Aktivitetsinfo: Kl 14.45 skall alla vara ombytta och klara och rredo för promenad.
Referat: FBC Lerum D1 - IBF Backadalen D1
5 - 6 e.förl.  (1 - 2, 3 - 2, 1 - 1, 0 - 1)

Skulle Lerum ha drag i sin nya arena ? Eller är det bara luft ?
Nja, draget kom mest från Hisingen. Tvärdrag...
Matchen var händelserik och mycket mål.
Det vi såg från Lindås matchen var ett litet lyft uppåt. Både spelmässigt och trycket
var bättre, dock så är vi fortfarande lite "bleka" framför mål. Hade vi gjort mål på alla våra
chanser de senaste matcherna så hade vi haft +30. Nu har vi +0....

Lerum tog ledningen efter åtta minuter,  fast det var oförtjänt för vi hade kunnat haft ledningen rejält.
Vad som oftast blir rättvist gör vi mål i 15:e av Emma B med sitt karaktäristiska skott !
I 19:e utökar Backadalen med 1-2 med Vickans eleganta känsla.

Andra perioden så utökar vi med 1-3 och Vickan på Lisas assist schmakkar den i mål ^^ Mer sånt !!!
Sen blir det kvittering och reduktion av Lerum, tämligen ointressant.. För Lisa kommer och nätar fett efter !
Och ytterligare en reducering av Lerum.. Förorten till Göteborg hänger på !

Tredje perioden tar faktiskt hemmalaget.. ledningen med lite bök o stök,  men målen räknas, och vi reducerar i åttonde av Vickan med assist av Emma S.

5-5 På tavlan och en utvisning på motståndarna som samtidigt tar timeout. Vi hade grymt PP med mycket skott och försök att hitta kombinationer, men bolluslingen gick inte i mål.

Tyvärr gick matchen till förlängning som Lisa, matchens lirare , visar skills och gör ett perfekt frilägesmål !!

Matchen slutar vinst till Backadalen och Lisa som matchens lirare (IGEN!) och laget gör en grym laginsats. Ingen nämnd ingen glömd !!
Fast vi gillar lite hjältar och Moa får hjältepoängen denna matchen där hon tätar buren som ett lejon ! Hakuna matata :)