IBF Backadalen är stolta att presentera Göteborg Floorball Festival
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HJAS

Patrik Jonasson, ny tränare för HJAS
2018-08-24 10:02
Patrik Jonasson, ny tränare för HJAS
Backadalen JAS är mitt uppe i förberedelserna inför kommande säsong. Laget vann sin första träningsmatch förra helgen och det med ny tränare i båset. 
Här kommer en lite närmare presentation av Patrik Jonasson, domaren som ska föra Backadalen mot innebandyfesten.


Berätta lite om din innebandybakgrund, vad har du gjort innan?
- Jag började med innebandy som femåring och har spelat sedan dess i min moderklubb Ale. Förutom en kort sväng i Surte så har jag hållit till i Ale.
Jag har även varit domare i Göteborgs Innebandyförbund i fem år, jag började när jag var 17 år. Som tränare började jag vara hjälptränare i Ale’s 02 när jag var runt 16 år, därefter har jag varit hjälptränare i både Ales P01 och P00.

Hur skulle du beskriva din ledarstil? 
- Min stil som tränare är att jobba mycket med laget för att nå den nivå vi själva satt upp och driver på för att vi ska klara den uppgiften. Jag är också ambitiös och lugn i min roll som ledare och försöker alltid hitta på nya idéer för att mitt lag ska bli bättre.

Vad har du fått för intryck av klubben så här långt?
- Dom vibbar jag har fått hittills har varit svinbra, har blivit bra bemött av mitt lag, styrelsen och hela Backadalen som förening. Jag är stolt för att få representera Backadalen!

Slutligen, vad har Backadalen JAS för mål med säsongen? 
- Vi har suttit tillsammans en och en och diskuterat och kommit fram till topp tre i gruppspelet, vi vet ej hur många lag som går vidare men vi alla vet vad som krävs för att gå till innebandyfesten och vi är alla väldigt sugna att gå dit!

Vi tackar Patrik för pratstunden och kan också passa på att informera om att han kommer assisteras av Robert Yao och Jukka Pekka Leinonen den kommande säsongen. Bägge två med bakgrund som målvakt i Backadalens herrlag.


Nyhetsarkiv
JAS - Landvetter wings2020-09-04 14:07
USM 20152015-11-11 20:51
 
På gång
PARTNERS / SPONSORER
Sociala medier
Anslagstavlan
SAMARBETSPARTNERS