipskupongen. I kvällsmatchen lyckades dock inte England att upprepa Schweizarnas bedrift och Ryssland kunde kvittera på stopptid efter en vacker nick från lagkaptenen Berezutski.


Dessa två resultat innebär att det är 54 tippare som har full pott så här långt men idag är det två nya matcher på kupongen där mycket kan hända. Bland annat går en av de största favoriterna in i turneringen, nämligen Tyskland. De går upp mot Ukraina och detta är kupongens absolut mest "säkra" seger, i alla fall om man får tro er tippare. Det är nämligen inte mindre än 223 av 231 av er som har Tyskland som segrare. Men det finns 8 personer som håller tummarna lite extra för en rejäl skräll. I den tidiga matchen är det Turkiet och Kroatien som gör upp och det är två lag som har förhoppningar om att överraska i detta EM och en seger i första matchen vore förstås en drömstart.


Vi återkommer som vanligt efter dagens matcher och det ska bli spännande att se om det är några som fortfarande har full pott efter dagens drabbningar. Nedan följer streckfördelningen inför söndagens två matcher.

 

Streckfördelning i dagens matcher

4. Turkiet - Kroatien:       1  - 40st    X - 82st   2 - 109st

5. Tyskland - Ukraina:       1  - 223st    X - 6st   2 - 2st

2016-06-11 (1 av 24 matcher på kupongen avgjorda):

EM 2016 inleddes med en intressant match där hemmanationen Frankrike hade det betydligt tuffare mot Rumänien än vad tipparna hade trott. I den 89:e minuten hittade dock en projektil från Payet det bortre krysset och gav 216 tippare sin "säkra" etta, medan 13 personer förlorade sitt "skrällkryss".


Idag är det en ny dag med två matcher på kupongen (tre matcher spelas men på vår kupong är det två som är med). Tipparna har sina favoriter även idag men inget lag så stora favoriter som Frankrike var. Det är två väldigt intressanta matcher på kupongen i vilket fall som helst där Albanien möter Schweiz och England går upp mot Ryssland. I den första match är det väldigt många spelare som har anknytning till motståndarna och bland annat möts bröderna Taulant Xhaka (Albanien) och Granit Xhaka (Schweiz) vilket ger matchen en extra krydda. England och Ryssland ses som favoriter i gruppen på förhand av spelbolagen och kanske är det två lag som kommer vara nöjda med en poäng mot varandra, våra tippare tror dock något mer på England.


Vi återkommer efter dagens matcher och får se hur många som lyckats pricka in tre rätt när vi summerar dagen, lycka till och njut av underhållningen. Så här ser streckfördelningen ut inför lördagens två matcher.

 

Streckfördelning i dagens matcher

2. Albanien - Schweiz:       1  - 13st    X - 63st   2 - 155st

3. England - Ryssland:       1  - 135st    X - 73st   2 - 23st


2016-06-10 (Mindre än ett dygn kvar till premiären):

Det är nu mindre än ett dygn kvar till premiären mellan värdnationen Frankrike och Sveriges antagonister från 1994, Rumänien.

Avspark sker 21:00.

 

Om man då ska ta sig en titt i tipshögen, som innehåller 231 tips, kan man komma fram till att det är stor fördel för Frankrike i premiären. De har 216 streck för seger vilket är en väldigt hög siffra även om det kommer en annan match framöver som har ännu större favoriter. Så här ser fördelningen ut för fredagens match.

 

Streckfördelning

1. Frankrike - Rumänien:       1  - 216st    X - 13st   2 - 2st

 

Lycka till allihop och än en gång tack för ert stöd till IBF Backadalen.

2016-06-09 (Alla tipsrader registrerade och presenterade):

 

Så har vi då äntligen registrerat alla tipsrader och presenterar dem genom länkarna ovan. Ni letar upp er rad genom att titta efter ert "Användarsmeknamn" eller ert unika "Tipsradsnr". Om ni skulle upptäcka att något tipstecken inte överensstämmer med er tipslapp så kontakta snarast Stefan Jungegård på tel. 0709-464140.

 

Nu är det snart dags för första matchen i EM. Vi ser fram emot en underbar månad med många härliga fotbollsmatcher och en förhoppning om att Sverige skall lyckas bra, eller vad säger ni?

 

Lite statistik om hur ni som tippare tror det går i matcherna följer de närmaste dagarna. 

Ha för vana att titta in här varje kväll för en uppdatering hur det går under EM.

På återseende!  Välkomna!

 
På gång
Sociala medier
Anslagstavlan
Huvudsponsorer
Sponsorer
Samarbetspartners