Aktivitetsinfo: Kl 14.45 skall alla vara ombytta och klara och rredo för promenad.
Referat: IBF Backadalen D1 - Lindome IBK Utv D1
Match i Tuvehallen med läckande AC, sönderslagna klubbor och en massa mål.

Backadalen - Lindome
9-4  (1-2 , 4-2, 4-0 )

Dagens match mot Lindome skulle bli en annan prövning mot tidigare. Deras utvecklingslag som har lite rutinerade spelare ihop med deras yngre förmågor brukar bli fyrverkeri.

Första perioden är en rätt så slätstruken historia då Backadalen är något ostämda medan motståndarna springer i princip på allt. Det gäller att vara på tårna när matchen börjar.

Dom tar ledningen med två bollar innan Helene med assist av Frida gör 1-2 ! Vi kommer igång lite och får upp spelet men inte i närheten av samma klass som senaste matchen mot Partille.

I andra perioden jobbar vi in oss i matchen och målen bara öser in och vi kopplar greppet mer och mer;

Emma B gör 2-3, Ida gör 3-4 https://youtu.be/Ov-Pgf1H1MA ,  Linnea gör 4-4 https://youtu.be/Hn9f-l0VSv8 , Lovisa gör 5-4 https://youtu.be/TXJvN5oqECo och vi har vänt matchen.

Tredje perioden blir en fortsatt kamp och Emelie gör 6-4 med skott utifrån i 10:e och sen tar det tills 18:e innan vi utökar med 7-4 genom Vickan https://youtu.be/lPW-e2jdpgA . Sen gör Lisa och Vickan var sitt mål och slutresultatet blir 9-4.

Matchens lirare: Backadalen: Lollo  Lindome: Moa

Matchens lirare intervju med Lollo:

- Grattis till vinsten ! Hur tyckte du matchen var ?

" Jo vi börjar svagt och osäkert men jobbar in oss mer och mer i matchen och vinner rättvist "